Şimdi Ara

N11 de satılan sahte rayban gözlük (Orjinal ürüne %100 destekmiş,peh!) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
1
Favori
8.766
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • psu kullanıcısına yanıt
    Tüketici hakem heyetine başvuru yapacağım ama N11 orjinal ürün satılıp satılmadığını denetleyecek bir mekanizma geliştirmeli,o zaman her mağaza açan çıksın sahte ürünler satsın,insanlarda N11 adına güvenip alsın o sahte ürünleri sonra N11 de şikayet gelince kaldırsın o mağazayı olacak iş değil.

    Zaten sahte satıyordu demişsiniz de herkes biliyormuş mağazanın sahte gözlük sattığını (benim dışımda) N11 bilmiyor muydu ?
  • Şöyle bir şikayet var, seninki ile aynı, N11 iade alınacak şeklinde cevap yazmış. İncele istersen..

    https://www.sikayetvar.com/n11com-okyanus-shop-replika-urun-satisi
  • muhtemelen ucuz diye aldınız,piyasada rayban diye binlerce ürün satılıyor %90 lık kısmı sahte tabi bunu kullanıcının anlaması imkansız
  • Daha önce en az 10 defa benzer rayban konularına yazdım. Bu sitelerde ( hepsiburada, gittigidiyor, n11 vs) satılan bütün raybanlar sahte.. Kendim aldım geçen sene nette baktım. Ne kadar sahte özellik varsa gelen gozlukte de vardı (sitesinde 100% orijinalyazıyordu). Hatta satıcıyi aradım satıcı bile sahte ama orjinale en yakın yanındaki fabrikada üretiliyor diyor zuhahaha)



    Neyse sorunsuz iade almıştı en azından.. O yüzden netteki bütün raybanlar sahte.. Ona göre alın..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 15 Nisan 2018; 15:0:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAKKINIZI SONUNA KADAR ARAYIN HOCAM.

    DAHA ÖNCE BEN DE N11 DEN RAYBAN GÖZLÜK ALDIM. GİTTİM TANIDIK GÖZLÜKÇÜYE GÖSTERDİM. ADAM RAYBAN YAZISINI BİRAZ ELLEDİ HEMEN SİLİNDİ SAHTE BU DEDİ. HEMEN İADE ETTİM. SATICIYI ŞİKAYET ETTİM. N11 UMURSAMADI SAHTE OLDUĞUNA İNANMADI. MAĞAZA KAPANIP BAŞKA ADLA TEKRAR AÇILIYOR. BİR SÜRÜ YORUM VAR HERKES BEN ALDIM ORJİNAL DİYOR İNANMAYIN. PARANIZI KAPTIRMAYIN.
  • Merhaba ernestitoo,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n11 -- 15 Nisan 2018; 16:52:23 >
  • BöcekBaşı kullanıcısına yanıt
    Merhaba BöcekBaşı,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com
  • bende bu satıcıdan 2015 nisanda gözlük almıştım. beraber hareket etmek isterim.
    faturada sadece " güneş gözlüğü " yazıyor.
  • 2 sene önce ben de almıştım fiyatı uygun diye kargodan geldi inceledim 2 dkda çakma olduğunu anladım.Yurtdışında 10 dolarlık gözlükler bilginize.
  • sonsuzluq S kullanıcısına yanıt
    Merhaba sonsuzluq,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com
  • thhye verin valla anasını belliyor firmaların.
  • ernestitoo E kullanıcısına yanıt
    Elektronik ticaret kanunu,elektronik ticarette hizmet sağlayıcı ve aracı hizmet sağlayıcılar hakkındaki yönetmelikte "Aracı hizmet sağlayıcı, hizmet sunduğu elektronik ortamı kullanan gerçek ve tüzel kişiler tarafından sağlanan içeriği kontrol etmek, bu içerik ve içeriğe konu mal veya hizmetle ilgili hukuka aykırı bir faaliyetin ya da durumun söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir." yazar.Yani alıcı ile satıcı arasındaki aracı hizmet sağlayıcı konumundaki n11 kendi sitesinde satılan ürünlerin orjinal olup olmadığını ya da ilan içeriğinde yazılanların gerçek olup olmadığını denetlemekle yükümlü değil.Kısacası aracı konumundaki n11 sadece kendi sitesinde kayıtlı mağazalardan alacağı %15 komisyona bakar.N11 adına kim neden güvensin ki.Sonuçta n11 ürün satmıyor.Sitede satılan tüm ürünler %100 orjinaldir demiyor.Sadece orjinal ürüne %100 destek diyor.Onda da marka sahibi sitende benim ürünlerimi sahte satan şu mağaza var derse o mağazanın ilanları kaldırılıyor.Raybanin Türkiye'deki tüm hakları Luxottica Gözlük Endüstri ve Ticaret A.Ş'ye ait.Bu firma ancak n11e şikayette bulunursa n11deki sahte ürün satan mağazanın ürünleri kaldırılır.Başka türlü olmuyor.




  • Ürün sahte ise parayı direk banka yoluyla talep ediliyor bunu netten araştırın tam olarak nasıl bilmiyorum ama geçen haberlerde çıkmıştı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Escaper kullanıcısına yanıt
    Merhaba Escaper,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ernestitoo

    İrtibat bilgilerini vereyim vermesine de , zaten önceden defalarca görüştük,hatta müşteri hizmetlerinizin suratıma telefon kapatmışlığı bile var,sağ olun öyle de ilgili bir firmasınız ! Ayrıca gerçek niyetiniz mağduriyetimi gidermek değilse hiç boştan yere 1 saniyemi bile çalmayın! Göz göre göre sahte ürün satılmasına vesile olup,sonra da müşteriye ne yaparsan yap beni alakadar etmez denilmez,eğer bunun bilincindeyseniz, buyrun çözün bu sorunu.

    Alıntıları Göster
    Sosyal medya üzerinden şikayetim olunca benim çok sıkıntımı çözdüler. n11 babamın oğlu değil ama genelde ilgililer. Bir görüşün derim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: n11

    Merhaba Escaper,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com
    Merhaba n11,



    Naber kiz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    gözlük camlarında özellik kaybetme mi varmış?
  • Gerekli belgeleri faturası ile tüketici hakem heyetine başvurursanız büyük ihtimal lehinize olur sonuç. Zaten bu ülkede doğru düzgün çalışan kurumlardan biridir Tüketici Hakem Heyeti.
  • ben morhipodan gözlük almıştım ilk defa.. 1 yıl sonra gözlükle ilgili bir sorun yaşadım ve morhipo ile görüştüm.. faturamı sipariş numaramı vs teyit ettiler.. ilk önce ürünü bize göndereceksiniz dediler sonra ürünün içinden çıkan bi adres var oraya göndereceksiniz dediler.. garanti belgesinde tarih kaşe mevcut.. ama üretici ve ithalatçı raybanda..

    Bütün türkiyede sahte orjinal farketmez luxotitica gözlük endüstri ve tic. a.ş. yazıyor..
    neyse şikayetvara yazmamın üzerinden 5-6 gün içinde firma bana ulaştı ve bana bir gözlükçü adresi verildi ücretsiz olarak kargoladım.. gözlüğümü düzelttiler ve ücretsiz olarak geri gönderdiler..

    çok uğraştım ama morhipo(boyner) güvencesiyle öyle yada böyle sattığının arkasında durdu..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 17 Nisan 2018; 21:35:0 >
  • n11 gittigidiyor hb den 4 yılda yüz milyara yakın alışverişim oldu ama aldığınız üründe sorun çıkarsa sorun çözme açısından en rezil firma n11. 3 yıl önce bir tane kablo bağlantı aparatı almıştım. ama monitörü daha sonra aldığım için aldıktan 1 ay sonra deneme şansım oldu. bazı renklerde çizgilenmeler videolarda dalgalanmalar oluyordu. ben monitörde kusur olduğunu sanıp dell mh ile görüştüm adamlar muazzam ilgiliydiler defalarca aradılar video foto falan istediler. hatta gönderin sorunluysa yenisini gönderelim dediler. en son bir teknik eleman aradı hangi kabloyu kullanıyorsunuz deyince dank etti, aparatı çıkarıp bağlayınca sorun ortadan kalktı. aparatı başka monitörlerde denedim aynı sorun oluşuyordu neyse firmayı defalarca aradım açan yok en son ulaşıp sorunu anlattım 15 gün geçti yapabileceğimiz birşey yok cevabı aldım. durumu n11 e bildirdim. n11 firmaya ulaşmış firmadan ürünü servise göndermem gerekiyormuş servisten alınacak raporla iadem yapılabilirmiş cevabı verildi. inat ettim firmayı aradım açan olmadı. n11 i tekrar aradım ben adamlara ulaşamadım siz ulaşın servis bilgisini adresini telefonunu alın ben ürünü servise kendim götürücem dedim. n11 firmaya ulaşıp firmanın elinde ürünle alakalı servis bilgisi olmadığını yapılabilecek birşey olmadığı cevabını tarafıma iletti. beni arayıp bilgi veren mh görevlisine sizce bunda garip bir durum yok mu diye sordum. yapabileceği birşey olmadığını, 15 gün geçtiği için iade hakkım olmadığını anlatıp durdu. yahu diyorum firma telefonlarımı açmıyor normalde sattığı ürünün 2 yıl garantili olması gerektiğini elimde firmaya ait bozuk bir ürün olduğunu söylüyorum, firmayla görüşün yanıtı alıyorum. yahu firmaya ulaşamıyorum ki. adamalar telefonu açmıyorlar. siz ne güzel ulaşıyorsunuz diyorum. üzgünüm yapabileceğim birşey yok diyor başka birşey demiyor. o yüzden almak istediğim ürün aynı fiyattaysa hb ya da gg tercih ediyorum. n11 tüketiciyi baştan haksız kabul edip firmaya toz kondurmayan bir platform. n11 den yaptığım alışverişlerde yorumlara "ilgili firma vb." dikkat ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceanx35 -- 17 Nisan 2018; 19:39:12 >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.