Şimdi Ara

neden hep basarısızız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gerek milli takim gerek kuluplerimiz hep basarisiz neyimiz eksik brazilyadan ispanyadan veya ganadan fildisinden onlar bizden fakir ya yinede bizden daha iyiler daha dünde kurulmamisik ki 100 senelik takimiz biz ne zaman dünya takimi olacaz arkadas onlar bizden farkli olarak ne calisiyorlar bizimkiler antreman diye yatiyorlar mi yoksa yabanci siniri az olmasina ragmen yine oyuncu cikmiyor bi arda var nuri var baska kim var hep fenerden galatanin oyuncularini topluyoruz hepte ayni senaryo elen gel 2 gün sonra unutulur nede olsa birakin abi desteklemeyin bunlari stada gidip paraniza zamaniniza yazik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İşte bunlar hep sistem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tranquillity

    İşte bunlar hep sistem.

    Ee sende yap elin armut mu topluyo ? neyin eksik senin onlardan beyinsiz misin ? elinin altında herşey var,stadın var,tesisin var neyin eksik söylesene bana paraya gelince 300 az verdimmi çatırdıyı kopartıyorsun ama,fatih terim diyip duruyorlar oda bi halt değil miladı doldu sırf hoca yok diye onu getirip duruyorlar görüyoruz böyle maçlarda fatih terimi bi halt yiyemiyorlar gitsin dandik dundik takımları yensin sonra imparator olsun,sırf zamanında uefa kupası aldı diye bi ömür torpilli adam ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ryan Zero

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tranquillity

    İşte bunlar hep sistem.

    Ee sende yap elin armut mu topluyo ? neyin eksik senin onlardan beyinsiz misin ? elinin altında herşey var,stadın var,tesisin var neyin eksik söylesene bana paraya gelince 300 az verdimmi çatırdıyı kopartıyorsun ama,fatih terim diyip duruyorlar oda bi halt değil miladı doldu sırf hoca yok diye onu getirip duruyorlar görüyoruz böyle maçlarda fatih terimi bi halt yiyemiyorlar gitsin dandik dundik takımları yensin sonra imparator olsun,sırf zamanında uefa kupası aldı diye bi ömür torpilli adam ya

    fatih t yapması gerekeni yaptı..burak a güvendi..
    olan oldu..terim mi oynasın sahada..




  • Altyapıya verilen paralar altyapıya gitmiyor, atıyorum Erzincanspor'a altyapıyı geliştir diye para veriyorum o da bu parayı belediyeye veriyor belediye de ne olduğu belli olmuyor, paradan haber yok.. Ki zaten federasyon başkanlarımız kendi çıkarlarına bakıyor, federasyon başkanını denetleyecek eleştirecek bir yapı yok.. İstifadan başka gönderme yolu yok.. Hükümetin milli takım listeleriyle oynayabildiği bir ülkede başarısızlık müstahak değil midir?

    Mesut kurtardı kendini, Töre falan alayı pişmandır şimdi.. 8 yıldır Avrupa şampiyonasına, 16 yıldır Dünya Kupası na katılamamış olacağız arkadaşlar farkında mısınız? Buna ilaveten alınan başarısızlıkları biraz olsun unutturacak çalışmalar yapılıyor mu? Yapılmaz, yukarıdakiler memnunsa halden gereği yok, asıl yazık olan bizim gibi umut besleyen, bayram günü desteklemeye giden insanlarda..
  • Kardeşim kulüp bazında geçen sene Fenerbahçe Uefada yarı GS şlde çeyrek yaptı neyin derdindesin?

    Dün hollandayı yensek çıkıyorduk işte yenemedik olmadı geçen maç macarlara 8 atmıs ınanılmaz formda bır takıma yıne ıyı dayandık ömer toprak kritik hucumları kesti 3 4 te olabılırdı yapıcak bisey yok yensek playofftu yenildik 4. olduk inşallah euro 2016 ya ancak inanla hak'la umutla olmaz bu iş.
  • Sistem yok ,plan yok ,özgüven yok ,takım olmak yok..Bunların dişinda her şey var.Torpil var ,eleştiri var , Gaz ile gidiyoruz sonra tosluyoruz. Sistem yok dua taktiğimiz var allah allah taktiğimiz var.Neymiş Türk gücüymüş ,savaşmakmış mücadele etmekmiş.Yemişim savaşmayı ! İyi ki 2008 yaşadık kendimizi son dakika takımı sanmaya başladık.

    Kendimizi büyük görüyoruz,haddimizi bilmiyoruz..En iyisini biz biliriz !
    Sistem olmadığı için başımız sıkıştığımızda ne olur Terim gel ne olur Lucescu gel ne olur Denizli gel..Sonra hadi Fatih'in aslanları huraa...İşimiz bu bizim taktiğimiz.

    Yıllardır şampiyonalara gidememişiz ama konuştuğumuz şeyler 2008 Hırvatistan maçları , 1997 yılındaki Hollanda maçları ,geçen yıl GS-FB çeyrek finallere ulaşmışmış.Artık 10 yıl konusuruz bunu da.Hep günlük başarı hep günlük !

    Şimdi gerçekten yeniden başlayacaksak Terim asla sözleşme yenilenmemeli ! Terim ile uzun dönem olmaz,olmuyor da.
    Terim daha önce geldiğinde de konuşuldu Terim ne dedi ? 60 milyon içinden gençler bulup çıkaracağız 2012-2014 yıllarında bunlar ile yola çıkacağız ....Hani ne oldu ? 2008 yılında 2,5 maçlık harika oyun sonrası 2010 elemeleri fiyaskosu ve Terim sonra tekrar gönderildi, şimdi tekrar geldi ..2008 yılındaki oyun planlı sistemli olsaydı 2010 elemeleri de başarılı olurdu.Ama bunu görmüyoruz ..2008 gerçekten başarı değildi ,anlık başarı idi.

    Yönetim olarak bazı şeyler değişmedikce,taraftar olarak bazı şeyler değişmedikce bir şey olmaz bizden..Taraftar olarak yaptığımız şey s.d.k yarıştırmak başka bir şey değil !
    Kuyt ve Wesley bizim buralarda yerden yere vuruluyor ! Biz istiyoruz ki alsınlar bu adamlar takımlarını taşısın. 9 kişiyi çalımlayarak ,gol atsın goller atsın ! yok öyle ! Kuyt da Wesley de iyi takımlarda çok daha iyi olan oyuncular.Arda da bu tip oyuncu.Dünkü Arda çok iyiydi,ama takım berbat idi.Sistem yok ! Kim ile oynayacak Arda ?
    Kim ile oynayacak,paslaşacak Sneijder ?

    Yabancı sınırı kalmalı ! Tugay Metin Tekin gibi isimlere önemli görevler verilmeli Futbolu bilmeliyiz ! Ne oynadığımızı bilmeliyiz ! Haydi saldır vur kır parçala ile bir yere varılmıyor !
    2016 elemeleri başlayacak. Çekilecek gruplarda belki de 3.takım olacağız ! İşte o zaman biz kendimizi bilerek oynamaya başlamalıyız ,ya ne olacak ya biz Türkiye'yiz 2008 ruhu geri gelirse ! Hollanda,Almanya bize vız gelir dememeliyiz.Çünkü sonra avucumuzu yalıyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 16 Ekim 2013; 13:39:41 >




  • Dün kurulan kulüpler bugün ingiltere'yle ukranya'yla ikincilik maçına çıkıyor.(bkz:karadağ)


    Bosna Hersek'i örnek almalıyız "2004 Avrupa Şampiyonası'na katılma şansını sadece 1 gol farkıyla kaçırmıştır. 2006 FIFA Dünya Kupası'na katılma şansını da son maçta Sırbistan Karadağ'a kaybederek kaçırmıştır. 2010 FIFA Dünya Kupası'na katılma şansını elde etmiş fakat Play Off'larda Portekiz'e kaybetmiş ve amacına ulaşamamıştır. 2014 FIFA Dünya Kupası elemelerinde yer aldığı G grubunu 25 puanla zirvede tamamlayarak tarihinde ilk kez Dünya Kupası'na katılmaya hak kazanmıştır."
  • disiplin yok
  • sorun teknik direktörde değil oyuncularda 2 milyondan aşağı para alan futbolcu yok milli takımda. yazıktır günahtır 75 milyonun hevesini söndüren şu 11 futbolcunun hepsini dövmek lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.