Şimdi Ara

Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL ! (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.663
Cevap
99
Favori
220.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türk telekom 1350 paketi de bitmiş galiba sadece 1800 var. Zaten turkcell ve vodafone da yıllık faturasız hiçbir paket kalmamış.

  • Mobidik kullanıcısına yanıt

    Sırf isteniyor diye 12 aylık paket koymaz, koysa da fiyatı uygun olmaz...

  • Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 👆 Eskisi kapandı 1350 liralık olan.yeni tarife 1800 oldu👇


    Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom bayisinin yaptığı resmen terbiyesizlik, annem ve babam hattı taşımak icin gecen hafta başvurdu taşıma süresi ancak oldu ve bugün gittiler bu tarife için, oradaki temsilci hatta TL yüklemesini peşin olarak almış ama bu kampanyanın 12 şubatta bittiğini biz zaten bilmiyoruz ve görevli de uyarmamis ve 1350 TL yi peşin almış ve 2 hat için de odeme yapmışlar, sms üzerinden gorevli paket kayit için atmış onuda tam yazmamış 2-3 saat sonra aktif olur diye yollamış, taaki ben akşam kontrol etmeye gittiğimde baktım ki tarife tanımlanmamış görünüyor ve ben tekrar Uzun12ay 100GB yazarak sms attığımda paket abone alımına kapatılmıştır sms i gördüğümde kaynar sular indi tepeme, şimdi ben bunu kime şikayet edeceğim biri akil verebilir mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar tt yıllık paketi tt mobil uygulaması üzerinden veya web sitesinden direk kredi kartıyla satın almak mümkün mü?yoksa illa tl yüklemek mi gerekiyo?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone kullanıyorum bazı smslerim gönderilemedi oluyor bazıları ise gönderilemedi olup gitmiş oluyor bu paketi kullanıp yaşayan var mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • maniac_team M kullanıcısına yanıt

    Yanlarında bu işlerden anlayan olması lazımdı,bayilere normal eleman almıyorlar, insanın içinden geçecek dili keskin elemanlar alıyorlar.


    Bayiye git bakalım ne diyecekler.



    Benzeri bizimde başımıza geldi, annemin hattına bir paket için başvurduk, bayi elemanı olur, önce faturalıya geçirelim sonra yapalım dedi ve faturalıya geçirdi, sonrasında bu paket oluyor dedi.


    İşlerini görene kadar demedikleri yalan yok. Bana bile bir paket için olur diyen kıza düşüneyim dedim, sonra gittiğimde başka biri vardı, bu paket size çıkmayabilir, ama çıksa da aylık paket bu yıllık değil dedi, neyseki temiz kalpli biriydi de uyardı beni. Aylık olduğunu fark etmemiştim.


    Bayidekilere pek güvenmeyin derim, ama telefon ile işlem yapabiliyorsanız o ayrı en azında telefon görüşme kaydı oluyor, haklılığınızı savunabilirsiniz.

  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Ben iki yıldır iPhone ile kullanıyorum, böyle bir sorun yaşamadım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • maniac_team M kullanıcısına yanıt

    Annenizi babanızı kimsenin eline bırakmayın simsar çok para zor kazanılıyor zaten emekli maaşları yok gibi birşey bu ülkede size ders olsun ben o şekilde yapıyorum kimseye güven yok malesef. Şikayet konusunda da öyle bir pişkinler ki hiçbir işlem yapanda yok yinede siz edebileceğiniz kadar çok merciye şikayet edin..

  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

    benim başiıma da gelmişti ve sms ayarlarını, internet ne varsa sıfırlamıştım ama düzelmemişti. sürekli gönderilemedi hatası veriyordu, arada canı isterse gönderiyordu ancak gönderilemedi dese de sms bazen gidiyordu. turkcell'i aradığımda da hiçbir halt yapmamıştı, kendi kendime çözmüştüm işi. şöyle ki, hücresel veriyi 5g'den standarta almıştım ve sorunu böyle çözmüştüm.

  • johnny lenn kullanıcısına yanıt
    evet sorun aynı anlattığınız gibi, bende 5G yok ama LTE den çıkarıp deneyeyim, çözülse bile çok mantıksız LTE kullanamadıktan sonra

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ee burası hizmetin karşılığını alamadığın paranla rezil olduğun bir yer artık. ne denetleyen var ne hesap soran. mecburen sms'i kullanman gerektiği zaman lte değişikliği yapman gerekiyor. tam bir saçmalık.


    ayrıca kronik sorun olarak arada ekrana çıkan imessage ücretlendirebilir mesajına yönelik de yıllardır hiçbir şey yapmadılar. yurt dışına imessage'tan kendi kendine sms gönderip bakiye eksiltiyorlar. apple topu turkcell'e turkcell apple'a atıp aralarında al gülüm ver gülüm yapıyorlar.

  • Benimde paketin süresi 1 martta bitiyor, bu tarifenin şuanki güncel fiyatı nedir ? fiyat ve içerik uygun degilse Vodafonede şöyle uygun fiyatlı bir kampanya var, 12 ay sabit fiyatlı, faturali.

    Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL !

    Evde ve işte wifi oldugu icin fazla internet ihtiyacim yok, konusmada pek lazim olmuyor, sizce hengi tarifeler uygun olur ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Bulunduğunuz yerde Vodafone iyi çekiyorsa olabilir. benim bulunduğum yerde çekmiyor. Hele de akşamları internet 1mbit bile vermiyor. O yüzden ben geçmedim. Turkcell in hazır karttan faturalıya geçiş kampanyasında Bol star 20 gb kampanyası var 180 TL. Ben ona geçtim. Size de tavsiye ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Achina A kullanıcısına yanıt

    Bunuda düşünerek Turkcell'e gecmiştim ama çekim açısından pek bir fark olmadı, belkide turkcell faturasız hatlarda hız çekim konusunda kısıtlama yapıyor olabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt

    Yuh ki ne yuh. Bu kadar da olmaz yav.

  • Bu paket 1350TL ile aktif görünüyor hâlâ sitede.

  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.