Şimdi Ara

N11.com - Samsung Türkiye fatura tutmazı. 9399tllik siparişe 9998.97tl fatura kesimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 gün önce n11 üzerinden samsung s7 fe tableti 9399tl olarak sipariş verdim ve hiçbir kampanya, kupon vb. eklemedim. Dümdüz yazıyordu fiyat olarak. Şu an hala aynı fiyatta isteyen bakabilir. Lakin bugün Samsung tarafından faturam iletince kesilen tutarın 9998.97TL olduğunu gördüm. Bu cihazı vergi indirimi ile beraber uyguna geldiği için tercih etmiştim ama fatura tutarsız olduğu için şu an başvuramıyorum. ilk olarak n11 canlı desteğe bağlandım ve indirimli tutar faturada gözükmez gibi salak saçma şeyler söyledi müşteri hizmetleri, ben de kapattım. Hemen samsung ile iletişime geçtim. Samsung dönüş olarak konu bizden bağımsız n11 ile konuşmalısınız dedi. N11'e geri döndüm ve gerekli ekibe yonelnsirdiklerini, dönüş sağlanacağını söyledi fakat tahminimce buradan da tatmin etmeyen bir sonuç çıkacaktır, ya samsunga gidin derler ya da bir şeyler sallarlar.
    Bunun gibi bir şey başına gelen oldu mu acaba sevgili hocalar. Eğer sorun çözülmezse iadeye göndereceğim direkt samsunga ve fazla tutarı isteyeceğim. Madem sorun n11le onlar çözsün banane, sonuçta fatura benim adıma kesilmiş, üzerinde yazan tutar da açık, yasal sürece başlamayı düşünüyorum ama öncesinde akıl alayım dedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf_Ozkan -- 16 Ocak 2024; 12:0:55 >







  • Edit1: az önce paylaşımı gördükleri için arayıp konunun iletildiği ve düzeltileceği belirtildi. Bekliyorum bakalım umarım düzelir, güncelleme geldikçe benzeri sorun yaşayanlar için yazacağım.
  • Çölde su bulmak TR de düzgün iş yapan yer bulmaktan daha kolay.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.