Şimdi Ara

Navitech, DVX-M560 DVR’lı Portatif Navigasyon Cihazı + AV-IN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
3
Favori
6.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sevgili İmkansız ,

    Dikkat ederseniz , size karşı olan tavrımızda en ufak bir değişiklik olmadı olmayacak ..

    Önceki yorumlarınızda yazmış olduğunuz mahalle ağzı karalamanız , sanıyorum sizin tarafınızdan çürütüldü.. İnsanlarda algı yaratmak , sizinle ilgili fikirlerini değiştirmek gibi bir sıkıntımız firma olarak bulunmamaktadır. Biz daha öncede dediğimiz ve yukarıda tekrar vurguladığımız üzere , bilmediğiniz ve işiniz olmayan konularda insanları yanlış yönlendirme amaçlı yazılmış yazılara karalama diyoruz ve demeye de devam edeceğiz.

    Siz önce "mahalle ağzı ile konuşuyorsun , utanmıyorsun" şeklinde yazı yazıp , ondan sonra yukarıda yazıyı yazıyor , kendinizi çürütüyorsunuz. Sonra bizden ispat bekliyorsunuz , önce karalama yapıyor , sonra kendi karalamanızı çürütüyorsunuz , yazdıklarınıza bakarsanız , kendinizde çözümlersiniz.

    İstediğiniz şeklide yanlı olmayan yorumlar yapabilirsiniz , ama bilginiz dahilinde olsun lütfen..

    Biz sizi küçük düşürmeye çalışmıyoruz , sadece siz bir önceki yazdığınız ve sonrasında yazdığınız ile bu duruma düşüyorsunuz. Bizim bireyler ile bir sorunumuz olmadı , sadece yazılanlara cevap veriyoruz. Ve tekrarlıyoruz , yanlı , bilmeden yorum yaparak , karalamaya yönelik yazılarınız cevapsız kalmayacak , ama kesinlikle adabımızı bozmayacağız.. Mahalle ağzıyla konuşmayacağız..

    Gelelim bir başka karalamanıza , birilerine beleş cihaz gönderip onlara reklam yaptırdığımızı falan yazmışsınız , sevgili imkansız.. Daha öncede belirttiğimiz gibi , bilmediğiniz , ne ve neden olduğu hakkında hiçbir fikriniz olmadığı konularda yorum yaparsanız , karalama oluyor..

    Sizden ricam , yorum yapmadan önce , önceki yazılarınızı okuyun ki , kendi yazdıklarınızı kendiniz çürütmeyin..

    Kolay Gelsin




  • Öncelikle karalama yaptığım yazıyı göster. Gösteremezsin. Öyle bir yazım yok. Elimde olmayan hiç bir cihaz için Bilgim olmayan hiç bir konuda yorum yapmam. Bildiklerim ve gerçekler sizin işinize gelmiyor.:)

    Verecek cevap olmayınca kendini çürütüyorsun vs yazıyorsun ve ben buna çok gülüyorum

    Emin ol bu konuşlarda senden. Ve reklamcınızdan çoook daha fazla bilgiye sahibim.

    Beleş cihaz işime gelirsek yollamadınızmı? Şahin bey konuda yazdı konuların ekran görüntüleri elimde duruyor.

    Bak elimde 664 mhz diye alıp 522 olan cihaz duruyor lütfen benimle uğraşma zararlı çıkarsın.

    Ayrıca sen eski mesajlarına bak önceleri navitech kullanıcısıyken birden firma çalışanı oldun

    Hangi dediğim yanlış yada karalama bana onu göster!!!

    Ben yazmaya devam edeceğim bana yazmaya devam ettiğin sürece cevabını alacaksın

    Bence benim yazılarıma mesai harcayacağınıza 3 yıl süresi dolan harita pak yenilemesiyle ilgilenin. Aynı şekilde güncelleme alamadığım cihaz ben de de var detayları ilgili konuya ayrıca yazacağım

    Son olarak;ya şu yazında bilgisizce sallamışsın bu yalan firmamızı karalıyorsun de yada daha fazla komik duruma düşmemek için bana yazma


    Buyrun Bakın yazmayayım yazmayayım diyorum sonrasında beni ezbere konuşmak ve bilgisizlikle suöluyorsun.

    Aynı dert bende de var ve ben bunu bu şekilde yazmak istemiyordum ki ezbere,bilgisizce konuşuyorsun söylemleri için yazıyorum...

    Bu cihazı belki hatırlarsın 664 mhz diye sattığınız ama nedense 522 mhz çıkan ve biz bunu buralarda dile getirdiğimiz sizlerden cevap gelmeyen cihaz.:)(bu konuya bence sen hiç girme bilgin yetmeye bilir.)


    Bu cihaza da harita güncellemesi alamıyorum neden alamıyorum cihazın üctets,z harita güncellemesi 3 er yıllık paket ve paket süresi dolmuş siz bunu neden se uzatmamışsınız.Belki ingilizceniz vardır benim yok ben bilene sordum görselde ne yazıyor?Basarsoft_Three_Year_Free Bunu türkçe meali şöyle 3 yıl ücretsiz Bu de demek oluyorki ücretsiz dediğiniz güncelleme 3 er yıllık paket.bu sebeple karşınızdaki insanı bilgisizlikle ve ezbercilikle suçlamadan önce onu iyi dinleyin sonra küçük düşmeyi,n..Bu sebeple bu konuya yazmak hakkım değil mi?

     Navitech, DVX-M560  DVR’lı Portatif Navigasyon Cihazı + AV-IN

     Navitech, DVX-M560  DVR’lı Portatif Navigasyon Cihazı + AV-IN

     Navitech, DVX-M560  DVR’lı Portatif Navigasyon Cihazı + AV-IN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 18 Mayıs 2015; 13:59:59 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mestre

    Sevgili Kaymaz ;

    Cihaz açıldığı anda , DVR kamera çekim yapamaya başlıyor. Siz ön planda navigasyon yapabilir , video izleyebilir , müzik dinleyebilirsiniz. Bu noktada navigasyon cihazı açıldığı anda DVR kamera çekime başlıyor. Araç şarj cihazı olduğundan , şarj yada pil problemi yaşamazsınız. Şarja takmadan pilin süresi değişkendir. Bu cihazda aynı anda hangi aplikasyonları kullandığınız ile ilgili , yani sadece DVR 'mı , aynı anda navigasyon kullanılıyormu gibi... Aslına bakarsanız portatif navigasyon + DVR cihazımız , araç şarjı ile birlikte geldiği için , aracınızda pil sıkıntı yaşamayacaksınız.

    Cihazın AV In girişinden arka kamera takılarak görüntü alabiliyorsunuz , fakat split screen gibi bir özellik bulunmuyor , aynı anda iki kayıt yapma gibi bir olanağınız maalesef yok.

    Kolay Gelsin



    quote:

    Orijinalden alıntı: İmkansız

    Sayın @kaymaz01 Cihazda hareket sensörü yoktur kayıt .ç.n cihazı açmanız lazım yada kaydı durdurup açmanız manuel olarak yapılır..Pil ömrü ortalama 2 saati geçmez


    cevap için teşekürler.

    aslında aradığım özelliklerden çok hada fazlasını barındıran bi cihaz buldum. hem tablet hem navigasyon hemde araç kamerası (çift)
    ama maalesef ürünü yurt dışından getirmişler satıyorlar. fatura ve garantisi olmadığı için almaya çekiniyorum.

    @mestre siz cihazın üretim aşamasında mısınız yoksa sadece pazarlama mı yapıyorsunuz bilmiyorum ama bunun gibi bir cihaz yapılırsa vatana millete bayağı bir hayırlı olacak

    bahsettiğim cihazın özellikleri "WİFİ İNTERNETLİ
    ANDROİD 4.2.2 İŞLETİM SİSTEMİ
    5" DOKUNMATİK CAPASİTİVE EKRAN
    ÇİFT KAMERA KAYIT VE GÖSTERİM(ÖN VE ARKA)
    SHARE MARKET PROGRAMI İLE İSTENİLEN ANDROİD(APK) PROGRAMINI İNDİRME
    NAVİGASYON(AYRICA İSTEDİĞİNİZİ YÜKLEYLEBİLİRSİNİZ)
    FM TRANSMİTTER ÖZELLİĞİ İLE ARACINIZIN SES SİSTEMİNE SES AKTARIMI
    MP3, MP4 VE FİLM İZLEYEBİLİR, 32 GB. A KADAR MİCO SD KART TAKABİLİRSİNİZ.

    TELEFONUNUZUN İNTERNETİNİ BU ALET İLE ORTAK KULLANABİLİRSİNİZ.(WİFİ)"


    böyle bir cihazı çalmak için aracı yararlar orası ayrı mesele tabi

     Navitech, DVX-M560  DVR’lı Portatif Navigasyon Cihazı + AV-IN Navitech, DVX-M560  DVR’lı Portatif Navigasyon Cihazı + AV-IN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaymaz01 -- 18 Mayıs 2015; 14:46:38 >




  • Sevgili imkansız , konudan bayağı sapmış , eski konulara girmiş gördüm sizi ve üzüldüm açıkçası.. Oysa ki ne güzel konuşuyorduk DVX-M560 modelimiz hakkında... Bu noktadan sonra sizin manasız ve anlamsız karalamalarınıza , bilinçsiz ve hatta konu dışına çıkmış yorumlarınıza cevap vermeyeceğim. Forumu okuyan arkadaşlarımızın , DVX-M 560 konuşulurken , sadece karalama ve egonuzu ön plana çıkartmak amaçlı başka forumlarda geçen problemleri burada dile getirmeniz sonucu , konudan sapmanızın anlamsızlığını farkına varacaklardır.

    Daha öncede söylediğim gibi , müşterilerimize teknik bilgi vermeye çalışan , teknik destek ve yönlendirme yapmak için burada olan bir kişiyim. Manasız , anlamsız sorularınıza , konudan konuya zıplamalarınıza , terbiyesiz üslubunuza , seviyesizliğinize daha fazla inemeyeceğimiz için , size daha fazla cevap vermeyeceğiz.

    Bu noktada size harcayacağımız boşa geçecek zamanı , müşterilerimizin soru ve sorunlarına harcayacağız.

    Bizi takip etmeye devam edin ve sebebi belli olan yazılarınızı gönül rahatlığıyla dile getirin

    Kolay Gelsin sevgili Murat Abatlı...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mestre

    Sevgili imkansız , konudan bayağı sapmış , eski konulara girmiş gördüm sizi ve üzüldüm açıkçası.. Oysa ki ne güzel konuşuyorduk DVX-M560 modelimiz hakkında... Bu noktadan sonra sizin manasız ve anlamsız karalamalarınıza , bilinçsiz ve hatta konu dışına çıkmış yorumlarınıza cevap vermeyeceğim. Forumu okuyan arkadaşlarımızın , DVX-M 560 konuşulurken , sadece karalama ve egonuzu ön plana çıkartmak amaçlı başka forumlarda geçen problemleri burada dile getirmeniz sonucu , konudan sapmanızın anlamsızlığını farkına varacaklardır.

    Daha öncede söylediğim gibi , müşterilerimize teknik bilgi vermeye çalışan , teknik destek ve yönlendirme yapmak için burada olan bir kişiyim. Manasız , anlamsız sorularınıza , konudan konuya zıplamalarınıza , terbiyesiz üslubunuza , seviyesizliğinize daha fazla inemeyeceğimiz için , size daha fazla cevap vermeyeceğiz.

    Bu noktada size harcayacağımız boşa geçecek zamanı , müşterilerimizin soru ve sorunlarına harcayacağız.

    Bizi takip etmeye devam edin ve sebebi belli olan yazılarınızı gönül rahatlığıyla dile getirin

    Kolay Gelsin sevgili Murat Abatlı...

    Terbiyesiz sensin laflarına dikkat et yalan bir cümlem varsa göster bak görsellerle destekledim konuyu.
    Konuyu kim buralara getirmiş bir bak!!! benim cihaz hakkında ilk başlarda en ufacık kötü olumsuz bir yorumum var mı?Konuyu okuyan arkadaşlar zaten sizin neden bukadar panik içinde oldfuğunuzu anlamışlardır.
    Madem konu bu başlıktaki cihaz kamera çekimi yaparken cihazı 1 cm kadar fazla değil şoför e doğru çevirip kayıt durumunu bize gösterirmisin? Gösteremezsin cihaz tam düz durmalı ancak yolu kamera tam olarak o zaman görür 1 cm şoför e çevirirseniz yolun sadece sağ tarafını çekiyor. Zaten cihazın kamera açısı dar cihaz ön camın tam ortasında ve düz durmalı ozaman kayıt tam yapıyor bu seferde şoför cihaz ekranını tam göremiyor
    Bence de bana yazmasen beni bu konularda kullanıcıdan bir tık fazla bilen kişilerle karıştırdınız ama yanıldınız Bakın bu sayede adımı da öğrenmişsiz. Allah'a şükür adımı hiç saklamadım adımla gurur duyuyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 19 Mayıs 2015; 8:16:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu arada , konu dağıtılıyor , güncelleme yapıyorum sürekli

    DVX-M560 ile ilgili sorusu , sorunu olan müşterilerimiz , bana buradan yazarak soru ve sorunlarına cevap alabilirler..

    Kolay Gelsin
  • Sevgili Kaymaz1 ,

    Göndermiş olduğunuz cihaz özellikleri göz önüne alınarak , gerekli geliştirmeler yapılacaktır.

    Kolay Gelsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mestre

    Bu arada , konu dağıtılıyor , güncelleme yapıyorum sürekli

    DVX-M560 ile ilgili sorusu , sorunu olan müşterilerimiz , bana buradan yazarak soru ve sorunlarına cevap alabilirler..

    Kolay Gelsin

    araç sürücüsünün cihazın ekranını rahat görebilmesi için 1 cm kadar şoför e çevirip kamera görüşünü bize gösteren bir video çekermisiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekemeyiz sevgili Murat Abatlı , Hatta geçtiğimiz hafta sonu siz istediğiniz için cihazın gece performansını da çekmiştik , paylaşacaktık.. Sizinle paylaşmayacağız... Malum sizinde bildiğiniz gibi , size FHD bir çekimde göndersek , bir kulp bulacaksınız , dolayısıyla karalamaya maruz kalmamak , konu dışına çıkmamak için sizinle paylaşmayacağız...

    DVX-M560'ın , GECE PERFORMANSINI ISTEYEN SEVGILI MUSTERILERIMIZ ,BANA OZELDEN ULASSINLAR , KENDILERINE GECE CEKIMINI GONDEREBILIRIM

    Şu dakkadan sonra boşuna yazmak ile uğraşmayın , Murat Abatlı , sizin yazılarınıza sadece aşağıdaki cevap yazılacaktır.

    Kolay Gelsin Sevgili Murat Abatlı :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mestre

    Çekemeyiz sevgili Murat Abatlı , Hatta geçtiğimiz hafta sonu siz istediğiniz için cihazın gece performansını da çekmiştik , paylaşacaktık.. Sizinle paylaşmayacağız... Malum sizinde bildiğiniz gibi , size FHD bir çekimde göndersek , bir kulp bulacaksınız , dolayısıyla karalamaya maruz kalmamak , konu dışına çıkmamak için sizinle paylaşmayacağız...

    DVX-M560'ın , GECE PERFORMANSINI ISTEYEN SEVGILI MUSTERILERIMIZ ,BANA OZELDEN ULASSINLAR , KENDILERINE GECE CEKIMINI GONDEREBILIRIM

    Şu dakkadan sonra boşuna yazmak ile uğraşmayın , Murat Abatlı , sizin yazılarınıza sadece aşağıdaki cevap yazılacaktır.

    Kolay Gelsin Sevgili Murat Abatlı :)

    Dediğim gibi cihazı çevirip kamerayı açınca aracın sadece sağ tarafın çeker bu çekimi ilerleyen günlerde ben yapacağım ama siz ona da kulp bılursunuz
    Gece çekimi güzel olmadı demekli açık alana ekleyemediğinize göre



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 18 Mayıs 2015; 17:28:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Navitech, DVX-M560 - DVR’lı Portatif navigasyon Cihazı

    İle ilgili sorusu , sorunu , gündüz-gece video çekimi isteyen sevgili müşterilerimiz ; gördüğünüz ve okuduğunuz üzere , konular sürekli sabote edildiğinden ve verilecek cevap bulunamadığında yada verilen cevapları anlamak istedikleri gibi yorumlayan şahıslar forumda boy gösterdiğinden dolayı , burada bilgi kirliliği olmaması ve gereksiz tartışmalara ( yukarıda olduğu gibi ) mahal vermeme açısından , soru ve sorunlarınız bireysel olarak cevaplanacaktır. Özelden mesaj atarsanız , tüm soru ve sorunlarınız cevaplandırılıp , çözülecektir.

    Saygılarımla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mestre -- 18 Mayıs 2015; 17:51:48 >
  • Sayın mestre gece çekimini rica ettiğim bir özel mesaj atmıştım ama gormediniz sanırım. Rşca etsem paylaşır mısınız özelden?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı görüp inceleyebileceğimiz, satış yapan tekno market var mı? Next 5065 ile bunu arasında kaldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XYAĞMUR -- 31 Mayıs 2015; 20:25:19 >
  • XYAĞMUR kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    Bu forumda tüm cihazlar için açılmış konular bulunmakta. Kullanıcı yorumları çok önemlidir. Küçük bir araştırma ile hepsine ulaşabilirsiniz. Konu tarihlerine bakarak cihazların hangi yıl piyasaya sürüldüklerini de değerlendirebilirsiniz.
    Büyük teknoloji mağazalarında gidip görüp inceleyebilirsiniz. Önerim araştırmanızı iyice yapıp içinize sinen bir cihaz sahibi olmanız.

    Hayırlı olsun diyeyim şimdiden.
  • Metin Bey Merhabalar ;

    Birkaç gündür giremiyordum iş yoğunluğum dolayısıyla , şimdi gördüm hem genel hem özel yazınızı , en kısa zamanda özelden paylaşacağım sizinle ilgili video'yu...

    Yağmur Hanım ;

    Cihazı tüm mediamarkt'larda fiziksel olarak görebilir , hepsiburada.com üzerinden teknik özelliklerini ve görsellerini görebilirsiniz. Diğer firmalar ve cihazları ile ilgili adap gereği yorum yapamıyoruz , görüp inceleyip seçiminizi yapabilirsiniz.

    Kolay Gelsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mestre

    Sevgili Akhuntürk , bu video , cihaz test aşamasında iken alınmış bir video , kolajı tarafımızdan yapıldı , doğrudur. Bundan sonra seçim yaparken kurallara daha fazla uyulmuş bir video çekimi ile kolaj yapmaya özen gösteririz , böylelikle sizin gibi kurallara aşırı hassasiyet gösteren arkadaşlarımızı da memnun etmiş oluruz.. Burada trafik kurallarından çok , cihazın çekim kalitesine odaklanmanız , forum tarafında daha verimli yorumlar yapabilmenize olanak sağlayacaktır.

    Sevgili İmkansız , cihazımızda gece görüş özelliği yoktur , gece çekimleri de gayet başarılıdır. En kısa zamanda gece çekimini de paylaşırız , merakınız giderilmiş olur.

    Kolay Gelsin

    cihazın video çözünürlükleri nedir, görüş açısı nedir. web sayfasında bununla ilgili açıklama göremedim.




  • Arkadaşlar merhabalar. Bu üründen yaklaşık 2 hafta önce bende aldım. Ürün navigasyon görevini çok güzel yapıyor ama telefona bağlayıp konuşma yaptığım zaman; benim sesim karşı tarafa çok çok az gidiyor sizdede durum aynı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bluetooth fonksiyonundan memnun olan var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mestre M kullanıcısına yanıt
    merhaba
    portatif bir navigasyon cihazı almaya karar verdim, sanırım markası da navitech olacak, birkaç kullanıcıdan tavsiye aldım

    en güncel, en son model portatif navigasyon cihazınız hangisidir?

    bunun dışında kameranın cihazın açılışından itibaren sürekli kayıt halinde olduğu söylenmiş, hafıza dolunca ne oluyor, ya da kayıt özelliğini tamamen kapatabilir miyim?

    son olarak da

    Navitech, QX-M543 (256mb ram)
    Navitech, RX-A760 (512mb ram)

    bu cihazlardan hangisi daha hızlı,
    birini diğerine tercih ettirecek farklar nelerdir? yardımcı olursanız çok mesut olurum, müthiş bir kararsızlık içindeyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mestre

    Merhabalar ;

    Navitech DVX-M560 cihazında , DVR kamera , cihaz açıldığında otomatik olarak çekime başlıyor. Ana menü üzerinden navigasyona rota girip , kamera arka planda çekim yaparken navigasyon da yapabiliyorsunuz. Aracın önüne konumlandırdığınız pozisyona göre , ön tampon sağ ve sol kesitlerini görüntü içerisine alabiliyorsunuz. DVR kamera çekimi gayet başarılı , öndeki araçların plakalarını rahatlıkla gece ve gündüz okuyabiliyorsunuz.Aynı anda DVR kamera , navigasyon ve AV IN kullanabildiğinizi ve bunu tek bir cihaz üzerinden yapabildiğinizi düşünürseniz , güzel bir geliştirme olduğunu düşünüyorum.. Sorusu olan arkadaş olursa cevaplayabilirim.

    Kolay Gelsin

    Slm bu Cihazda WinCe menüsü varmi kullanma kulavuzunda var yaziyor ama
    ben bulamadim acaba yardimci olabilirmisiniz.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.