Şimdi Ara

Nasıl bir kişilik karakterlik bu galericilerdeki..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://sarikayaemlakotomotiv.sahibinden.com/

    Bu şahsiyetin verdiği bmw ilanı için mesaj attım aracınız sunroof var sadece neden insanları kandırıyorsunuz en fulu diye telefon numaramı gördüğü için arayıp bana bir dünya küfür etti ben bunu nasıl şikayet edebilirim bu kişiyi ?



  • full kriteriniz nedir? yani sunroof harici ne olmalı başka. **ÇİFT YÖNLÜ İKLİMSEL KLİMA .ABS ASR ESP EBD 6 AİRBAG,COURİSE CONTROL
    SİS FARLARI MERCEKLİ XENON FARLAR,DERİ KOLTUKLAR(SUNİ DEĞİLDİR),YOLBİLGİSAYARI,ÇİFT YÖNLÜ ELEKTRİKLİ SUNROOF,ÖN ARKAKOL DAYAMA,FONSİYONEL 3 KOL DİREKSİYONVE AYARI,PARK SENSÖRÜGECEYE DUYARLI KARARAN AYNALAR, ORJİNAL CD ÇALAR** bunlar haricinde full olması için ne gerekli bu model bir araç için. Yanlış anlamayın sadece full araçta başka ne olmalı diye bilmek istediğimden soruyorum.Bir de adam helikopter satıyor.
  • Bu Full kriteri bana göre tartışılası birşey değil.

    Üreticiler zaten bunu belirmiş (En azından yeni modellerde ). Donanım modellere ek yapabilseniz de bunun bir üst limiti var .

    Bildiğim bir örnek. Corsa Essentia paketine ya ne kadar istesenizde sunfoof veya cc control takamazsınız. Essentia full demesi bana göre üst limiti ( Full ) bize veriyor.


    Saygılarımla.
  • Bir bmw e46'nın full olabilmesi için

    Recaro m koltuklar
    Harman kardon
    Elektrikli koltuklar
    Hafızalı koltuklar
    Elektrikli arka perde
    Isıtmalı koltukları bulunması gerekiyor zira zaten asc tuşu bulunan yerde bu saydığım özellikler var ise birden çok tuş oluyor e46'nın doluluğu buna göredir bu dediğim araçta sadece sunroof var abs falan zaten opsiyonel özellikler standart...
  • Aynen adam helikopter satıyor
  • hocam sende aç adama küfür et elin galericisiye pazarcısıyla dolmuşçusuyla uğraşılmaz zaten kibar kültürlü medeni insanlar genelde başka mesleklere yönelir elbette aralarında istisna vardır bu size ders olsun
  • öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    Ders oldu ancak küfür ederek onun günahtan ve kendi kişiliğimden ödün vermekten başka bir işe yaramaz eminimki bu haysiyetsiz adam benden onu bekliyordu ona küfür etmemi..


    Birdaha galericilere mesaj atmak mı aman aman.. insan dışı adamlar seni buldurucam bilmem napıcam falan falan aracımın ilanından adresi plakayı görmüşte falanda filanda..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.