Şimdi Ara

Neden Turkcell? Avea? Vodafone? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
6.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Neden Turkcell? Avea? Vodafone?


(En Son Oy Tarihi: 15.7.2015)
Giriş
Mesaj
  • Hic bir operatore asik degilim, sozlesmemde yok memnun kalmazsam hepsini birakirim. Vodafone CepLimitsiz 750 dk. diger operatorler olan kullaniyorum. cepnet+mesaj paketi ile kafam rahat faturam sabit. Turkcell malesef sark kurnazligi ile calisiyor. Cayma bedellinin reklami hic bir yerde gormedim ben, arastiran gitmek uzere isi bilen sizin gibiler kullaniyor, ama kampanya gizli sanki. Limon dediler hep ustu geldi fatura, portakal dediler yine ustu geldi. En son 103 tl gelmisti, telefonla dedim ya bu yuksek dusurelim mh 1 dakka 2 dakka dedi 106'ya ultra mega paket var onu alin diyor. Eyvallah dedim vodafone'a kanat cirptim. Nerdeyse 1 yildir kafam rahat. Tabi yurtdisini vodafone ile aramakta cok uygun, onuda soylim. Baya kullandigim servisi oda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DSGNRY

    quote:

    Vodafone geçen açıklamadımı Türkiyede 3g fazla tercih edilmedi ama zamanla insanların sempatisi artacak beklentimiz bu şekilde demedimi.
    Kaç milyon telefon abonesinin kaçta kaçı 3G ye ihtiyaç duyuyor.

    Vodafone ne zaman bilirkişi oldu da Türkiye geneli için açıklama yapıyor söyler misin? Vodafone şu anda sadece ve sadece abone sayısını artırma ve ismini Turkcell'in verdiği özgüvene kavuşturma derdinde. Çok da iyi başarıyorlar abonesi hızla artıyor. Ancak Dünya 3G devinin ülkemde ikinci lisansı alması da düşündürücü, öyle büyük bir kuruluş en iyi lisansı almalıydı.



    Lisanslar konusunda şöyle bir bilgi vermek gerekir. Turkcell'in aldığı A lisansı, B ve C lisanslarından fazla sayıda farklı frekans içeriyor. 3G, 2G'de olduğu gibi frekans farklılığı gerektirmiyor, tek frekans üzerinden işinizi sorunsuz halledebilirsiniz. Ayrıca A tipinde 45 MHz, B tipinde 35 MHz. 45 Mhz'in sağlayabileceği avantaj 250 milyon euro yerine 358 milyon euro vermeye değer mi bu da tartışma konusu.




  • @metal can ben maddi yatırım acısından söyledim yoksa beni cok da bağlayıcı bir olay değil...

    Ankete göre suanda benim gözlemlediğim en Sadık müşteri kitlesi Turkcell'de. İkinci sırada ise vodafone geliyor ancak müşterisi cok garanti denemez. Avea'nın ayakta kalması ise tamamen kampanyalarına bağlı gözüküyor. Özetle tabloya göre hersey ucuzluk değil düşüncesi ağır basmış.
  • Neden vodafone
    İstanbulda diğer şebekelerin 1 birim zor çektiği yerlerde vodafone 3g şebeke.
    Antalyada dağlar arasında turkcell çekmezken vodafone çekiyordu. Şöle birşey vardı. Turkcell gittikten sonra büyük ihtimal vodafoneda gidiyordu.
    Bedavası kampanyası bol bir şirket. Şuan 101 lira bakiyem var telefonda. Konuşkan mesajlaşan ve internete giren biri olarak.
    Ayda 30 lira hep yüklerim.

    Neden avea
    Sadece sms:) ;Bazende arkdaşlar arıyor o kadar:) Ayda 10 lira yüklerim sade.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ten_don

    Bayi çalışanı güler yüzlü olsa ne olacak bilgisiz deseniz hadi neyse, ailenizden göremediğiniz ilgiyi şefkati oralarda mı arıyorsunuz! Adamla senede 1 kere muhatap oluyorsun olmuyorsun..


    Size şöyle bir hikayeyi vereyim,belki o zaman daha iyi anlarsınız;
    "Bir zamanlar, yüzü hiç gülmeyen, sinirli bir bakkal varmış. Balın en iyisini getirip komşusundan daha ucuza satmaya çalıştığı halde, dükkanına hiç uğrayan yokmuş. Bu arada güler yüzlü, sevecen görünüşlü komşusunun dükkanı malı pahalı olduğu halde, dolup taşmaktaymış.
    Müşterisizlikten canı iyice sıkılan asık suratlı bakkal, bu işin sebebini araştırmaya karar vermiş. Durumunu, işinin ehli bir tüccara açmış:
    - Bunun sırrı nedir? diye sormuş
    Tecrübeli adam, bakkalın hiç gülmeyen yüzüne bakıp:
    - Evlat! demiş. Sen elinle en kaliteli balı satıyorsun, ama suratın sirke satıyor. Elbette ki, sana kimse gelmez."

    Ayrıca "ailenizden göremediğiniz ilgiyi şefkayi oralarda mı arıyorsunuz" cümlesi çok ağır bir tabir.Lütfen cümlelerimize dikkat edelim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ten_don

    Bayi çalışanı güler yüzlü olsa ne olacak bilgisiz deseniz hadi neyse, ailenizden göremediğiniz ilgiyi şefkati oralarda mı arıyorsunuz! Adamla senede 1 kere muhatap oluyorsun olmuyorsun..


    Buradaki herhangi bir kişinin ailesinden ilgi ya da şefkat göremediğini nereden biliyorsun? Ayrıca para ödüyorum para. İlgi ve şefkati göstermek zorundalar.

    NOT: Sen ailenden ilgi veya şefkat görebilmek için para mı ödüyorsun onlara?
  • Kampanya/Tarife Biterse Avea'dan Giderim.
    Çevremde nerdeyse herkes avea mecburiyetten burdayım sms kampanyası fln bitse hiç beklemeden Turkceel'e geçerim.
  • Turkcell çekim gücü, hizmet kalitesi
  • Gereksizdi silindi, hayırlı kandiller..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ten_don

    Gereksizdi silindi, hayırlı kandiller..


    Sağolun,size de hayırlı kandiller.
  • türkcell'in çekim gücü vadofone'un kampanya gücü.
  • Bu saat itibariyle;

    quote:

    Turkcell Kapsama Alanı 14% (23)
    Turkcell Hizmet Kalitesi 18% (31)
    Kampanya/Tarife Biterse Turkcell'den Giderim 12% (20)

    Turkcell Kullanıcıları az bir fark ile Hizmet Kalitesi için Turkcell kullanıyorlar ikinci sırada ise Kapsama Alanı geliyor. Kampanya ya da tarife biterse seçenler ise muhtemelen genç tarife veya gold paket aboneleri olabilir.

    quote:

    Vodafone Kapsama Alanı 10% (17)
    Vodafone Hizmet Kalitesi 7% (13)
    Kampanya/Tarife Biterse Vodafone'dan Giderim 11% (19)

    Vodafone seçen aboneler ise kampanyalar ilk öncelik, kampanya durursa Vodafone'da durur denebilir bu tabloya göre, daha sonra kapsama alanı geliyor, hizmet kalitesinin pek önemsendiği söylenemez. (zaten önem verilse idi sistem hataları yüzünden işi zordu)

    quote:

    Avea Kapsama Alanı 1% (3)
    Avea Hizmet Kalitesi 3% (5)
    Kampanya/Tarife Biterse Avea'dan Giderim 9% (16)

    En küçük operatörümüz Avea'yı ise ayakta tutan tek olgu KAMPANYALAR, bugün yaptığı gibi eğer büyümek istiyor ise sürekli kampanyalara devam etmeli, Vodafone için de aynı olgu geçerli fakat Vodafone'un altyapı farkı burada önemli bir faktör.

    quote:

    Operatörümden Vazgeçmem 10% (17)

    164 oydan sadece 17'sinin bu şıkkı işaretlemiş olması kampanyaların ve ödüllerin getirdiği hız olsa gerek Numara Taşıma Çılgınlığı aşmış vaziyette...

    Toplam oy : 164


    Özetle iyi geceler demeden önce yine güncel diyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsgnera -- 27 Temmuz 2010; 1:46:43 >




  • Ankete göre ve kullanan üye sayılarına görede düşünürsek Vodafone nun müşterilerinin fiyat ve hizmet açısından vodafondan çokta şikayetçi olmadıklarını Aveanın ise fiyat açısından tamam ama hizmet açısından kullanıcılar tarafından çok sevilmediği Türkcellin ise bu kapsama ve hizmeti oturttuğu ama tarifelerde ekside kaldığı görünüyor.tabikide şu bir gerçek kampanya biterse oparatörümü terk ederim diyen üye sayısı çok fazla buda şu oluyor önemli olan para
  • Avea genç tarifesinde fiyat avantajını vodafone'a göre kaybetti sanırım. Artı olarak Vodafone cepnette faturastop var. Tek sorun konuştuğum diğer hatları da geçirebilmekte.
  • turkcell i kullanmamın sebebi arkadaşlar. avea ise aile için :) kullandığım kampanyalar biterse giderim ama
  • Tablo hemen hemen aynı

    Katılanlara teşekkürler
  • Daha önce söylediğim gibi aveayi kampanyalar ayakta tutuyor, Vodafone ortalarda hem kampanya hem hizmet, Turkcell ise sistemi oturttugu gibi tercih edilme sebebini de oturtmuş " kaliteli hizmet"

    Guncel
  • Avea ve vodafone. Avea ile konuşuyorum. Vodafone ile msj atıyorum ve cepten internet giriyoruö. Turkcell bana uymuyor. İki kullandığım hattımda faturasız.

    Benim için aveada, vodafone da gayet kaliteli.
  • Avea mecburiyetten
  • Turkcell faturalıyı sadece kampanyalar (cayma bedelli ve iki gün) için aldım...Bunlar biterse kullanmam...

    Turkcell ön ödemeli hattı zamanında coca cola kampanyası için almıştım ve hala içerisinde kredi var...Mobil ödeme ile onları bitirmeye çalışıyorum...Onlar biterse kullanmam...

    Vodafone faturalı şu an için kullanmıyorum...Ama ilk göz ağrım...98 yılından beri benle ve Turkcellde kampanyalar biterse mutlaka bu hattımı kullanacağım...

    Vodafone ön ödemeli hattı sadece internet için temmuz ayı başında aldım...Şimdi aylık cepnet ile kullanıyorum...En fazla 15 gün sonra ihtiyacım kalmaz...

    Avea ön ödemeli hattı bulunsun diye almıştım...Şimdi içerisinde biraz kredi var...O bitince yatar kenarda...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.