Şimdi Ara

naix (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senanla123


    quote:

    Orijinalden alıntı: Nintendo.

    iyi ki bitirmiş tartışmayı adama sanki küfür ettik, sanane arkadaşlarımla nasıl konuştuğumdan? o mesajların 1 yıl önce atıldığına dikkat çekerim ayrıca. . o 1 kere bakmak değil, sen bildiğin profilimi karıştırmışsın. eğer arkadaşlarımın mesajlarından bahsediyorsan onları ben programladım.
    kendisi gelmiş bana doğru düzgün sebep olmadan "cahillik akıyor" diyor bir de gelip bana laf atıyor. sen gelip sakince "şu konuda katılmıyorum, bence şöyle" de, görebileceğin en kibar, düzgün konuşan insan olayım. ama nerede.
    iyi forumlar yazınca çok seviyeli oluyorsun

    Hocam ondanmi win ratesi ursadan dusuk %46 nerde %54 nerde .

    Wisp'in %39 gibi rezalet bir win ratei olmasına rağmen maçlarda en çok tercih edilen herolardan biri. Zeus'un %55 falan olması lazım, ama sanmam kimsenin Zeus'a OP diyeceğini.
    Ayrıca Lifestealer çok ünlü bir hero, durum böyle olunca çoğu kişi oynayamıyor, Win Rate'ini düşürüyor. Ayrıca Ursa'ya göre daha fazla farma bağlı bir hero. Oynayanların çoğu direk dalıyor farm yapmadan, oyunun en sağlam carrylerinden biri olan Anti-Mage'in win rate'inin %42'lerde gezinmesinin sebebi bu.
    Pubda tabi kimse Roshan kontrolü de yapmıyor, Ursa rahatça kesiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • naix'in neyine laf atıyorsun anlamıyorum, hala karşıda fazla stunner varsa ilk tercihimdir... 3.skilli yediği nerf ile early gamede epey zayıflatsada mid ve late için hala epey sağlam bir carry... hele bkb gittikten sonra sadece seyrediyorlar :)
    Ursaya op diyorsunda, ursa direkt olarak naix counter zaten, nerf yemeden önce ursa için huskarı alıp ulti+bm yaptığımda %90 kendini öldürüyordu. şuan içinde range + slow karakterler olduğu sürece counterlaması kolay ve early gamede kasmasına rahatça engel olunabiliyor. ama gidipte jungle gittiğinde kimse rahatsız etmez, lanede karşışına disable skilli olmayan 2 tane hero picklersen gelip burada op diye ağlarsın. Phatom lancera da gondar ile oyun başında eziyet edersin, hele gondar hpsi az olan phantoma rahat yüzü göstermiyor, aynı şekilde onunda item kasmasına izin verirsen gene gelip burada op diye dövünürsünüz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darthblast

    Troller bir olmuş yine laf sokmaya çalışıyorlar cahil cahil.

    Troller bir olmuş diyorsunda önce adamın yazdığına bir bak, şu op bu op niye bize nerf? adam kendini naix yerine koyuyor, söylediği kadar eziliyorsa, işine yaramiyorsa picklemesin. hala binlerce kişi oynadığına göre hala gideri olan bir hero..
    sana göre troll olanların verdiği cevaplarıda düzgünce oku, hangi taraf troll daha iyi idrak edersin... senin mantığına göre şuan dota2 forumundaki aktif 20kişi varsa epey yüksek sayıda troll var, ama işin ilginç yanı troll olanlar hiçbir heroya op demezken, ooo kanka süperim demezken, nedense normal olan herkes op, nerf pls, buff pls, kanka 15/2/10 oynadım süperim, trollsunuz, pro musunuz? şeklinde ağlayan tipler...
  • phantom dediğin mortsa mortun neresi op ki.ultisi crit vuruyo o mu op
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChainFrost

    phantom dediğin mortsa mortun neresi op ki.ultisi crit vuruyo o mu op

    phantom lancer'dan bahsediyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nintendo.

    quote:

    Orijinalden alıntı: ChainFrost

    phantom dediğin mortsa mortun neresi op ki.ultisi crit vuruyo o mu op

    phantom lancer'dan bahsediyor.

    Plnin hangi skilli naixin 2 katı damage vuruyor.Mort demek istemiş bence
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.