Şimdi Ara

navigasyon cihazı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar navigasyon cihazı almak istiyorum aracıma. araştırdım bazıları için yolu uzatıyor dediler en kısa yoldan götürmüyor dediler sizin tavsiyeleriniz ne marka olur acaba?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: y.g.t

    arkadaşlar navigasyon cihazı almak istiyorum aracıma. araştırdım bazıları için yolu uzatıyor dediler en kısa yoldan götürmüyor dediler sizin tavsiyeleriniz ne marka olur acaba?



    evet arkadaslar bu konuda benımde tavsıyelerınıze ıhtıyacım var..kullanan arkadaslar ne tavsıye ederler? Ama ben navıgasyon cıhazını tv lı olanlarından almayı dusunuyorum, tv kanallarını duzgun cekıyor mu,goruntusu nasıl oluyor,degermı 120 lıra cıvarındakı bı fark vermeye?
  • Bence igo8 ya da primo yazılımlı bir cihaz ve tercihen de Next ...
  • sen bunlardan herhangi birini kullanıyormusun historiyst_45?

    NAVKİNG vakıfbank a %18 indirim uyguluyormuş arkadaşlar haberiniz olsun.

    bahsettiğim cihaz buhttp://navking.com/ProductNavigationDetail.aspx?d_product_id=188



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y.g.t -- 15 Ocak 2011; 19:35:40 >
  • bende meraktan bakıyordum bu aralar gpslere. hepsiburada da herkesin övdüğü başar softun, ömür boyu yazılım güncellemeli, igo yazılımlı, 5 inch ekranlı, televizyonlu model, üyelere özel 320 TL fiyatla satılıyor. çok cazip görünüyor. bir bak istersen.
  • ben pirhana breva aldım.
    şahsen tasarımı beni tercihe zorladı.

    yalnız şöyle birşey var.
    geleceğim yerde çekmeye başlıyor.en az 15 dakika uydu arıyor gerizekalı.

    istanbul içini, istanbul'a 1 saat önce gelmiş ve hayatının 50 yılını siirtte geçirmiş birinden daha kötü adres tarif ediyor.
    (siirtliler alınmasın , aklım ilk o geldi. başka illerde olabilir)
  • Ben garmin kullanıyorum, İstanbulda gayet memnunum... Ankarada yaşayan, İstanbulu az bilen birisi olarak beni memnun ediyor, hiç bir sıkıntım yok... Tarifi gayet güzel, problem yaşamadım.
  • Türkiyede karasal yayın var, her yerde düzgün seyretme şansınız yok ama dizilerinizi seyretmek için değer, ben Navking Maxi TV kullanıyorum. http://navking.com/ProductNavigationDetail.aspx?d_product_id=188 Maxi TV, PC net dergisinde 2010 yılın ürünü seçilmiş.
  • tv li almaktan vazgeçtim almışken en iyisini alıyım diye düşünmüştüm ama sonradan kullanamayacağım yada ihtiyacım olmayacak bir özelliğe para vermek istemedim.

    aktuz; başarsoft güncellemeyi 1 yıl veriyor birde fiyatı biraz fazla geldi.

    individual; sen direk alma diyorsun zaten

    set; garminin hangi modeli acaba?

    kankicell; tv li almaktan vazgeçtim tv li olunca bütçemi zorluyor biraz

    öneride bulunan herkese teşekkür ederim.
  • bu yıl piranha tüm ödülleri sildi süpürdü. ben piranha derim, sahibinden.com üzerinden az kullanılmış bir tane alıver..
  • Piranha Leon kullanıyorum.Tv yok.Uyduya 2 dk içinde bağlanıyor.Memnunum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: set

    Ben garmin kullanıyorum, İstanbulda gayet memnunum... Ankarada yaşayan, İstanbulu az bilen birisi olarak beni memnun ediyor, hiç bir sıkıntım yok... Tarifi gayet güzel, problem yaşamadım.


    +1

    Nokia N79 Telefonuma kurmuş olduğum Garmin programı ile Navigasyon işini hallediyorum. İstanbulun bende yabancısıyım ama şuana kadar bir problem yaşamadım. Aracıma bir tanade araç için telefon tutucu aparat aldım.

    Ama ekran birazdaha büyük olsa çok güzel olurdu. Ve Garminde sanırım altarnatif yol yok. Mesela Bahçelievlerden Beşiktaşa gitmek istiyorum ama program beni direk E5 üzerinden gitmemi öneriyor. Birde Sahil yolu nu önerse mesela tadından yenmez.

    Not: Sahile gidip tekrar Beşiktaşın rotasını ayarlayınca bu sefer mecburen sahil yolundan gösteriyor

    Cep telefonları için navigasyon programı isteyen arkadaşlara PM den yardımcı olurum




  • Gps alacaksanız Piranha falan uğraşmayın. Her işin bir ehli var. Garmin veya Tomtom tercihim olur benim. Discovery'de de bizzat kıyaslamasını izledim. Tomtom ile Piranha gibi bir markanın kıyası vardı. Zaten piyasasına bakınca Tomtom ile Garmin'in niye bu kadar pahalı olduğunu anlarsınız... Navigasyon işi pis iş. Dandik bir markadan alırsanız sinir krizi geçirip aleti kırabilirsiniz. Almışken 350-400 liraya nispeten daha kaliteli birşey alın derim.
  • Piranha Fuga alın, keyfinize bakın, yok yok cihazda
  • foruma girişte piranha fuga reklamını gördüm sanırım bundan alacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: y.g.t

    foruma girişte piranha fuga reklamını gördüm sanırım bundan alacağım.

    tek sıkıntısı, güneşli havalarda ekranını görmek zorlaşıyor, onun dışında herhangi bir handikapı olmayan bir ürün, fm transmitter'i de her kullanımda yeniden açmanız gerek ama zor bir olay değil, uyduları bulması maksimum 5 dk sürüyor, zaten 20'den fazla gps uydusu var 3'ünü görebildiği an çalışmaya başlıyor
  • En tomtom xl kullanıyorum. Yurtdışında en iyilerinden ama haritası bazen sapitiyor. Arkadasım garmin aldı. Sanırım o daha iyi
  • Dilimizde tüy bitti Başarsoft haritalı alın diye.
    Ama görüyoruzki halen kaliteli plastikli dandik haritalı tomtom alanlar var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.