Şimdi Ara

n11 Ovaavm Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 04.05.2023

    Ovaavm adlı mağazadan N11 aracılığı ile alınan sipariş no 204233321818 Musullu MSL-1300 Kahve ve baharat öğütücüsü satın aldık. Ürün geldiğinde kargo aşaması vasat bir şekilde geldi. Sadece yırtılmış bir kartonu ürünün etrafını sararak alt ve üst yerleri boş şekilde korunaklı olmadan gönderilmiş, ürünü açıp kontrol ettiğimiz anda herhangi bir aksamında sıkıntı vs. yoktu. Fakat ürünün fişini prize taktığımızda ise çalıştıramadık. Daha sonra kapak kısmının, emniyet şeridine baskı uygulayamaması sonucu çalışmadığını fark ettik. Ve mağaza satıcısına durumu bildirdik, kendileri tarafıma daha yeni gelmiş ve çalışmayan ürün için dalga geçer gibi teknik servise göndermemiz konusunda N11 sitesi üzerinden cevap verdiler. Böyle bir anlamsız cevaptan sonra iade işlemine dair kafamda tereddütler oluşmaya başlamıştı. Ürün geldikten bir gün sonra 24.04.2023 tarihinde vasat göndermiş oldukları kargoyu üstüne daha sağlam şekilde patpatla etrafına sararak PTT şubesi üzerinden iade işlemlerini başlattım ve 04.05.2023 tarihinde satıcı Ovaavm adlı mağaza ürünün paketi açılmış, kurulumu yapılmış, kullanıma bağlı olarak haznesi kırılmış ve çizilmiş diye red cevabı vermişler. İade ettiğim üründeki sorun kalmamış gibi bir de üstüne çizik ve kırılmadan bahsetmiş mağaza satıcısı, ben böyle bir saçmalık görmedim. Resmen aklımızla kafa buluyorlar, ürün hem ayıplı çalışmayan bir şekilde tarafıma ulaşıyor, hem de iade aşamasında kırık, çizik ve kullanılmış diye cevapta bulunuluyor.


    07.05.2023

    Bugün itibari ile satıcı ovaavm tarafından red edilen ve karşı ödemeli kargo ile gönderilen ürün aksesuarları içinde kapak kısmı kırık bir şekilde tarafıma ulaşmış bulunmakta. Mağduriyet üstüne mağduriyet yaşamış bulunmaktayım.


    08.05.2023

    Satıcı ovaavm tarafından red edilen ve karşı ödemeli kargo ile gönderilen ürün aksesuarları içinde kapak kısmı kırık bir şekilde tarafıma ulaşmış bulunmakta. Mağduriyet üstüne mağduriyet yaşamış bulunmaktayım.


    11 Mayıs 2023

    Hala bir gelişme yok ürünün geldiğinden bu yana ne faturası ne de internet üzerinden e faturası tarafıma ulaştı.


    15 Mayıs 2023

    Mağduriyetimle alakalı bir geri dönüş sağlanmayıp olup, 28 Nisanda tarafıma ulaşan hasarlı ürünün ne faturası ne de e faturası ulaştırılmadı. Faturasını'da defalarca tarafıma ulaştırmaları konusunda N11 müşteri hizmetlerine dile getirmeme rağmen bir geri dönüş sağlanmadı.


    18 Mayıs 2023

    Fatura nihayet tarafımıza ulaştı. Şu an ürünle alakalı mağduriyetimizin giderilmesi adına son gelişmeyi beklemedeyiz.


    19 Mayıs 2023

    Arandığım N11 müşteri hizmetleri çalışmayan ürünü satıcıyla konuşup anlaşma sağlanamadığını dile getirmişler. Tam bir fiyasko, neredeyse bir aydır sorunumun çözümü adına yetkili kişilerden yardım beklerken aldığım cevap bizleri hüsrana uğrattı. Koskoca N11 firması tarafıma gelmiş olan ayıplı ürünü satıcının söylemlerine bakarak yardımcı olamayacaklarını bildirmişler. İşte size N11 müşteri memnuniyeti. Bu artık son alışverişim olmakla birlikte n11 benim için bitmiştir.


    Arkadaşlar burdaki yaşamış olduğum mağduriyetimi sizlerinde bilmesini istediğim için paylaştım. yarın birgün bunlardan alışveriş yapmak isteyenler iki kere düşünsün diye not geçtim bu olayları şikayetvar dile getirmiştim zaten link




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 28 Mayıs 2023; 11:23:3 >







  • Sanırım n11 bu yerlerin arasında en kontrolsüz yer. Geçmiş olsun.

    Oldukça uygun fiyatlı ekran kartı vardı n11'de. Hem mağazaya hem siteye güvenmediğim için almadım. Muhtemelen, aynı model olmasına rağmen 300-500 fazla verip amazondan alıcam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 28 Mayıs 2023; 6:12:31 >
  • Tek hatam ürün geldikten sonra paket açılımı olsun, kurulum aşaması olsun video çekimi yapmamam oldu. Normalde kesinlikle yaparım fakat görüyorsunuz işte hediye olmasından ötürü aceleyle açalım dedik fakat böyle bir talihsizlik yaşadık. Göndermiş oldukları kargo ürün hassas kırılgan bir malzeme olduğu halde orjinal kutusu etrafına bir karton sarıp göndermişlerdi alt ve üst kısmıda'da boşluklar vardı, ve ona rağmen ürünün aksamları cihazın çalışmaması haricinde sağlam gelmişti. Gelin görün ki çalışmayan cihazı teknik servise gönderin demelerine ne demeli ? Ürün ayıplı geri gonderecegimi söyledim ve daha sağlam patpat yaparak gönderdiğimiz halde yukarıdaki haksız mağduriyetle karşı karşıya kaldık. On seneye yakın n11'den alışveriş yaptığım olmuştur, ama bu denli bir sıkıntı yaşatacaklarını hiç düşünmemiştim. OVAAVM adlı bu mağazanın da Şikayetvar sitesinde pek cok kişiyi de mağdur ettiğini gördüm . Mağazanın puanına kesinlikle aldanmayın. zaten ürünün soru cevap bölümünde tarafıma vermiş oldukları lakayit cevapları görürseniz anlarsınız .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 28 Mayıs 2023; 11:22:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Almış olduğumuz üründe 500 liralık üründü. yaşadığımız sıkıntıyı gördünüz. bende olsam o kadar para verip ekran kartının stresine girmezdim. önemli olan müşteri memnuniyeti fakat n11 çözüm desteği ekibinden bunu göremedim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mağduriyetim'le alakalı eğer konuya hakim olan arkadaşlar varsa bilgi ve düşüncelerini alabilirim. tüketici hakem heyetine başvuruda bulunsam sağlam kanıt olmadığından birşey çıkacağını düşünmüyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.