Şimdi Ara

Neabot robot süpürgeler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
7
Favori
12.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Pellev kullanıcısına yanıt

    Haritalaması mükemmel. İlk kurulum sonrası yaptırdım gayet iyi. Aldınızmı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neabot robot süpürgeler
  • Nomo n2 lite modeli kullanıyorum. Henüz 6-7 aylık bir ürün. Herhangi bir sorunu yoktu, ama yaklaşık bir haftadır ürüne bakmamıştım. Elektrik kesintisine sonra şarj istasyonundan ayrılmış. Şu an şarj almıyor. Açma kapama düğmelerine bastığımda herhangi bir ışık, ses vs. Gelmiyor. Şarj istasyonuna koyunca da herhangi bir tepki yok üründe. Kısaca ürün tamamen kapandı, açamıyorum. Batarya fln mı yandı acaba, böyle bir durum başına gelen var mı? Servise göndermeden önce yapabileceğim bir şey var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s_nash kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı sorun dün oldu, siz nasıl bir çözüm ürettiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam geç gördüm mesajınızı. Resetledim yine açılmadı. En son servise gönderdim. Bataryası kullanım ömrünü tamamlamış dediler. Yeni batarya takmak için para istediler, vermedim tabi. Garantisi devam eden bi ürün. Servisle biraz uğraştık, yaptık diyip gönderdiler tekrar aynı sorun oldu. İkinci seferde çözdüler. Allah delta servise düşürmesin, sinir hastası ediyorlar insanı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s_nash kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler , ben de bugün servise gönderdim. Bakalım garantisi devam eden ürüne ne diyecekler. Sonuçlanınca yazarım 🙋🏻‍♂️

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • leopar35 L kullanıcısına yanıt

    Hocam batarya değişimi için para isteyeceklerdir çok büyük ihtimal. Sakın kabul etmeyin, garantisi var kanun kapsamında yaptırmanız lazım diyin. Bu arada garanti kapsamında tamir ettikleri ürünü karşı ödemeli olarak yolluyorlar. Sistemde öyle görünüyordu, yollamadan aradım söyledim. Kargo ücreti de alamazlar. İtiraz edince kendileri ödeyip yolladı.

  • s_nash kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam dediğiniz gibi batarya değişimi için 800 TL istediler, ben de garanti kapsamında olan ürün için ödeme yapmam dedim acak kabul etmediler. Siz nasıl ikna ettiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • leopar35 L kullanıcısına yanıt

    Siz yine şansınızı deneyin ve ısrar edin ancak batarya fırça, filtre gibi sarf malzemesidir, garanti kapsamına dahil edilmesi firmanın insiyatifindedir.

    Tüketici hakem heyetleri batarya başvurularını - çok kısa süre içinde bozulmamışsa - genelde reddediyor.

    Saygılarımla

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, şansımı deneyeyim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ürün aşırı kullanılıp gerekli bakımları yapılmadığı takdirde batarya kullanım ömrünü tamamlar, kullanıcı hatası fln dediler. Ben de biraz sert çıktım hocam açıkçası. Benim aşırı kullandığımı nerden biliyorsunuz, ki 24 saat de kullanabilirim. Bataryası 2 yılı tamamlamadan bozuluyorsa bu ürün 6502 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanun kapsamında ayıplı maldır fln dedim. Gerekli yasal başvuruları yapıcam fln dedim. Hocam eğer teknik servis problem çıkarıyorsa satıcıya da başvurabilirsiniz. Ben hepsiburadadan almıştım, satıcı onlardı. Durumu onlara da anlatın.

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Batarya konusunu ticaret bakanlığı tüketicinin korunması genel müdürlüğündeki arkadaşa da sormuştum. Garanti kapsamında olduğunu söylemişti. Delta dürüst bir servis değil. Bakanlığın açık düzenlemesi var mesela kargo ücreti alamayacakları konusunda. Neden alıyorsunuz diyorum. İade isteyenlere geri ödüyoruz diyorlar. Dürüst bir yaklaşım değil. İnsanları uğraştırıyorlar. Böyle firmalara hakkınızı yedirmeyin.

  • s_nash kullanıcısına yanıt

    Kargo konusunda haklısınız ancak batarya konusunda ticaret bakanlığındaki arkadaşınızın söylediği ile tüketici mahkemelerinin kararları farklı. Tüm dünyada batarya sarf malzemesi sayılır ve anormal bir sorunu/eskimesi/kapasite düşümü yok ise kısıtlı garanti hükümleri uygulanır.


    Ülkemizde de tüketici mahkemeleri aynı şekilde uygulama yapıyorlar. Fanı sürekli olarak en yüksek devirde kullanılan, sürekli yüksek havlı halıda görev yapan bir robotun batarya ömrü ile ağırlıklı olarak sert zeminde ve orta fan devirlerinde çalışan bir robotun batarya ömrü aynı olamaz, hatta aşırı ısınma ve sürekli devinen kimyasal reaksiyondan ötürü yarıdan fazla fark eder.


    Robot üreticileri EN60335, EN60312 ve özellikle EN62929 (Ev kullanımı için robot süpürgeler) standartlarında açıkça belirlenen test ortamı koşullarına göre batarya kapsam ve ömrünü belirlerler. Buna göre de batarya, fırça ve filtre gibi sarf malzemesidir ve kullanıcı alışkanlıkları ile kullanım ömürleri etkilenebilir.


    Bilgi olarak yazdım, servis konusundaki beyanlarınıza katıldığımı belirtmek isterim.


    Saygılarımla





  • Arkadaşlar Neabot Nomo Q11 süpürgeye sahibiz. Yeni uygulama olan Neakasa'yı yükledik. Önceki uygulamada da yapardı, arada sırada haritayı unutuyor. Uygulamada odanın bir köşesinde görünüyorken aslında tam tersi bir yerde oluyor. Harita yöneticisinden eski haritalardan yükleyerek devam ediyorum. Bunu neden yapar?

  • Atakan A kullanıcısına yanıt

    Yeni bir temizlik görevi verdiğinizde doğru yerden başlıyorsa göreve (Uygulamadaki haritadan bahsediyorum) sorun yok, tekrar tekrar eski harita yüklemenize gerek yok. Konumlandırma yaparak göreve başlar böylece doğru yerini günceller göreve başlarken.

  • oqi kullanıcısına yanıt

    Haritada yerini şaşırdığında yeni bir görev verdiğinizde üniteden ayrılıyor, temizlenecek alana ulaşılamadı deyip, üniteye dönüyor, süpürme yapmadığı halde toz toplama işlemi gerçekleştiriyor. Eski harita yüklemedikten sonra normale dönmüyor. Kendisinden hiç memnun değiliz.

  • Styxf1 S kullanıcısına yanıt

    Merhaba, bende 19 gün önce Q11 modelini satın aldım. 2 haftadır kullanıyorum ancak sizin gibi benimde mop hiç ıslanmıyor. Müşteri hizmetlerini aradım 1.si ilk defa kullanılan tanklarda olabiliyor, kürdanla deliklere sokun dedi. işe yaramadı. 2. aradığımda 4 defa evi tam temizlik yapmadan mop modu aktif olmuyor dedi. saçma geldi ama neakasa uygulamasına geçtikten sonra öyle dedi. Yaptım ama oda işe yaramadı. Robottan şimdilik memnunum aslında, o yüzden iade etmek istemedim.


    Size ıslanmayan mop için hangi yedek parçayı gönderdiler. Problemi nasıl çözdünüz. Benim yapmam gereken birşey var mı. Uygulama üzerinden mopu seçtiğimde yani su damlası işaretine bastığımda aslında su motorunun sesini duyuyorum. Yani su pompa motoru aslında çalışıyor gibi, mopu taktığımda da mop modu diye robot konuşuyor, yani mopuda tanıyor. Ama asla mopu ıslatmıyor. Eşim iade et dedi, ama ben 9700 tl ye aldım şuan 15000 oldu. sırf tanktaki sorun içinde koca robotu kutusunu vs göndermekte istemiyorum. Aslında servise güvenmediğim için benim sağlam robotu bile bozup gönderirler diye de korkuyorum :) Acil cevaplarsanız sevinirim.


    Robota gelirsek, ilk günler şarj istasyonunu bulamıyordu. Şarj istasyonunun yerini değiştirdim. Sonra 2. hafta neakasa uygulamasına geçtim daha iyi çalışmaya başladı. Şu mopu da ıslatmayı halledersek iyi olacak.


    Robotkafalar youtube videosu sonrası bu robotta karar kılmıştım. Robot kafalar ekibinden de cevap bekliyorum.


    Araştırdığım bazı videolarda gördüm, benzer ıslatmama sorunları başka markalarda da olabiliyor. Kimisi içinde hava kalabiliyor, pille motoru ters çevirip önce içine su alıp sonra suyu ittirmeye çalışmasını sağlayanlar oldu. Ancak garantili ürün olunca herhangi bir müdahale yapmak istemedim.





  • mr.nfyc M kullanıcısına yanıt

    Merhaba geç yanıt için kusura bakmayın lütfen. Süpürgede son durum nedir bilmiyorum ama ben ne yapıp edip yeni bir hazne istedim. Görüntülü konuştuk, video, resim vs attım. Sadece teknik servisle değil TR dist olan firmayla da görüştüm. Sonunda ücretsiz yeni bir hazne gönderttim bendeki arızalı olanı da kendilerine geri yolladım :)

  • Styxf1 S kullanıcısına yanıt

    Q11 Nomo ürünü alalı 2 ayı geçti. Mopum hiç ıslanmıyor. Su tankının motoru çalışıyor bunu sesten anlıyorum ama mop ıslanmıyor. Müşteri hizmetleri 4 defa tüm evi yasaklı alan kullanmadan temizleyin mop aktif olacak diyor. Yapıyorum ama işe yaramıyor. Servis ile ilgili internet siteleri tonla şikayet mesajı yer alıyor. Böyle bir durumda en azından süpürme sorunu olmayan cihazımı servise göndermekten çekiniyorum. Sadece tankı göndereyim diyorum. Cevap şu: tankı deneyecek cihaz yok, o yüzden bize herşeyi gönderin diyorlar.


    Türkiye distiribütörü olan Neabot Türkiye ye mail attım. Whatsapp tan yazdım. teknik servis ile görüşün yazdılar. maile cevap bile atmadılar.

  • Styxf1 S kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim, ben müşteri temsilcisi ile konuştum. teknik kısmı için. durumu bahsettim. bütün robotu göndermeniz lazım dediler. dedim ki sadece su tankı olan kısım bozuk olmalı. robotu neden göndereyeyim. arızalı parçayı göndereyim diyorum. burda robot yok sizin gönderdiğiniz parçayı nasıl deneyecekler dediler. açıkçası güvenemedim. şikayet var dada dolu şikayet var. sağlam robotu gönderip birde robottan olmayalım dedim. o yüzden göndermedim. paspas modu kullanmadan hayatımıza devam ediyorum.


    aslında sadece tankı isteseler hemen gönderecektim.

    bende karcher dik buharlı temizleyici paspas aldım. :)

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.