Şimdi Ara

NBA 2K10 My Player modu kariyer hikayeleriniz (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
0
Favori
53.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ilk sezon bittiginde teklif gelmezse ikinci sezonla devam mı etmeli yoksa yeni profil mi açayım ?
  • Overall im 90 oldu Miami deyim Sezon , All-Star ve Playoff MVP si oldum aynı zamandada en iyi 5 oyuncu listesine yani senenin en iyi 5 ine girdim SF yim tek sorunum 97 lik 3PT 'm olmasına rağmen hiç kolay 3lük atmıyor 1 kere kaçırdım mı kolay kolay atamıyor bunu bende anlamadım ne kadar boş kalsada atamıyor ama genelde %70 yüzdeyle oynuyorum 5 block ortalaması tutturdum geçen sezonda 38.1 sayı ortalama 11 rebound ortalamayla oynamıştım ve playofflarda 3 maçı son saniye sayılarıyla kazandırdım ve hiç maç kaybetmeden playofflarda nba champion u oldum
  • My playera yeni başladım 6 maçlık bölümde c+ yı tutturamayınca d ligine gittim burası neresi oluyor arkadaşlar ne yapıcam şimdi burada c+ yı tutturmak içinmi çalışcam yine ??

    bide oyunda bad call for pass diyor bu ne oluyor hiç bi tuşa basmadan çıkıyor bide
  • draft edildikten sora bakersfield jam takımına gectim,5 maç sora portlant takımı beni aldı orada sadece 3 maça çıkıp tekrara dleagueye döndüm.bu sefer idaho stampede takımındaydım,3sezondur buradayım,ortalamalarım cok iyi her maç man of the match oluyorum 4.sezonum,22 yasındayım ve overalım 75 ama hala d leaguedeyim stampede'de ,ne olacak benim halim,nba benim için imkansız mı?
  • My player modunda bi takımda iken başka bir takım beni transfer etmek isterse onun haberi geliyor mu? Geliyorsa nereden bakabilirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RIDANES

    My player modunda bi takımda iken başka bir takım beni transfer etmek isterse onun haberi geliyor mu? Geliyorsa nereden bakabilirim?

    Sezon sonlarında birisi kendi takımından olmak üzere toplam 4 takımdan teklif alıyosun. Sezon ortasında geliyor mu onu bilemiyorum başına gelen arkadaş var mı .
  • Hayır sezon ortasında teklif gelmiyor...Sezon bitiminde toptan bir skill point veriyor 4 tanede takım seçeneği...Draft ve transferleri inşallah 2011'de daha detaylı yaparlarlar da biz de zaabaha kadar oynarız:))
  • ARKADAŞLAR BEN 5 DAKİKADA OYUNUYORUM DEĞİŞTİRMEDİM 10 YILDIR NBA OYNADIĞIMDAN SORUN OLMADI 2 SEZON OYNADIM 2 MVP 2 ŞAMPİYONLUK 2. SEZONDA MIAMI DE 76-6 BİTİRDİM ORT: 29 SAYI 7.6 RIBAUND 7.8 ASIST 1 BLOK 4.7 TOP ÇALMA POZİSYONUM 3 NUMARA OVR MAM 98 OLDU
    MERAK ETTİĞİM İSE BENİM GİBİ 5 DAKİKA OYNAYAN VARSA 5 DAKİKALIKTA 75 SAYI ATILIYORMU BEN EN FAZLA 57 ATTIM YORGUNLUK FALAN ÇIKARIYO MÜMKÜN MÜ DİYE SORACAKTIM BİDE KLAVYE İLE 360 SMAÇ BASABİLİYOR MUSUNUZ

    SON SORUM DA 2. SEZON PLAYOOF BİTTİ TEKLİF GELDİĞİNDE CEVAP VERMEDEN ALT + F4 İLE OYUNDAN ÇIKTIM ŞİMDİ İSE PLAY NEXT MATCH DİYORUM HOME MENÜSÜNE GELİYOR BİLEN VARSA YARDIMCI OLUN BU ÖZELLİKLER GİTMESİN BÜTÜN REKORLARI KIRMAK İÇİN O KADAR KASTIM (NBA TARİHİ REKORLARI İÇİN) YARDIMCI OLUN LÜTFEN
  • BİDE MERAK ETTİM 5 DAKİKA OYNAMAYANLAR KAÇ DAKİKA OYUNYORLAR 12 Mİ İNSAN ÇOK SIKILIR BİDE HERŞEY ÇOK KOLAY OLUR HERALDE 50 SAYI 20 RIB. 20 ASİST 10 TOP ÇALMA ORT TUTTURULUR ÇÜNKÜ BEN NOWİTZKİYLE Bİ KERE 12 DAKİKALIK NORMAL SEZON MAÇINDA 109 SAYI ATMIŞTIM MAÇTA 197 - 126 BİTMİŞTİ 5 DAKİKA ASLINDA YETİYOR İNSANA

    EN İYİ MAÇ İSTATİSTİKLERİNİZİ YAZARMISINIZ BENİM 30 SAYI 16 RIBAUND 10 ASIST 7 TOP ÇALMA (5 DAKİKA)
  • Ben phoenix suns ta oynuyordum. İlk sezonum . Ortalamalarım 34.5 sayı 7 rebound 6 asist . all starda mvp secildim .

    Daha sonraki ilk maçta koçun bana verdiği süreler inanılmaz derecede düştü 30 dka süre alırken su an 12 dka.

    ortalamalarım düşüşe geçti.

    Bunu nasıl düzeltebilirim bi düşünceniz varmı acaba..

    Bu arada kariyer rekorum 71 sayı 12 rebound 6 asist 4 block
  • Arkadaşlar ben bu konuyu görünce üye oldum. Size kariyerimi anlatmak istiyorum. Oyuncumun adı D.Richards. 5 maçlık Boston yaz kampından sonra neredeyse butun nba takımlarından teklif geldi. Bende zoru severim. Orlando Magic'i seçtim. Oyuncum C pozisyonunda. Dwight Howard'ı kesmem gerekiyordu. Aslında hiç zor olmadı. Geleni blokladım. Sonra coach beni C'ye Howard'ı PF'ye getirdi. İnanılmaz bir kadro oldu. Şut stilim Larry Bird, tavsiye ederim. Şu anda ribaund kralıyım. Sayı krallığında da fena değil. İlk 10'dayım. Yeni kariyer kurmak isteyen arkadaslara oneririm C yapın oyuncunuzu. Çünkü hem sayı atabiliyor, ribaund zaten alınıyor. İçeriye post move yaptığınızda ikili sıkıştırma yapıyorlar. Dışarıda boş bir üçlükçü görürseniz hemen pas verin. Çok kolay triple-double yapabilirsiniz. Kolay gelsin. Resim koymadım. Çünkü erindim.
  • açarım trainer'ı,layup,dunk ve 3pt özelliklerini getiririm 80-85',aldırırım kendimi lakers'a,geçiririm üstüme 13 numaralı kutsal formamı,başlarım maç kazandırmaya.şimdiye kadar 5-6 kez son saniye 3lüğü ile maçı kazandırdım,hobilerim son topları kullanmak.
    en iyi atış stilleri artest ve vujacic gibi geldi bana,elinden çabuk çıkartıyorlar topu,perfect relase ayarlamak kolay oluyor.
  • Pass ağırlıklı bir point guard açtım(5'11'').Oyuna yeni başladığım için Cleveland yaz kampında vasat bir performans sergiledim ve D League'e Vipers'a gönderildim.Sezonun başında çok iyi performans sergileyemesemde ligde liderdik.Sezonun ortalarına dogru yavas yavas açılmaya basladım müthiş paslarımın yanı sıra skorer oldugumu keşfettim.Her maç double double yapıyordum sayı ortalamam 25 civarı asist ortalamamda 11 civarı olmuştuki bir baktım maçlara ilk beş başlıyorum.İlk beş başlamanın şevki ile performansım tavan yaptı.İlk beşin vazgeçilmez ismi olmuştum.Her maç 35-40 sayı 10-15 asist ile oynuyordum.Sezonun sonuna yaklaşmışken bir baktım ki Warriors'la 10 günlük kontrat imzalamışım.Çok mutluydum.Tabi çaylak oldugum için başlarda zorlandım.Normal sezonun bitmesine 7 maç kalmıştı.17 sayı 8 asist ortalama ile normal sezonu tamamladım ve Warriors'da kaldım.Batıyı 3. sırada bitirdik zaten geldigimde 4.'ydük.Play-off heyecanı başlıyordu.Batıyı 6. sırada bitiren Portland ile eşleştik.Portland bize çok ters geliyordu.Benim büyük çabama rağmen takımın çok kötü oyunuyla 4-0 süpürüldük.Artık Golden state'de kalmak istemiyordum.İddiası olan bir takıma gitmek şampiyonluk yaşamak istiyordum.Bu sezon böyle bitti.

    Yeni sezona başlamadan önce 4 takımdan teklif aldım.Bu takımlar Nets,Timberwolves,Clippers ve Warriors'dı.Çok kararsızdım.Uzun uzun düşündükten sonra Nets'e gitmeye karar verdim.Sezon başladıgında yeni takımıma çabuk ısındım.Sezona inanılmaz başladık.Benim müthiş performansım ile dogunun liderligine oturduk.Devin Harrisli,Rudy Gayli,Brook Lopezli kadromuz ile önümüze gelen takımı adeta dağıtıyorduk.Fazla uzatmayayım.35 sayı 15 asist ortalama ile oynuyorum.Şutlarımı çok geliştirdim rating 79 oldu.3 kez triple double yaptım fakat rebounddan değil top çalmadan!!.Bir maçta tam 13 top çaldım.Kariyer rekorum 57 sayı.25 asist.Rookie challenge da sophomoresda oynadım ve MVP seçildim.All-star maçında oynadım ve MVP seçildim.Şu anda 43-10 ile dogunun zirvesindeyiz.Ligin sayı lideri ve asist lideriyim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Therah

    Pass ağırlıklı bir point guard açtım(5'11'').Oyuna yeni başladığım için Cleveland yaz kampında vasat bir performans sergiledim ve D League'e Vipers'a gönderildim.Sezonun başında çok iyi performans sergileyemesemde ligde liderdik.Sezonun ortalarına dogru yavas yavas açılmaya basladım müthiş paslarımın yanı sıra skorer oldugumu keşfettim.Her maç double double yapıyordum sayı ortalamam 25 civarı asist ortalamamda 11 civarı olmuştuki bir baktım maçlara ilk beş başlıyorum.İlk beş başlamanın şevki ile performansım tavan yaptı.İlk beşin vazgeçilmez ismi olmuştum.Her maç 35-40 sayı 10-15 asist ile oynuyordum.Sezonun sonuna yaklaşmışken bir baktım ki Warriors'la 10 günlük kontrat imzalamışım.Çok mutluydum.Tabi çaylak oldugum için başlarda zorlandım.Normal sezonun bitmesine 7 maç kalmıştı.17 sayı 8 asist ortalama ile normal sezonu tamamladım ve Warriors'da kaldım.Batıyı 3. sırada bitirdik zaten geldigimde 4.'ydük.Play-off heyecanı başlıyordu.Batıyı 6. sırada bitiren Portland ile eşleştik.Portland bize çok ters geliyordu.Benim büyük çabama rağmen takımın çok kötü oyunuyla 4-0 süpürüldük.Artık Golden state'de kalmak istemiyordum.İddiası olan bir takıma gitmek şampiyonluk yaşamak istiyordum.Bu sezon böyle bitti.

    Yeni sezona başlamadan önce 4 takımdan teklif aldım.Bu takımlar Nets,Timberwolves,Clippers ve Warriors'dı.Çok kararsızdım.Uzun uzun düşündükten sonra Nets'e gitmeye karar verdim.Sezon başladıgında yeni takımıma çabuk ısındım.Sezona inanılmaz başladık.Benim müthiş performansım ile dogunun liderligine oturduk.Devin Harrisli,Rudy Gayli,Brook Lopezli kadromuz ile önümüze gelen takımı adeta dağıtıyorduk.Fazla uzatmayayım.35 sayı 15 asist ortalama ile oynuyorum.Şutlarımı çok geliştirdim rating 79 oldu.3 kez triple double yaptım fakat rebounddan değil top çalmadan!!.Bir maçta tam 13 top çaldım.Kariyer rekorum 57 sayı.25 asist.Rookie challenge da sophomoresda oynadım ve MVP seçildim.All-star maçında oynadım ve MVP seçildim.Şu anda 43-10 ile dogunun zirvesindeyiz.Ligin sayı lideri ve asist lideriyim.


    hocam valla süper anlatmışsın.. oyuna ara vermiştim, tekrar başlayacağım herhalde




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TunahaN___


    quote:

    Orijinalden alıntı: Therah

    Pass ağırlıklı bir point guard açtım(5'11'').Oyuna yeni başladığım için Cleveland yaz kampında vasat bir performans sergiledim ve D League'e Vipers'a gönderildim.Sezonun başında çok iyi performans sergileyemesemde ligde liderdik.Sezonun ortalarına dogru yavas yavas açılmaya basladım müthiş paslarımın yanı sıra skorer oldugumu keşfettim.Her maç double double yapıyordum sayı ortalamam 25 civarı asist ortalamamda 11 civarı olmuştuki bir baktım maçlara ilk beş başlıyorum.İlk beş başlamanın şevki ile performansım tavan yaptı.İlk beşin vazgeçilmez ismi olmuştum.Her maç 35-40 sayı 10-15 asist ile oynuyordum.Sezonun sonuna yaklaşmışken bir baktım ki Warriors'la 10 günlük kontrat imzalamışım.Çok mutluydum.Tabi çaylak oldugum için başlarda zorlandım.Normal sezonun bitmesine 7 maç kalmıştı.17 sayı 8 asist ortalama ile normal sezonu tamamladım ve Warriors'da kaldım.Batıyı 3. sırada bitirdik zaten geldigimde 4.'ydük.Play-off heyecanı başlıyordu.Batıyı 6. sırada bitiren Portland ile eşleştik.Portland bize çok ters geliyordu.Benim büyük çabama rağmen takımın çok kötü oyunuyla 4-0 süpürüldük.Artık Golden state'de kalmak istemiyordum.İddiası olan bir takıma gitmek şampiyonluk yaşamak istiyordum.Bu sezon böyle bitti.

    Yeni sezona başlamadan önce 4 takımdan teklif aldım.Bu takımlar Nets,Timberwolves,Clippers ve Warriors'dı.Çok kararsızdım.Uzun uzun düşündükten sonra Nets'e gitmeye karar verdim.Sezon başladıgında yeni takımıma çabuk ısındım.Sezona inanılmaz başladık.Benim müthiş performansım ile dogunun liderligine oturduk.Devin Harrisli,Rudy Gayli,Brook Lopezli kadromuz ile önümüze gelen takımı adeta dağıtıyorduk.Fazla uzatmayayım.35 sayı 15 asist ortalama ile oynuyorum.Şutlarımı çok geliştirdim rating 79 oldu.3 kez triple double yaptım fakat rebounddan değil top çalmadan!!.Bir maçta tam 13 top çaldım.Kariyer rekorum 57 sayı.25 asist.Rookie challenge da sophomoresda oynadım ve MVP seçildim.All-star maçında oynadım ve MVP seçildim.Şu anda 43-10 ile dogunun zirvesindeyiz.Ligin sayı lideri ve asist lideriyim.


    hocam valla süper anlatmışsın.. oyuna ara vermiştim, tekrar başlayacağım herhalde


    Katılıyorum,anlatımın çok iyi.




  • Ben şu anda my playerda 21 yaşındayım ilk sezonum Stampede takımındayı sayı ortalamam 32.1 steal ve rebaundlarımda iyi ıortalamam 90 küsür sizce ne zmn nba ya geçerim birde takım şeçme felan demişsiniz nasıl seçililyor....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wadebeko

    Ben şu anda my playerda 21 yaşındayım ilk sezonum Stampede takımındayı sayı ortalamam 32.1 steal ve rebaundlarımda iyi ıortalamam 90 küsür sizce ne zmn nba ya geçerim birde takım şeçme felan demişsiniz nasıl seçililyor....

    Biraz daha bilgi verir misin, maçlarda aldığın seviye (a, a+ gibi), mevkîn, kaç maç yaptığın vs. ben bütün maçlarımda a+ oynamıştım ve sf idim.. 14. maçımda lakersa yolcu oldum
  • mevkim sg genelde a+ ile bitiriyorum ama arada b lerde oluyor yani b+ a+ arası diyim ben daha 7-8 maç yaptım ama seviyemi baya geliştirdim......
  • hocam o zaman sadece biraz sabır çünkü ben yaptığım 14 maçın tamamını a+ ile bitirdim ve 14. maçın sonunda alındım.. hele bir 10 maçı geç bu arada tam hatırlamıyorum ama, sanırım nba ilk adım attığında, takım seçemiyorsun, seni otomatik olarak bir takıma alıyor ve 10 günlük bir sözleşme imzalıyor
  • güzelmiş bende başlasammı acaba.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.