Şimdi Ara

Nasıl seslendirmen olunur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar. Bu seslendirme konusu hakkında hiçbir fikrim yok. Bir anda aklıma geldi bir araştırayım dedim. Seslendirmen yani dublajcı falan nasıl olunur? Ne okunması gerekli? Okudum diyelim ne yapmam gerekli? Etrafımdaki herkes sesin çok iyi dublajcı ol deyip duruyor. İnternetten biraz baktım konservatuvar bölümü okumanız lazım diyorlardı. Şuan 10. sınıfım 11. sınıfta bölüm seçeceğim. Bu konservatuvar bölümüne gitmek için sayısal mı sözel mi yoksa eşit ağırlık mı seçmem lazım. Birde bu bölümü seçersem ve okursam direk olur mu yani neler yapmam lazım. Bu konu hakkında bilgisi olan birisi yardım edebilir mi?





  • Diksiyonun iyiyse al bir tane podcast mikrofonu aklına geleni konuş youtube yükle.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rayli82 kullanıcısına yanıt

    abi öyle bir şey değil mesela bir film karakterinin dublajını falan seslendirmeyi diyordum o nasıl oluyor ne yapmam lazım

  • YusufAli_AYBAY Y kullanıcısına yanıt

    hocam bir yerden başlaman için bir öneride bulundum sesin iyi olabilir ama biz bu sesini mikrofon aracılığıyla duyuyoruz ya iyi bir mikrofon almak zorundasın ki sesini duyalım.

    İyi mikrofon aldıktan sonraki ilk adımda podscast tir.İllaki dublaj yapmak istiyorum diyorsan sebicchi gibi erdemdublaj gibi kanlara bak sende bir dublaj kanalı aç seslendirme yapmadan iyi olup olmadığını bilemezsin.

  • rayli82 kullanıcısına yanıt

    peki bunu yaptım diyelim benim bunun okulunu falan okumam lazım değil mi ya da bir eğitim yani bunu soruyorum. etrafımdaki herkes sesimin çok iyi olduğunu söylüyor ve benim de hiç alakam olmaz böyle ses işleriyle anca evde kendim arada bir gaza gelince şarkı söylerim. yani bir eğitim almam lazım mı ve bunun için hangi okula gitmem lazım

  • Önce diksiyon eğitimi alman lazım ki bunu genelde tiyatro kursu verilen yerlerde görürsün. Yeterli olduğunda seslendirme ajansları olur bunlara başvuracaksın gerektiğinde seni çağıracaklar. Oyunculukta olduğu gibi bunda da torpil dönüyor ama umuttur fakiri hayatta tutan.

  • Knk o işin geleceği yok yapay zeka fena geliyor

  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

    Şaka mısınız usta siz her şeye yapay zeka diye atlıyonuz asıl ai siz olmuşsunuz a


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.