Şimdi Ara

Neden Turkcell? Avea? Vodafone? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
6.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git

Neden Turkcell? Avea? Vodafone?


(En Son Oy Tarihi: 15.7.2015)
Giriş
Mesaj
  • sevgilim yok;o yüzden fazla konuşmuyorum telde..dolayısıyla mesajlaşmıyorum da..internet kullanıyorum ama 1 gb yetiyor

    hat avea;

    her yöne 500 mb
    her yöne 1000 sms
    1 gb internet

    =23 tl..+.1,35 tl vergi =25 tl yüklüyorum her ay..çok ekonomik diğerlerine göre..vodafoneda da var 25 tl lik tarife fakat 1,35 i de alacağı için 3 ayda bir 30 tl yüklemek gerekiyor.

    ne gerek var hem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: derin07

    quote:

    Orijinalden alıntı: vitaalamode

    Kısacası GSM fanatikliği yapmamak gerekiyor. Ben bilgiğimiz Turkcell fanatikliği yapıyordum. Hatta klasik alay cümlelerimde hep şu olmuştur Turkcell kullanmayanlara: Yolda başına birşey gelse, acil yardım lazım olsa ve tlf çekmediği için düşüp kalsan, mezar taşına "2010 küsür yıllarında tlf şehir içinde çekmediği için öldü" yazdırırsınız derdim...
    Ama artık durum değişmiş. Ben Mersinde-Tarsusta ve Adanada Vodafone kullanıp (hatta yat gezisine çıkanlar dahil) çekmediği yerler var diyen arkadaşa rastlamadım. Ben bu şehirlerde bulunduğumdan gönül rahatlığıyla geçiş yaptım ve sıfır sorunla karşılaştım.
    Anladım ki gsm fanatikliğini bırakıp, bulunduğun ortamda çektiği sürece en uygun firmayı seçmek en mantıklısı. Çünkü, arkadaş eş dost derken muhakkak herkes farklı bir operatörde ve sen Turkcell kullansan da karşıdaki bir x firmasını kullansa çekmese yada parazit yapsa bu sana da yansıyacak... nerede kaldı benim Tcell kullanmamdaki ayrıcalık?

    İki ünv. nin zemin katı sayılacak bölümünde Turkcell-Vodafone ve Avea nın şu an çekmediğine de şahit oldum bunu da belirteyim.

    Tüm firmaların kötülenecek ve eleştirilecek yönü çok, kısacası gününüzün şartlarına göre en uygun bütçeli hangisiyse onu seçmek en mantıklısı. Alın bir numara ve değiştirmeden taşıyın durun. Ben vodafone kullanmaya başladım ama en ufak bir zamlanmada ya da fiyat-paket saçmalıklarında arkama bakmadan giderim.

    14 yıl Turkcell kazığı yedikten sonra bundan 4,5 yıl önce Vodafone hat taşımıştım bir buçuk yıl sorunsuz kullanmış sonra oluşan şebeke problemi nedeni ile aveaya geçmiştim yaklaşık 2,5-3 yıl avea kullandıktan sonra şu son 25 TL ye 500 -1000-2gb net kampanyası ile Turkcell'in telefonlarına ve davetine dayanamayıp mevcut operatöre konturlu olmak kaydı ile dönüş yaptım.Bağlantı kalitesi iyi ancak nette sürat kısıtı var net bağlantısı 4,5-5 üzerine çıkmıyor oysa aveada bile download hızım daha yüksek olurdu genelde.Çok fark yok avea ile hanımın teli de Turkcell den vodafone taşımıştık onlarda aynı kampanyayı Turkcell yapıyor bana deyince bizde hanıma yaparız dediler bende hanımın numarayı oraya taşımıştım.Paket aynı o da 25 tL aynı şeyleri alıyor.Geçen onun kartı taktım nette kısıt yok uçuyor,17-19 aralığını gördüm.Yer Bahçelievler.
    Açık söylemek gerekirse artık hepsi belli bir kalitenin üstünde eşiminki ile kontrol ediyorum gelecek yaza bu kampanya bitince gönül rahatlığı ile Vodafone alabilirim uygun fiyat olursa olmazsa tekrar Aveaya dönerim herhalde..

    Evet artık firmaların ucuzluk yarışına Turkcellin de katılması zaten bunun kanıtı. beni Turkcell aradı dün ve şu anda vodafone dan aldığım pakedi aynı fiyata sundular. Ama geçmeyeceğim çünkü okadar yıldır bana değer vermeyipte hattımı taşıyınca dikkatlerini çekiyorsam artık bende işin kurnazlığına yatarım.
    Not= İstanbulda Ok meydanında yolda Turkcell hatlı telefon ve vodafone hatlı telefonların her ikisi de çekmedi. Belli bir süre sonra aynı anda ikisinde de 1 diş çekim gücü belirdi. Özellikle bakıyorduk telefonlara.




  • Aveadan vodafone a geçtim.Vodafone çekim kalitesi oturduğum semtte(Ankara/Dikmen) aveaya göre çok üstün.Özellikle kapalı mekanlara girince avea çekim gücü epey zayıflıyordu.

    Zaten çok aktif kullanıcı olmadığım için vodafoneda 15 liraya her yöne 500dk ve 500gb internet tarifesini kullanıyorum.Gayet yeterli geliyor.Bundan sonra macera arayıp operatör değiştirmeyeceğim.
  • Kalite fark ediyor :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.