Şimdi Ara

Neabot robot süpürgeler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
7
Favori
12.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ercan06061910 E kullanıcısına yanıt

    İlk defa böyle birşey duydum açıkcası ilginç, robotla alakalı olacağını sanmıyorum farklı bir üyelik alıp onunla denemenizi öneririm en kötü firmaya ulaşın destek olsunlar bu sebepten robotu iade etmeyin aynı süreci baştan yaşamayın derim.

  • oqi kullanıcısına yanıt
    4 farklı telefondan, 4 farklı hesapla denedimama olmadı, bir sürü video izledim yok yine olmadı.. Kurulum tamamlandı diyor tekrar ana sayfada robot ekle çıkıyor.. Müşteri hizmetlerini aradığımda da teknik servise bağlandığım sanırken biri kayıt oluşturuyor, servisimiz sizi 48 saat içerisinde arayacak diyor. Her yaşadığım sıkıntıda 48 saat robot başında aramalarını mı bekleyeceğim.. Bu sebeple iade ediyorum..

    Mesajı güncelliyorum.. Telefonu fabrika ayarlarına döndürdükten sonra yeniden uygulamayı yükledim bu sefer kurulumu başarabildim.. İlk denemede 4 faklı telefondan 4 farklı hesapla denedim ama olmadı.. İlk kurulumda tüm evi haritalamasını yaptı.. Şarj %50 bile olmamıştı.. Hazne ağzına kadar dolmuştu.. Evden o kadar kir çıkması şaşırttı bizi 😃 daha sonraki kullanımlar da herhangi bir sıkıntı yaşamadım.. Şu an için cihazdan memnunum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ercan06061910 -- 22 Eylül 2022; 18:35:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Neabot nomo q11 sahibiyim 1 yıl bile dolmadan evin yarısını daha temizleyemeden sarji bitmeye başladı. Robotun içindeki pil çok kalitesiz. Servise yollayacağım bakalım ne diyecekler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N2 nin yüksekliği hakkında bilgisi olan var mı?

    Hiçbir yerde kaç mm yüksekliğe sahip bilgi bulamadım.

  • 01Mrt 0 kullanıcısına yanıt

    Viomi S9, Roidmi Eve plus, Lydsto R1, Proscenic M8Pro vs ile aynı: 103mm

  • hbg_ant2 kullanıcısına yanıt

    Batarya değil robotun elektronikleri sorunlu - aşırı harcıyorlar. Bu konuda özellikle yabancı forumlarda çok şikayet var.

  • Merhabalar. Nomo n2 sahibiyim malum çöp torbaları set halinde satılıyor fakat benim sete ihtiyacım yok. Acaba hangi marka modelin çöp torbası ile uyumlu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lifeisblood L kullanıcısına yanıt

    Merhaba Firmaya whatsapp hattından sormanızı öneririm belki trendyola vs koymamışlardır ama ayrıca talebinize göre satıyor ilan açabilirler, cevap hayırsa Lydsto markasının distribütörü ile görüşmenizde fayda var aynı robot çöp torbasıda uyumludur diye düşünüyorum ama teyit etmenizde fayda var tabiki neden Lydsto derseniz en azından distribütörü var diye orayı söyledim daha kolay ulaşırsınız. Kolay gelsin.

  • Bir aya yakın oldu Q11 alalı. Ürünün temizliğinden gayet memnunum. Lakin performans noktasında aynı şeyi söyleyemiyorum. Evim 90m2 2+1, harita çıkarmaya başlıyor, fakat odalarda o kadar çok vakit harcıyor ki, evin haritasını tam çıkarmadan şarjı bitiyor ve geri dönüyor. Ayrıca harita çıkmış yerlerde temizliğe gönderdiğimde aynı yerin üzerinden defalarca geçiyor. 10 dk da çıkması gereken odadan 20 dkya çıkmıyor. 2 oda 1 mutfaktan sonra şarj istasyonuna geri dönüyor.


    Bu sıkıntı ürünle mi ilgili, yazılımla mı ilgili yoksa benim bir şeyleri yanlış yapmamlamı ilgili anlayamadım. Aynı durumu yaşayan veya yardımcı olabilecek forum arkadaşlarımız var mıdır ?

  • Ben de 6 ay önce Q11 aldım. genel olarak memnunum, ancak fırçası çıkıyor sürekli. Tüm saçakları kağıt bantla bantladım, ama evin saçma yerlerinde fırçayı buluyorum. Bazen sandalyenin altında, bazen de dolapların dibinde. Ama fırça sıkışmış değil, sadece duruyor. buna yönelik bir öneri var mıdır?

  • Arkadaşlar bugün youtube yorumlarında çok fazla sayıda Neabot uygulamasına ulaşamıyoruz sorusu gelince firma ile görüştük Neabot uygulaması artık Google Play Store de Neakasa olarak mevcut bunu indirebilirsiniz.


    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jhkj.neakasa


    IOS da hala Neabot olarak mevcut ama Neakasa olarak güncellerler mi bakacağız.

    Yeni bir oluşum içinde firma anlaşılan.

  • tRoya06 kullanıcısına yanıt

    merhaba,

    Tüm fırçaları sökün, mop ünitesini takmayın, fan ayarını en düşüğe getirip haritalandırmayı deneyin.

  • Neabot n2 lite önerirmisiniz şuan hepsiburadada 5498 alınır mı acaba bu fiyata haritalama özelliği var mıdır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pellev -- 28 Aralık 2022; 16:22:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pellev kullanıcısına yanıt

    Tabiki öneririm, bu fiyata haritasız ve lidarsız robotları alabiliyorsunuz.

    N2 Lite da haritalama özelliği tabiki var, videomuzu izleyerek bilinçli satın almanızda fayda var. Artıları eksilerini bilmelisiniz.


    Hepsiburada üzerinden satın alacaksanız, listemizden alırsanız memnun olurum : https://listelerim.hepsiburada.com/paylas/e69b0683-dae7-4aa4-8c6a-fce93b6aa435?ftid=9dc9f16n8fowtp7h&is_retargeting=true&source_caller=api&shortlink=vlpesfo0&c=mylist&af_ad=robot_supurgeler&pid=ux_gelistirmeleri&af_adset=robot_kafalar&af_force_deeplink=true


    Robot Kafalaryoutube
    Değerli Robot Kafalı takipçilerimiz, biliyoruz yine araştırma peşindesiniz 😀 İmdadınıza yetiştik... Neabot N2 Lite - Türkiye ve Dünya'da ilk... Robotun N2 'nin kopyası olduğunu iletmemizde fayda var sadece istasyonsuz modeli olarak düşünebilirsiniz, bu sebeple yeniden incelemek yerine N2 videomuzdaki istasyon kısmını kestik ve sunduk. İyi seyirler dileriz. Ürünün amazonda var ise satış linki : http://fenom.io/robotkafalar_cps_86f2b Linkte tüm Neabot markasına ait ürünler çıkmaktadır, olur da Amazondan alışveriş yapacaksanız bu linkten yaparsanız katkınız olur bize. Başka yerde daha uygun bulursanız ordan alın tabiki siz daha önemlisiniz. #N2Lite #Neabot #NeabotN2Lite Bizi takip edin ! https://www.youtube.com/c/RobotKafalar/ https://t.me/RobotSupurge https://www.instagram.com/RobotKafalar/ https://www.facebook.com/groups/RobotSupurgeler
    https://www.youtube.com/watch?v=JK6gSIzn8ak




  • Pellev kullanıcısına yanıt

    Yazdıgınız fiyat yanlış olabilirmi, o fiyata düştüğünü hiç görmedim. Epğer öyleyse hemen alın. Ben kullanıyorum memnunum

    Evet fiyatı şimdi gördüm kaçırmayın alın hemen




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weezy10uR -- 29 Aralık 2022; 1:0:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oqi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Weezy10uR kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam haritalamask nasıl bi sknti yaratmıyor demi müdahale etmeden kendi haritalama yapabiliyor değil mi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.