Şimdi Ara

N11.COM'DAN alışveriş yaparken bir daha düşünün (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
9.264
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • N11`den 2016 yılında aldığım telefon için iade raporu çıktı. N11 ile iletişime geçtim iade için. Ancak iade yapilacak hesabı değiştirmek istedim. Bunun mümkün olmadığını söylediler. Alışverişi yaptığım kart bana ait değildi ve o kart şu anda aktif değil. İade işlemini verecek olduğum iban'a yatırmak bu kadar zor olmamalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimyagERdem kullanıcısına yanıt
    Merhaba kimyagERdem,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com
  • N11 kesinlikle satıcının yanında ve satıcı haklarını koruyor!

    N11 aracılığıyla moribal/simport tan aldığımız Hoover çam. kurutma makinesi servis tarafından ağır hasarlı bulunup kurulmadı ve rapor düzenleyip değişimini istediler. Moribal/Simport'a durumu bildirip servis raporunu da ekleyip maille yolladım. Fakat 2 gün sonra N11'den değişim için gerekli kargo takip bilgilerini girmem için son 24 saatimin olduğunu aksi takdirde sistem tarafından değişimin iptal edilip paranın mağazaya aktarılacağını bildiren bir mail aldım. N11 i arıyorum durumu anlatıyorum, mağaza henüz bir takip numarası yollamadı, paramı mağazaya aktarmayın süreyi uzatın diyorum böyle bir seçenek yok diyorlar. Moribal/Simport'u arıyorum kargo takip numarası verin alın hasarlı, vuruk ürününüzü diyorum, biz henüz servis raporunun incelenmesini bekliyoruz diyorlar! N11 şimdi kimin yanında? Param mağazaya aktarılırsa bir de mağazanın keyfini bekle ki raporu sonuçlandırsın da değiştirme mi çıkacak, iptal mi çıkacak Allah kerim. Kullanamadığım ürüne mi yanayım, paramla rezil olduğuma mı! Simport mu , N11 mi bir daha asla!




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.