Şimdi Ara

MW3 Herkes Hack!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler almayın sakın bu oyunu gün gectikce hile sayisi artiyor,önceden kötüydüm iyi oynuyorlar zannediyordum.Sniper'la pusuyorum adam tarayarak cıkıyor almayın bu oyunu.Stres atmak icin girdigim oyunda sinir krizi geciriyorum...



  • COD serisinin genel karedi bu. Ancak hile, MW3'te zirve yapmış durumda. Kişiler, kendi becerileriyle değil de hileyle bir yerlere gelmenin peşinde sürekli.
    Bu sebeple Black Ops 2 çıkana kadar çok az oynadın bu oyunun multisini.
  • Ama, BO2 nin çıkmasıyla gözle görülü oranda azalma olmuştur. Ben şuan da mw3 oynuyorum. En fazla reportla ve room değiştir.
  • Azalmış hali buysa öncesini düşünemiyorum, Valve koruması oldugu halde cok hile acan var, BO2'de acan var mı hile? Ya BF3 alcam ya da BO2?
  • bf3 alsaydın problem kalmazdı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeadSpace00

    Azalmış hali buysa öncesini düşünemiyorum, Valve koruması oldugu halde cok hile acan var, BO2'de acan var mı hile? Ya BF3 alcam ya da BO2?

    Valve'nin VAC'ının adı var birtek. Girdiğim hemen her oyunda hileci var malesef BO2'de. Tabi MW3'le kıyaslanmayacak kadar az, o ayrı konu.
    BF3'te de eskisine göre hilecilerde artış var diye biliyorum ama bu soruyu BF3 oynayan arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olur tabi.
  • Senede bir çıkıyor cod, en eğlenceli kısmı ilk 4-5 ay. Sonrasında malesef hack kullananlardan oyun çekilmez hale geliyor. Cod 4 gibi server sistemi olsa daha iyi olabilir ancak hazır parayı yemek varken böyle bir işe de girişeceklerini sanmıyorum. Wallhackleri hallediyoruz biraz da aimbotlara yapılacak hiçbirşey yok.
  • Bende hileye rastlamadım
  • bu oyunu ilk çıktığı gün aldım ve o günden beridir hile var. bırakın yabancıları türkler bile hile yapıyor üstüne üstlük hile yapıyorsun dediğinizde saçma sapan laflar edip insanı çileden çıkarıyorlar. hadi diyelim bir oyunda hileye denk geldik çıktık arkadaş tüm oyun modlarında hile var hilesiz oyun yok. velhasılı paramı çöpe atsaydım bundan daha iyiydi.

    merak ettiğim şu ; hileyi önlemedikleri için oyunu geri iade etme şansımız var mı?
  • en iyisi alterrev ,serverlere bağlanıp oynuyorsun, hile yapan genelde anında banlanıyor, modlar vs cabası,, mw2
  • Ya bırakın bu ayakları biz oynayamıyoruz demiyorsunuzda herkes hileci diyorsunuz ben niye hiç rastlamıyorum bu hilecilere :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben turklerın oldugu serverlara mumkun oldugunca gırmemeye calısıyorum ha yabancılarda hılecı yokmu var ama turklere gore daha az oluyor
  • Heryerde var onlardan
  • mw1 , mw2 , mw3 , bo2 ve battlefield 3 premium edt. oyunlarına sahibim. hile konusunda en az hile mw2 ve bo2 de var şuan. bfdede vardı baya fakat sabit bir topluluğun serverlarında oynuyorsanız online adminler çok fazla. anında perma ban atıyorlar. topluluk dediğim mesela oscarmike diye bir topluluk var. bunların 6-7adet serveri var işte aftermath , capture the flag , ziba tower , endgame vs. bu topluluğu tavsiye ederim bende onların klanındayım yani adminler 7/24 online 2-3 aydır oynuyorum. en fazla 1-2dakika oyunda kalabiliyor aimbot lar falan. onun dışında mw3 gerçekten rezalet durumda. özellikle infinite mag gibi bir hile var. merminizi sınırsız yapıyor ve recoili azaltıyor. yani silah sabit bir noktaya hiç sekmeden ve sınırsız vuruyor. tabi bu hileye birde wallhack falan eklendimi adam 100-5 falan oynuyor. gerçi son 1haftadır pek denk gelmedi mw3 de fakat genel durum böyle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Casnecc

    Heryerde var onlardan

    team deathmatch tarzı yerlerde çok ama drop zone falan oralarda yok. ben de hep drop zoneye giriyorum zaten. yoksa diğerlerinde oynanmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: black_wizard006

    mw1 , mw2 , mw3 , bo2 ve battlefield 3 premium edt. oyunlarına sahibim. hile konusunda en az hile mw2 ve bo2 de var şuan. bfdede vardı baya fakat sabit bir topluluğun serverlarında oynuyorsanız online adminler çok fazla. anında perma ban atıyorlar. topluluk dediğim mesela oscarmike diye bir topluluk var. bunların 6-7adet serveri var işte aftermath , capture the flag , ziba tower , endgame vs. bu topluluğu tavsiye ederim bende onların klanındayım yani adminler 7/24 online 2-3 aydır oynuyorum. en fazla 1-2dakika oyunda kalabiliyor aimbot lar falan. onun dışında mw3 gerçekten rezalet durumda. özellikle infinite mag gibi bir hile var. merminizi sınırsız yapıyor ve recoili azaltıyor. yani silah sabit bir noktaya hiç sekmeden ve sınırsız vuruyor. tabi bu hileye birde wallhack falan eklendimi adam 100-5 falan oynuyor. gerçi son 1haftadır pek denk gelmedi mw3 de fakat genel durum böyle.

    +1

    Bf de adı sanı duyulmuş serverlerde oynarsanız hiç karşılaşmazsınız ki onun dışındada pek yok ama oyun macro kullanandan geçilmiyor şu aralar
    Mw3 ü ilk çıktığında alanlardanım 2-3.ayında bile hileden bıkmıştım şimdi güncelliğinide yitirdi kim bilir nasıldır




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xabi Alonso

    bf3de aimbot var en iyisi black ops 2 stats yani level ve xp hackından başka bişi yok ne wall hack diye bişi var nede aimbot herkes kendi becerisiyle oynuyor.

    black ops 2 ye de ısınamadım ben valla
  • Abartmayın adamlar prof iyi oynuyorlar hemen hileci diyorsunuz youtubeda sürü video var herifler işin piri olmuş
  • Twidledum adlı şahısı herkesin report etmesini istiyorum.
    Gerçi VAC ın herhangi bir işe yaradığını sanmıyorum ama artık oyun iyice kabak tadı verdi.

    Adam aylardır hile ile oynuyor VAC neden yakalamıyor pek anlamış değilim.
    Bu da profili:http://steamcommunity.com/profiles/76561198151024326/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.