Şimdi Ara

NBA 2K10 My Player modu kariyer hikayeleriniz (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
0
Favori
53.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tmm ozmn bekleyeyim ben sizi bilgilendiririm yine....
  • peki birşey daha sorucam bu kampta felan aralarda denem amaçlı nba maçları felan yapıyolar mı???
  • 10.MAÇ ARTIK ALSALAR NBA YA GÜZEL OLUCAK ÖZELLİKLERİ YUKARIDA VERMİŞTİM 17 DK SAHADA KALDIM 42 SAYI ATTIM
  • Arkadaşlar görüyorum su kadar sayı attım ribaund aldım ama hale gidemedim nba'ye diyenler var.Önemli olan o kadar sayı atmak degil pozitif sekilde oynamak ve görevleri yapmak.Ben 4-5 sayı ortalaması ile su anda nba'de bulunuyorum.Bana verilern görevleri yaptım ve gittim.Bu kadar basit.Sizden 42 sayı mı istedi ki o kadar atıyorsunuz?Sonra da oyuna buglu diyenler cıkıyor.Siz görevleri yapın,mac bitince result'tan en az 'fair' alın ki ben size diyorum siz nba'ya gideceksiniz.Benim ortalamaların hepsi 5'in altındaydı ama gittim.Ha bu arada Kobe canıma okuyor orası ayrı
  • arkadaşlar kariyer modda periyotlar paso 5 dakika onları 8 dakika falan yapma şansımız yok mu ? Overall rating 86 yaptım ama hala periyotlar falan yükselmedi.

    5 dakikalık periyot ile en fazla 40 sayı civarı atabiliyorum..
  • 1-auto save nasıl off yapabilirim?
    2-oyuncumun resmine benim kendi resmimi koyabilirim miyim?diger nba oyuncuları gibi
  • 5 er dakikadan yapıyorum periyotları iyi sardı




     NBA 2K10 My Player modu kariyer hikayeleriniz NBA 2K10 My Player modu kariyer hikayeleriniz NBA 2K10 My Player modu kariyer hikayeleriniz




  • Association Mode'a bağlandığımdan bir türlü girememiştim bu moda.Yaklaşık bir hafta önce açtım ve oyun iki kat daha bağladı kendine.
    Uzun bir D-League aşamasından sonra Lakers ile daldım NBA'e.Oyun kurucu pozisyonunda oynuyorum ve yaşlı Fisher'ı kesmek pek de zor olmadı.Onun ratingi düştükçe benimki yükseliyor.
    Şimdilik şutum pek iyi olmadığı için daha çok içeri drive ederek sayı yapıyorum.1.5 sezonluk NBA kariyerimde 15.6 sayı 8.2 asist ve 2.3 ribaut ortalamalarım var.Kobe de yaşlanıyor artık.Emekli olursa sayı ortalamamda patlama bekliyorum.Üç dört maç rakamlarım daha iyi duruma gelsin diye kendime oynayunca Phil amca havlucu olarak benche oturtmuştu beni.Şimdilik içeri drive edip Gasol'e veya Bynum'a indiriyorum ya da dışarıya Kobe'ye çıkarıyorum gönderiveriyor üçlüğü.

    Gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğim.İyi forumlar...




  • Oyuna girdigimizde bizim adamın resmi cıkıyor ya hani ilk 5 i gösterirken ordaki bizim kendi yaptıgımız adamın yüzü yerine kendi fotomuzu koyabiliyor muyuz?
  • Hayvan gibi bir pivot yapıp oyuna başlarsanız ve öncelikle ribaunda önem verirseniz 2. sezonun ardından (performansınıza göre 1de olabilir) oyunun hiç bir zevki kalmıyor, 2. sezonun ortalarından itibaren trible-double yapmak istediğim her maçta yapıyordum (seviye 4), pivotlar için oyun fazla kolay
  • oyun gerçekten harika , SG olarak my player moduna başladım , oyundan maksimum keyif almak için zorluk seviyesini en üst olan hall of fame yaptım.. 6 maçlık yaz kampında meğenilmeyerek d-league yolunu tuttuk , skyforce da ilk zamanlar bench den gelip katkı yaptık , sonraları da ilk 5 e yerleştim , sezon ortasına doğru 22 sayı 4 asist ortalamaları yakaladım , ancak kesinlikle gereksiz pas istemedim maçlarda , yüzdeli attım ve verilen görevleri elimden geldiğince yaptım , başarılı da oldum , aslında NBA için kendimi hazır hissetmiyorken DALLAS da terry ve KIDD in beklenmeyen sakatlıkları bana TEXAS yolunu tutturdu :) , ilk maçta elim ayağıma dolaştı , spiker falan duyunca bi hoş oldum , ama acemiliği atıp kendi oynumu oynamaya başladım benchten gelip , ilk 2-3 maçta fazla süre alamasamda 12 sayı 2 asist ortalama yaptım , takım sakatlıklarında etkisiyle playoff un dışına doğru sürüklendi ama bu benim işime geldi ve sürelerim arttıkça sorumluluk aldım ve çaylak olmama rağmen takımın Dirk ten sonraki skor opsiyonu oldum :) , sezon sonuna geldiğimizde 19 sayı 3.2 asist ortalama yakalamıştm yaklaşık 18 maçta , yeni sezona geçerken Denver dan gelen teklif beni nenden aldı ve Billups ve Carmelo nun da telefonla iknası ile iddialı bir takıma geçmiş oldum , NBA ye alıştık artık maçlarda şovda kaçınılmaz oldu , takımı aldım götürdüm , Carmelo rol oyuncusu oldu yanımda , 32.6 sayı 3.5 asist ortalamalarla regular season u bitirdik , playoff larda sürpriz sonuçlar ve karşımıza gelen kolay rakipler olunca şampiyonluk geldi , yeni sezonda Boston dan gelen teklife evet dedim ve doğunun yolunu tuttum , KG , Allen ve Pierce la beraber ligi domine ediyoruz , 38 sayı ortalaması ile oynuyorum , Allstar oldum ve MVP seçildim maçta , kariyer rekorum 76 sayı , 25 sayı 13 reb 11 asist ile tripple double yaptım , milestones larda satece 3steal+3block kombosunu yapamadım , skillpointlerle tüm şutlar 99 oldu , sadece smaçlar ve pivot hareketleri ile ilgili olanlar 60 larda , zevk alamamaya başladım :) , takım için oynuyorum artık , atmak istedikten sonra 10 maç üstüste 50+ atarım , herkese iyi oyunlar..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sebnamy

    hucum ribaundu aldıktan sonra yere inmeden tiple basket atılabiliyo mu yoksa illa yere inmek mi lazım.sırf bu yüzden bi maç kaybettim süre havadayken bitti sinir oldum havada tamamlyabilsem yeniyoduk


    aynı soruyu bende soruyorm.
    up!
  • beyler potential özelliği ni bilen var mı kobeye baktım 99 du:) sizce arttırmalı mıyım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rienque


    quote:

    Orijinalden alıntı: sebnamy

    hucum ribaundu aldıktan sonra yere inmeden tiple basket atılabiliyo mu yoksa illa yere inmek mi lazım.sırf bu yüzden bi maç kaybettim süre havadayken bitti sinir oldum havada tamamlyabilsem yeniyoduk


    aynı soruyu bende soruyorm.
    up!





    Hocam bunu ben yapmıştım ama bilerek değil Yani özellikle bir tuşa bastığımı hatırlamıyorum (bilen varsa bana da söylesin)... Kendinizi geliştirmekle alakası olabilir... Ben sfyim.. bu özellik sanırım, pivotlarda vardır.. o yüzden pivot özelliklerini güçlendirirseniz, olacağını düşünüyorum (ama dediğim gibi, belki bir tuşu vardır, bilen arkadaş paylaşırsa, biz de öğrenmiş oluruz)




  • Ben Pg ile yapmıştım ribaundu aldıkdan sonra şut tuşuna bastım turnike gibi topu bıraktı dunk özelliği yüksek olsa belkide smaç vurcaktı.
  • oyuncuyu high flayer yapmayla ilgili bilgisi olan varmı? dunk, layup, offansive awarennes 80 olunca çıkıyor diyenler olmuş ama bende çıkmadı.
  • altta kanat işaretini soruyorsan dunk 85 i geçince çıkar
  • aynen 87 yaptım çıktı.
  • Bu 85 olayı 3lükler içinde geçerlimi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dreamteam

    Bu 85 olayı 3lükler içinde geçerlimi ?


    evet geçerli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rienque -- 8 Haziran 2010; 11:14:19 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.