Şimdi Ara

Navitech TDC-4080 Hk. Bilgi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
9.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet arkadaşlar o bip bip sesi kapatılabiliyor ben kapattım. ses açma kapama düğmesine tıklarsanız ilk tıklamada bas ayarı, ikiincisinde tiz ayarı, devam eden ayarlarda işte ön sağ sol, arka sağ sol diye devam ediyor şuan başlığını hatırlamıyorum ama bip yada saund yada voice olabilir ona geldiğinizde on off seçeneği var ses açma kapama düğmesini çevirdiğinizde bir on bir off oluyor off da bırakın kapanmış olacak.
  • teyp mükemmel.hiç tereddüt etmeden alın.ses kalitesi inanılmaz.bu fiyata daha iyisi zor bulunur.uzun arastırmalar sonucunda aldım cok memnunum.

    yalnız bi sorum olcak.teyp kapandığında ekranda saati göremiyorum.saati görmek için ne yapmam lazım?
  • ses açıp kaparken bip bip sesi hakkında bilgi:
    servisi aradım telefonla sas açma dügmesine bir kaç saniye basılı tutacaksınız bip off- bib on ibaresi çıkıyor bip off dediginiz zanan tamamdır :
  • Bu teybi almayı düşünüyorum. Müzik geçşleri,tuş kalitesi falan nasıldır arkadaşlar. Birde HB den Roadstar rdh694p hoparlör alıp bağlamayı düşünüyorum ses nasıl olur ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende alıcam bu teybi ilerleyen zamanlarda da amfi felan takarım amfi çıkışı felan varmı birde buna uyacak bir hopörlör mümlünse 16 cm tavsiye alabilirim
  • Merhabalar. Arkadaşlar bu teypte RDS özelliği var mı? Yani Radyoların şanatçı,şarkı veya radyo isimlerini gösteriyor mu ekranda?

    Bir de ricam teybin fotoğrafını veya videosunu atabilecek bir arkadaş varsa çok memnun olurum. Işıkları çok şık duruyor diye okudum ama maalesef çevremde hiç olmadığı için göremedim.
  • ercan9145 E kullanıcısına yanıt
    hocam çok teşekkürler yarın ben de deneyeceğim :)

    diğer arkadaşlar sizlerin sorularına da yarımcı olamıyorum ama inşallah alıp dediklerinizi yapmaya çalışan arkadaşlar vardır. ben aldığım gibi arabanın kendi kolonlarına bağladım. Tuş kalitesi felan soran hocam o konuda bence çok iyi tereddüt etmeden alabilirsin...

    alp hocam sizin sorunuzu da özelden cevaplamıştım zaten aldıysanız da güle güle kullanın :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mf.kaya -- 16 Şubat 2015; 23:07:37 >
  • nereden aldınız acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mcuk

    nereden aldınız acaba

    hepsiburada en uygu orada magzalarda 100 civerı geziyor n11 bakabilirsin
  • Montajı kolay, görünüşü mükemmel. Ses kalitesi tatmin edici. Adını sanını duymayanlar için söylüyorum, ederinin çok üstünde bir kaliteye sahip. Hepsiburada'da 90 liraydı aldığımda. Tavsiye.
  • Mcuk kullanıcısına yanıt
    hocam ben de hepsiburada'dan almıştım o zaman 80 tl civarıydı. malzeme kalitesi, ses ve özellik olarak tatmin edici işinizi her türlü görür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mf.kaya

    hocam ben de hepsiburada'dan almıştım o zaman 80 tl civarıydı. malzeme kalitesi, ses ve özellik olarak tatmin edici işinizi her türlü görür.

    Aldım bende bir hayli oluyor çok beğendim ürünü açıkcası tavsiye ediyorum.
  • Klasör içinde şarkıları karışık şekilde nasıl çalabiliriz arkadaşlar bilen var mı? Karışık çaldığımızda diğer klasörlerdende çalıyor. Ne kadar aradıysam bulamadım bu özelliği var mı?
  • arkadaşlar ben bu radyou almak istiyorum .. ama klasörler içinden şarkı seçebilyiomuyuz,radyo ses kalitesi nasıl ve son olarak da yüksek kapasiteli usb yada hafıza kartı taktığımızda yavaşlama yada okumama sorunu
  • Ben yeni aldım hocam. Gayet kullanışlı ve başarılı bir ürün. Klasör seçebiliyorsunuz, 32 GB USB kadar destekliyor ben ilk 32 GB ile denedim gayet hızlı okudu, şimdi de 8GB'lik bir USB aldım onu da rahat bir şekilde okuyor. Ben iki adet ALPİNE hoparlör aldım ses gayet iyi ve net geliyor, orjinalinde nasıl olur bilemiyorum. Radyo çok kullanmadım ama kullandığım zamanlar herhangi bir sıkıntı yaşatmadı bir çok radyo kanalını dinledim rahatça. Fiyat olarak da gayet uygun.

    Üründe tek çözemediğim şey karışık çalma özelliğini sadece bir klasöre uygulayabiliyor muyuz.. bir başka klasörden, bir başka klasörden çalıyor. bu özelliği var mı onu çözemedim.
  • Ben de geçen hafta aldım bu teypten, çok yüksek beklentisi olanlar için iyi olmasada f/p olarak çok iyi ürün. Fakat hafıza olayını bir türlü çözemedim. Arabada sarı kablo bulamadım o yüzden kırmızı kabloyu sigortaya bağlayıp ana beslemeye(olması gereken yere) bağladım, kablodan bir tane daha paralel hat çıkarıp sarı olması gereken yere de(hafıza besleme) oradan bağlantı yaptım. Bazen saatlerce arabayı çalıştırmama rağmen ayarlarım duruyor bazen ise 10 dakika markete gidip geldiğimde ayarlar sıfırlanıyor. Bu konuda bilgisi olan ve paylaşan birisi olursa sevinirim.
    Araç 1997 fiesta.
  • Merhaba Arkadaşlar.
    Ürünü genel olarak beğendim ama bir türlü sağ, sol, ön, arka ses ayarlarını yapamadım. Kitapçıkta yazanlarla ekranda ayar kısmına geliyorum ama orta düğmeyi çevirdiğimde değişiklik olmuyor.
    Çocuklar arkada sesten rahatsız olduğu için kısmak istiyorum ama bir türlü başaramadım.
    Sizin teyplerde ayarlar çalışıyor mu?
    teşekkürler.
  • Bu cihazda RDS var mı, yok mu? Youtube'da inceleme yayımlayan kişi yorumlardaki soruya RDS var demiş, HepsiBurada'daki yorumlarda iki kişi RDS olmadığını belirtmiş. Kullanan arkadaşlar RDS olup olmadığını belirtebilir mi acaba?
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Cihazda rds yok hocam. Ama fiyatının hakkını kat be kat veriyor.
    Bir diğer sorunun cevabı ise benim teyp de hoparlör ses ayarı var istediğim zaman arkadakileri kısabiliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sa
    r19 europa aracımda takılı bu teyp yeni aldım ama bi sorunla karşı karşıyayım teyp i açıyorum usb çalarken kendi kendine sd karta ve radio ya geçiyo nedendir bilen varmı biraz araştırdım bu konu ile ilgili birşey bulamadım sıkıntı tek bendeyse iade edicem bi yardım çözen bilen varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.