Şimdi Ara

ÇEKME BELGELİ ARAÇ ALDIM ANCAK YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar,toplamak için çekme belgeli bir araç satın aldım sahibi 2 sene muayne olmadıgı için çekme belgeli olmadıgını söyledi bende araçı beğendim ve satın aldım,yalnız bir şey dikkatimi çekti araçın ruhsatında diğer bilgilerde sadece "TRAFİKTEN ÇEKME" yazıyor son muayne tarihi yazmıyor bu son muayne tarihini nereden ögrenebilirim.

    Şimdi ögrendim eğer bunu kanıt edemezsem 2005'den bu günümüze kadar ki muayne geçikme ücretini ödemek zorunda kalacağım,lütfen yardım.



  • Trafikten çekerken hazırlanan bir evrak var üstünde trafik şubesinin mühürü imzası var orda yazıyor .Zaten o evrak olmadan çoğu işin olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muayene tarihi gecsede tuvturkte ceza odemezsiniz cunku arac cekme belgeli.. siz araci topladiktan sonra tuvturke 198tl muayene ve egzoz pulu kestirin. Daha sonraki islemleri 150 tl karsiligi trafik musavirlikleri yapıyor. Kendim yaptiririm derseniz trafik subeden randevu almalisiniz ve ek1 formu doldurmalisin.. tuvturkten muayene sonu 2 evrak verecekler..

    Cekme belgeli araca bandrol ceza vs cikmaz aracin tum borclari odenir oyle cekmeye ayrilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekme belgesinin amacı bu zaten. Muayene, mtv, sigorta yok. Trafiğe çıkaracak iseniz tüm bunları sağlamanız gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araçın en son muayene tarihi ve trafikten çekilme tarihi arasındaki GEÇİ·KME ücreti alınıyor net bilgi tecrübe ile tespit ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.