Şimdi Ara

N11 dolandırıcılığı fotoğraflı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İdaş çift kişilik yorgan alıyorum fakat tek kişilik yorgan gönderiliyor.Bu yanlışlık oldu hadi diyelim 1 tanesi insanlık hali.

    Mağaza : indirimpazari şuan linkte"Korkmaz A061 Natura Mini Çaydanlık Takımı Demlik Çaycı Çelik" yazan fakat ben aldığımda korkmaz maxi çaydanlık takımı olan
    11 kasıma özel fiyatı 119 tlden 108 tl ya düşen Çaydanlık takımı da maxi boy yerine midi boy gönderildi. Bu da mı yanlışlık,5 siparişimden 2 si yani %40 ı nasıl yanlış gönderilebiliyor?

    Bu nitelikli dolandırılıcılıktır. Kontrol etmesem zarar uğratılmış olacığım.Kimse kusura bakmasın iade ile uğraşmak istemiyorum İstanbul trafiğinde kargo şirketlerini dolaşıp her seferinde zamanımı yakıtımı bunlarla harcamak zorunda niye kalayım. Kaç defa orjinal diye sahte ürün gönderildi hepsini kanıtlıyamadığımdan sustum neyse dedim ama artık bu son oldu.

    Mağaza değiştiremem stok yok filan dedi ama satışa açık ürün gözümün önünde hala enayi yerine koyuyor. İstemiyorsan iade et, değişmem diyordu. Şikayet oluşturdum n11 den aradılar değiştirmeyi kabul ettiler diyor. Peki benim zararım ne olucak?

    2 üründen biri kapıma getirildi sorun yok, diğerini kargoyla saatim uyuşmadı gittim aldım. Tahmini git gel sürem 30 dakika harcanan yakıt 6 tl. Şimdi 2 ürünüde değiştirmek için farklı kargo şirketlerine gidicem eve gelicem tahmini harcayacağım süre 45 dakika vakit 10 tl yakıt.

    Benim maddi manevi zararım en olucak peki ? 1 saat 15 dakika araba ile şuraya git gel dese biri en az 100 tl isterim. Gönderilen ürü cidden yanlışlık olur ben beğenmem bedeni uymaz filan koymaz ama bu bilerek yapılmış bi şey ve zarara uğramayı reddediyorum. Nasıl bi yol izlemeliyim tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum.

    Desteğiniz ve olumlu olumsuz yorumlarınız için de teşekkür ederim

    Ekran görüntülerinde çaydanlık siparişimden sonra nasıl link değişmiş. 11 kasım indirimi diye nasıl maxi boyun fiyatı 119 dan 108e düşürülmüş, fakat siparişimden sonra yine 108 tl lik midi boy gönderilmiş.Hepsi mevcut n11 de yapılanları reddetmiyor zaten.

    N11 dolandırıcılığı fotoğraflı N11 dolandırıcılığı fotoğraflı N11 dolandırıcılığı fotoğraflı N11 dolandırıcılığı fotoğraflı N11 dolandırıcılığı fotoğraflı N11 dolandırıcılığı fotoğraflı N11 dolandırıcılığı fotoğraflı



    Bunlar dışında orjinal diye satın aldığım n11den hiç bir şarj aleti telefon aksesuarım orjinal çıkmadı.Gittim yine iadeleri ile uğraştım. 2 sene önce 200 e aldığım şuan fiyatı yaklaşık 300 tl alan parfümüm de sahte çıktı. Mağazadaki ile kıyasladığımda çok fark var ve araba kokusu yaptım. n11 e bildirdiğimde labarotuvara gönderelim test edelim filan dedi hiç uğraşamam dedim bıraktım. Enayiliğimden hala alışveriş yapıyordum ama artık bu sondu.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.