Şimdi Ara

Nem Alma Cihazı Tavsiye (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
31
Favori
284.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 10m2 kapalı balkon için hangi cihazı önerirsiniz. Yaşam alanı sayılır. Balkonda küçük bir kalorifer var, cihaz yerine olarak seramik üflemeli ısıtıcı mı alsam ya da?

  • Herkese merhaba. Konu hala aktif mi emin değilim ama yardımcı olursanız sevinirim. Denize yakın müstakil bir evde köpeklerimle yaşıyorum. Ev eski olduğu için rutubet sorunu var. Nem alma cihazı veya hava temizleme cihazı almayı düşünüyorum. Yada ikisi bir arada var mı? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ASIMOV kullanıcısına yanıt

    Piyasada hava temizleme ve nem alma fonksiyonlarını bir arada barındıran ürünler mevcut, ancak bu ürünleri denemediğim için bir kullanıcı deneyimi sunamayacağım; ancak fikir yürütebilirim. Bende hem nem alma cihazı, (Trotec TTK 66 E) hem de hava temizleme cihazı (Winix Zero Pro) var. Nem alma cihazının ortalama 12 saatte haznesi su ile dolup uyarı veriyor. Sürekli kullanımda rutubet kaynaklı kararmaların tekrarlamadığını deneyimledim. Deniz bölgesinde yaşıyorsanız, özellikle bahçe katı, güneş almayan cephe gibi durumlar varsa ve yalıtım ve/veya havalandırma ile rutubet sorununu çözemiyorsanız nem alma cihazı gerçekten işe yarayabiliyor. Hava temizleme cihazı ise rutubet konusunda bir katkı sağlamayacaktır bence.

  • ASIMOV kullanıcısına yanıt
    Rutubetli bir ortam varsa, amanız gereken Nem Alma cihazıdır. Fayda sağlayacaksınız ancak nemi alınacak ortam havadar ve kapı pencere kapalı olmalı (nem alma işlemi uygulanırken)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.