Şimdi Ara

N11.COM B-T-TEKNOLOJI Mağazası Iade-değişim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Metrekare kullanıcısına yanıt
    Iade olunca n11 1 günlüğüne aynı kuponu tanımlıyordu. Bir kontrol edin isterseniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babam N11 ile bayağı tartismis Satıcı dönüş yaptı ondan sonra, tekrar oluşturmaya çalışmış ama olmamış. Fiyati tekrar satın aldığım fiyata dusureceklermis. Kupon gelmiş geri 1 gün için. Alicagim zaman ariycam tekrar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün iyice karıştı işler. Satıcıyla görüştük ettik , fiyatı düşürüp haber vericem hemen alırsınız dedi.(4069 a almıştım kuponsuz 4099a düşürmüş oda ayrı mesele)Fiyatı düşürdü kuponu kullandım aldım ancak taksit yapmayı unutmuşum. Mecburen iptal ettim.Tekrar almaya çalışıncada baktım kupon yok. N11i hem telefonda görüştüm hemde canlı destekten. Telefonda 15:42 de kuponunuz tekrar tanımlanmış dedi.Ancak bende gözükmüyordu , bir süre bekleyin düzelir dedi. Düzelmeyince canlı desteğe yazdım.Oradaki arkadaşta ücret iadesi yapılıp ödeme karta geri gelince hediye çekiniz gelecek merak etmeyin dedi. Bekledim bekledim, hediye çeki gelmedi. Tekrar bağlandım bu sefer ikince kez geri vermiyoruz çeki dediler. Artık saldım bende hayırlısı buymuş dedim yani, bunaldım iyice.

    Buradan Pazartesi günü kargoyu teslim alıp , 4 gündür bekleyip değişim onay süresini kaçırdık diyen BT Teknolojiye , hiç bir boka faydası bulunmayan N11'e teşekkür ederim.




  • Konuyu güncellemeyi unuttum. Bu olaylar bu şekilde 2020 şubata kadar devam etti, sanırım toplamda 4 kez değişim yaptım. En son açılmış ürün yolladılar, önce reddettiler açılmış göndermedik dediler, daha sonra kontrol etmek için açtık dediler. İş iyice uzayınca artık iade istedim bitirdim.


    Değişim raporlarınıda ekledim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metrekare -- 2 Temmuz 2022; 15:31:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.