Şimdi Ara

N.5800.XM satanlar klübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
3.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bir aydır cihazımı satmaya çalışıyorum

    piyasa ikinci elde öyle şişmiş ki inanılmaz...

    telefoncuya yok pahasına verecem (ki en iyi verdikleri 275TL) adam aynen şunu diyor "elimde 5 tane var onları satmadan almam"

    internete bakıyorsun ikinci elde 250 ile 400 arası fiyatlar değişiyor..

    sıfır alayım diyorsun 470 ile 570 arası fiyatlar var...

    yok hani satayım derken millet öyle bir ahkam kesiyor ki duyduğum sözle aynen şöyle

    "ya onun sıfırı 400 neye o kadar para istiyorsun çok para istiyorsun"

    ben sıfırını 400TL ye göremedim malesef..Bir arkadaş aldı 440 TL ye onunda ekranı sarımsı flaş sarımsı :) demek böyle oluyormuş dedim ?


    bu telefonu piyasayı bilinçsiz kullanıcı öldürdü resmen...Bence Nokia da haklı bu cihazdan desteği çekmekten..

    şaka bir yana Nokia bence Türkiye'de batacaktır...elinde tuttuğu pazarı kendi elleriyle kaçırıyor.


    ben telefonumu nihayetiyle satamadım.. abime verdim...sırf o kadar para verdik garantisi devam ediyor diye abim elindeki sorunsuz HP 6815 i kenara koydu (windows mobile 6.5 yüklü)

    ve gittim kendime Blackberry Curve 8520 aldım... 5800 dan özellikleri kötü gibi gözüküyor ama iki haftadır telefonumun kitlendiğine ağırlaştığına şahit olmadım..


    sonuç olarak; kafama tak etti ve bu kadar kullanıcıya böyle bir konunun açılması da gayet doğal dedim...

    biliyorum ki pek çok kişi kızıyordur...

    bir çok kişi verdiği paraya üzülüyordur...

    bir çok kişi diyordur "verdiğim paraya değmedi malesef" diye



    saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htayvali -- 13 Nisan 2011; 22:45:03 >







  • gercekten telefoncu o kadar para veriyormu ikinci ele

    telefoncunun en fazla verecegi 170-200 gecmez kardes


    dunyada tek bir ulkede nokia batmak degil en fazla satilan tel unvanini kaybetmez

    TURKİYE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S24ULTRA -- 13 Nisan 2011; 23:43:28 >
  • Ne yalan söyleyeyim bence cok harika bir telefon bütün beklentilerimi karşılıyor verilen parayı karşılıyor bence. Herkes bir sorunundan dolayı müzdarip çok şükür ben hiç bir sorununu görmedim. Belkide orjinal sürümü hic kullanmadıgım içindir.
  • Birkaç haftaya ipod touch alacağım bendeki 5800 ü kız arkadaşıma verip ondaki kızakli samsungu alacağım. Hem ben bundan kurtulmus olurum hem onun gönlü olur :)
  • Valla mesaj yazma derdi disinda, hicbir sorunu cikmadi bugune kadar, tas gibi makine :) Ama e72 imdende inanilmaz memnunum, karsilastirinca, hafif takoz havasi var buarada yanlis anlamayin ama satmayi bileceksiniz benim satmam toplam 3-4 gunumu aldi ( gerci hala rezerve, tam satmis sayilmam ama :) )


    Oncelikle telefonu satmak icin, kendinizi alici yerine koyun, bu telefonun kullanilmisina, piyaada bu kadar cok akilli telefon, dokunmatik varken 300 den fazla verirmisiniz ? ( Hele ki cogu dokunmatik telefonun 0 i fiyat olarak 300 civarina inmisken ) Ya elinizdeki cihaz biraz da kasa anlaminda hasat olmussa.. Ee vermessiniz tabi, ben cok temiz cihazima bile ,sadece 1 yili gecti diye Yanindaki aksesuarlarin pakette bile saklamama ragmen 270 tl fiyat bictim, ancak satabildim..

    Buarada, siz siz olun, eger cok bir aciliyeti yoksa, telefonunuzu telefoncuya satmayin, benden solemesi :)
  • Ayrica telefonumu 529 tl ye almistim, fakat verdigim parayi sonuna kadar hakettigini dusunuyorum ozaman icin , fotograf kalitesi, ekrani vs. hrseyi 4 4 luktu, ayrica aldiginiz curve ile karsilastirilamaz bile. Bir kez ayni klasman telefonlar bile degil, suan BB almanizin nedenide buyuk ihtimalle, gencler arasinda olusan modadir, herkesin elinde bi BB, neyse;

    Son birsey; NOKIA Turkiye de batmaz, sen rahat ol :))
  • nokia 5800 1 yıldır kullanıyorum, hiç de pişman değilim, satmayı da hiç düşünmüyorum
    telefon yavaş değil, çok hızlı onu hızlandırmak sana kalıyor sadece
  • servise gitti geçende kasası çok ağır ama 2012 kadar gitmeli telefon bana şerefsizin kamerası hoşuma gidiyor nedense :)
  • Satmayın iade edin.

    RDS sorunu ile iade edebilirsiniz telefonu.

     N.5800.XM satanlar klübü
  • valla radyoyu sık kullansam rds de benim için bir şey ifade etse hiç durmaz bende verirdim ama kullanmadığım şey için verirsem hele bunca zaman telefonu kullanıp verirsem vicdanım rahat olmaz hem bu sorun v52 de gitmedi mi yaa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mstfckmk

    valla radyoyu sık kullansam rds de benim için bir şey ifade etse hiç durmaz bende verirdim ama kullanmadığım şey için verirsem hele bunca zaman telefonu kullanıp verirsem vicdanım rahat olmaz hem bu sorun v52 de gitmedi mi yaa


    Evet v52 de gitti bu sorun :S
  • Memnunum telefonumdan çok şükür, şimdiye kadar hiç bir sıkıntı vermedi ve her ihtiyacımı karşılıyor. Gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyorum bakalım...
  • ben 1 yıl önce 520 liraya aldım hiçde pişman olmadım
    beklenti meselesi bu şuan daha hızlı ve flash10 desteği olan bi telefon almak istiyorum
    telefonumu enaz 350ye satıcam satamazsam ailemden birine veririm
    telefonu karalamayın bence iphone3ün 1300 lira olduğu zamanda 500 liraya telefon alıuosunuz nankörlük etmemek lazım
  • geçen sene teknosada 5800 ı 495 e aldım şu an teknosa fiyatı 549 peşin hepsiburada 499Tl
  • Ben de sattım. Telefon artık eskidi. Yeni laanlar 2. el temiz alsınlar. Sıfırı o kadar etmez. İşinizi görür ama nasıl? Web kanser ediyor. Oyunlar ve uygulamalar çok tatmin edici değil. GPS yavaş. Müzik dinlemesi kaliteli bir kulaklıkla müthiş. Şarjı telefon olarak kullanırsam 4 günü görüyordu. Ama zamanı geçti. Ama c5-03 mü ne çıkarmışlar tıpkısının aynısı. Güya yeni model. Zamanı bize göre geçti ama nokiaya göre geçmedi. 400 seviyelerinin altına doğru inmeliydi artık. Kaç sene oldu.
  • kime göre neye göre diye bi kavram vardır... telefonu hackle, birsürü güvensiz programlar oyunlar vs yükle sonra telefona çamur at... 480 tl'ye almıştım 1 sene önce. şimdiye kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım. internet navigasyon müzik video film hemen hemen tüm ihtiyaçlarıma cevap verdi. bir tek alışamadığım olay dokunmatik ekranı. o da benden kaynaklanıyor. bir türkü alışamadım.. sadece ndrive için bu telefon alınır ki zaten iş yerimdeki işim icabı navigasyına ihtiyacım vardı ve bu telefonu aldım iyi ki de almışım. bir çok kez işimi gördü halaa da görmeye devam ediyor.. maksat üzüm yemek değil bağcıyı dövmek derler buna... verdiğim parayı son kuruşuna kadar hakediyor. şahsi fikrim.
  • Benim anlamadığım 5800 alıpda zaman geçtikden sonra NEYDEN DOLAYI PİŞMAN Oldukları ?!!!! Ne olsun istiyorsunuz? Bence pişman olanlar donanımsal özelliğini araştırmadan alan kişilerdir...Her şey var telefonda Her isteğe cevap veren uygulamalar var...Anlamadım gitti pişmanlık yasası çıkartanları:)
  • Telefonu kullanmasını pek bilmeyen birinin açtığı klasik alışılagelmiş bir konu.Artık bıktık bu konulardan 5800 her ne kadar soruları olsa da güzel telefon
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NomadCRY
    Telefonu kullanmasını pek bilmeyen birinin açtığı klasik alışılagelmiş bir konu.Artık bıktık bu konulardan 5800 her ne kadar soruları olsa da güzel telefon

    haklısın hıocam...
  • Cihazı değil de sorun yaşayanları suçlamaktan vaz geçsek artık? Bunun kimseye faydası olmuyor malesef...

    quote:

    Orijinalden alıntı: NomadCRY

    Telefonu kullanmasını pek bilmeyen birinin açtığı klasik alışılagelmiş bir konu.Artık bıktık bu konulardan 5800 her ne kadar soruları olsa da güzel telefon
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.