Şimdi Ara

Mustafa Kemali Biz Öldürdük!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yıl 1983

    Ülke : Türkiye

    Mason Locası toplantısı…

    Yüce Musa adına, Tevrat adına, Talmut adına, ulusumuz adına... toplantıyı açtıklarında gündemlerinde çok önemli on konu vardı. Ancak gündemin ilk maddesi 'Ermenistan, Türkiye, Asala konusuydu ve bu hepsinden çok daha önemliydi.

    Mason localarının en üst düzeydeki üstadı dünya toplantısının açılış konuşmasında etkili bir şekilde ve konuşması esnasında gözünü kırpmadan, salondaki tüm üyelerin gözlerini tarayarak, kelimelerin üstüne basa basa konuştu. Hemen ilk maddeye geçti.

    Bu konuda konuşacak olan ilk sözcüye 'buyurun söz sizin' dedi.
    Konuşmacı; Teşekkür ederim yüce efendimiz... "Milletlerin bütün soyları senin önünde secde edecek. Bütün milletler sana kulluk edecek. Her çeş** mal ve bereket dolu evler, budanmış ağaçlar, kendin hiçbir zaman dikmediğin bağlar. Bunları sana veriyorum. Yiyecek ve doyacaksın." Diyerek sözlerine "Talmut'dan etkileyici sözlerle başladı.

    Konu başlığı Ermenistan, Türkiye ve Asala.
    İlgili ülke Türkiye.. dedikten sonra ; Daha öncesine gidelim. Osmanlı İmparatorluğuna. Konuyu 1000 sene öncesinden almak istiyorum. Çünkü bu konu çok önemli. Benimle birlikte bu konu üzerinde 618 kişi çalışıyor. Binlerce kaynak, haber, muhbir, ajan kullanıyoruz. En doğru bilgileri bulmak zorundayız. Biliyorsunuz ki, menfaatlerimizin devamlılığı, doğru bilgi, doğru kurgu, doğru yöntem, mükemmel karar ve kusursuz uygulamayla mümkündür. Bizler asla hata yapamayız.

    Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluşunu, Orta Asya'dan gelip Bizans'ı ortadan kaldırmalarım yakından takip ettik. Atalarımız bu tarihi gelişmelere hiçbir müdahalede bulunmadıkları gibi aksine Osmanlı'yı desteklediler.

    Netice itibariyle, göçebe bir kavmi, ileride istenilen şekilde kullanabilme imkanımız, Bizanslıları kullanmaktan çok daha kolay gibi görünüyordu. Nitekim de öyle oldu. Her zamanki gibi ırkımız doğru ve yerinde karar vermişti. Alpaslan adındaki Türk liderliğindeki ordular Bizanslıları Anadolu'da yenmiş, tarihin akışı içerisinde ismini Osmanlı olarak değiştirerek İstanbul'u fethetmişler, Bizans'ı tarihe gömmüşlerdi. Bir devrin kapanıp, yeni bir devrin başladığı bu büyük fetihten sonra Osmanlı, Türklüğü ve Müslümanlığı Viyana'ya, İspanya'ya, Mısır'a, Kırım'a, İran'a, bütün Arabistan yarımadasına kadar taşımış, dünyanın en büyük imparatorluğunu kurmuştu.

    Dini kitaplarında Yahudilerden çok sık bahsedilen ve Yahudilere büyük saygı ve hayranlık duyan Osmanlı İmparatorluğu'nun bu zaafı atalarımız tarafından mükemmel bir şekilde kullanılmıştı. Kuyumcu, sarraf, hekim, komisyoncu, eczacı, bina ustası, gemi ustası, tüccar, ahçı, muhasebeci, idareci olarak; Osmanlı İmparatorluğu'na sızan ve gittikçe nüfuzu artan atalarımız, bu yeni ülkenin bütün ticaretini ele geçirmiş, Osmanlı Devleti'ne borç para verebilecek kadar zenginleşmişler, kutsal kentimiz ve bize yaşamamız emredilen toprakların yeni sahibi Osmanlı İmparatorluğu üzerinde kontrol sağlamışlardı.

    Haremin Mason Cariyeleri..
    Osmanlıların kendilerine gösterdikleri sevgi, saygı ve hoşgörü sayesinde devletin bütün ticaretini; Ermenileri, Rumları, Cenevizlileri, Venediklileri, Fransızları ve İngilizleri kullanarak tamamen ele geçirmişler, saraya sızarak, vezirleri, padişahları elde etmişler, istediklerim yaptırabilecek konuma gelmişlerdi. Daha da ileri giderek, saraya menfaatlerimiz için cariyeler sokmuşlar, hatta bu cariyelerden birini padişahın hanımı yapmışlar, ondan doğan çocuğu, Osmanlı İmparatoru yaparak, Osmanlı genini Yahudi genine çevirmeyi bile başarmışlardı. Bilinçli olarak planlanan bu operasyondan sonra dünyanın en büyük gücü olan Osmanlı İmparatorluğu'nun daha da büyümesi durdurulmuş, rüşvet yaygınlaştırılmış, ekonomisi bozulmuş, borçlandırılmaya alıştırılmıştı.

    Daha sonra, parçalara ayrılarak yutulması kolaylaştırılmış, parçalanamaz denilen bu büyük dev paramparça edilmişti.
    Osmanlı'dan sonra kurulan devletlerin temelleri, İsrail'in kurulmasına ve Büyük İsrail Devleti oluşturulmasına uygun olarak atılmıştı. İran, Irak, Suriye, Lübnan, Mısır ve Türkiye ileride kurulacak, İsrail Devleti ve onun hedefi Büyük İsrail Devleti için gerekliydi. Bu ülkelerin milliyetçilik akımları, sözüm ona bağımsız ülke olma çabalan bu yüzden atalarımız tarafından desteklendi ve başarıya ulaşmalarına göz yumuldu.

    Bu devletlerden ileride Büyük İsrail Devleti için isteklerde bulunulacaktı. İstekler öyle ya da böyle sonunda bir şekilde gerçekleştirilecekti. Osmanlı'dan doğan ülkeler bu amaç doğrultusunda desteklendi. Türkiye de bu ülkelerden biriydi. Yeni ülkeler daha ne olup bittiğini anlayamadan yemlerini yutacak, bizlere bağımlı olacak, istediklerimizi yapmaya mecbur kalacaklardı.

    Türkiye'nin Yeni Liderini Biz Öldürdük!..

    Bu arada bazı ihanetlerde yaşandı. Başlangıçta masonluğu kabul eden sonradan sözünden dönen yeni Türkiye'nin lideri, Osmanlı zamanında bile açık ve faaliyette bulunan mason localarına ait dernekleri, kuruluşları 13 Ekim 1937'de kapattı. Mason localarımızın mensupları bu yeni ülkede faaliyetlerimizi sürdürememe tehlikesinin eşiğine geldi. İnancımızı ve azmimizi kaybetmedik. Talmut bize ışık verdi; "Çeşitli aşılar ve suya katılan türlü yabancı maddelerle, bizden olmayanları tımarhanelere atarak ve medeni haklan engelleyerek, onları yok ediniz, tüketiniz".

    Her akşam yeni Türkiye'nin liderine, çok güzel, çok lezzetli mezeler hazırlattık. İçine kimsenin bilmediği kimyasal, kokusuz, renksiz, uzun zamanda etki eden zehirli ilaçlar koydurduk. Bu lideri bir seneden kısa sürede öldürmeye muvaffak olduk.
    Yerine geçen lideri mason yaptık. Bağlılık yemini yaptırdık.Gücümüzü gösterdik. Sindirdik. Mason localarımızın derneklerini, kuruluşları yeni baştan açtırıp faaliyete geçirdik. Ülkenin bütününde hakimiyeti elimize geçirdik. Çivi, toplu iğne bile yapamayan bu ülkeye, Avrupa'daki fabrikalarımızda yaptığımız her ürünü yüksek fiyatlarla pazarladık ve sattık. Dünyada değişen politikalara paralel olarak Türkiye'yi çok partili döneme geçirdik. Halkın din duygularını ortaya çıkaran, kullanan yeni bir liderle anlaştık.

    Not..Ali Özoğlu'nun ''ŞİFRE ÇÖZÜLDÜ'' İSİMLİ KİTABINDAN ALINTIDIR.










  • Yazıyı okuyamadım ancak başlık bile bu tepkiyi vermeme yetti.Yarın sabah mutlaka okuyacağım,zira şimdi uykum var




  • hmm. bu ne demek oluyo. göçten bu yana masonların kuklası mıyız?
  • @ezik birinin ezik yazısı ...
  • taaa Osmanlının kurulusundan beri plan yapıyorlar,uzerinden yuzyılılar geçmesine rahmen hala bahsettikleri sozde buyuk israili kuramıyolar olemi?hikeye guzel olmus.0-6 yas gurubu cocuklara uyumadan once anlatılabilir bence.
  • Atatürk ü masonların öldürdüğü gibi bir varsayım cok eskiden beri varmıs. Ama taaa orta asyadan beri Türkleri bugünki İsrailin kurulusu icin kullanmak baya sacma geldi. zaten bende tek basıma planlara basladım. Torunlarımın torunlarına İsrail tarafında Filistin ile barıs içinde bir devlet kurdurcam . Hatta Ariel Şaron u zehirlemeye bile basladım. zehirden ölmezse süikast düzenliyicem. Şahitsiniz birgün mutlaka ölecek. İşte onu yüce ben yapmıs olacam.
  • yemişim hepsini herşeyi yapın rafın damarına basmayın bak söylüyorum olmuyor böle ayıp olacak
  • bırakın şu safsataları, bunları buraya yazmakla onları yükseltiyor. Türkiye'yi aciz düşürüyorsunuz. onların amacına hizmet ediyorsunuz. Aşağılık kompleksi yaratmaya çalışıyorlar. Türk milleti ve devleti yücedir. Her ölen bir devlet büyüğü ardından böyle şeyler çıkar, (örnek Turgut ÖZAL, A.TÜRKEŞ vb.) Allah bizlere aklı boşuna vermemiş, kullanın diye vermiş.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kaan_emre

    bırakın şu safsataları, bunları buraya yazmakla onları yükseltiyor. Türkiye'yi aciz düşürüyorsunuz. onların amacına hizmet ediyorsunuz. Aşağılık kompleksi yaratmaya çalışıyorlar. Türk milleti ve devleti yücedir. Her ölen bir devlet büyüğü ardından böyle şeyler çıkar, (örnek Turgut ÖZAL, A.TÜRKEŞ vb.) Allah bizlere aklı boşuna vermemiş, kullanın diye vermiş.



    +10000
  • Arkadaşlar doğru söylüyor yoksa Mustafa Kemal ölmiyecekmiş şu anda devletin başında olacakmış
  • sanki atatürk çok genç yaşta öldü
  • Beyler hiçbirinizin kitap okumadığı ve araştırmadığı belli!!!

    Bence bütün konulara hakim olun öle yargılayın!!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sainteagle

    Beyler hiçbirinizin kitap okumadığı ve araştırmadığı belli!!!

    Bence bütün konulara hakim olun öle yargılayın!!!



    +1
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sainteagle

    Beyler hiçbirinizin kitap okumadığı ve araştırmadığı belli!!!

    Bence bütün konulara hakim olun öle yargılayın!!!





    İsterseniz bu topiği kültür-bilime taşıyın, bakın nasıl tepki alıyorsunuz...

    Saygılar...
  • adam güzel "yazzmış!"
    saint eagle ne hakkında yazdın bunu?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TuGhAn

    sanki atatürk çok genç yaşta öldü



    Arkadaşım ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu senin???




  • ARKADAŞLAR SAYGIDEĞER ULU ÖNDER ATATÜRK HAKKINDA KONUŞUYORUZ BURADA.

    lütfen saygı sınırlarını zorlayan cümleler sarfetmeyiniz
  • bence konunun doğrluk payı olabilir özalın ölümüde hatta bence bu masonların işi olabilir
  • ATATÜRK MASONLARDAN NEFRET EDERDİ ..ama masonlar zehirlemiş olduğu teorisini ilkez duyuyorum...

    ATATÜRK gercekten tanıyanlar masonlar ve sabataycılardan nasıl nefret ettiğini bilir..

    ATATÜRKÜN masonlara cevabı:
    ""HAYDİ DEFOLUN BURADAN, CEHENNEM OLUN GİDİN, YAHUDI UŞAKLARI! Benim milletim bana kahraman sıfatını verdi, ben sizin gibi, bir çıfıt yahudiye uşak mı olacağım? Bu gece sabaha kadar Türkiye'deki bütün localarınızı kapatmadığınız takdirde yarın teşkil edeceğim divan-ı harbi örfi'ye hepinizi verir ve astırırım! Haydi defolun karşımdan!

    diyerek onları kovmuş, onlar da yıldırım telgraf ve telefonlarla vaziyeti İstanbul, İzmir ve Adana'ya bildirdiler ve sabah olmadan hepsinin kapanma kararlarını getirip henüz sofrasından kalkamayan reisicumhura verdiler ve derin bir nefes aldılar.

    Reisicumhur Mustafa Kemal Paşa bu suretle bütün MASON localarını kapattı. ..""""

    ancak şimdiye bakltığımızda tüm masonlar 1 numaralı ATATÜRK çü kesilirler. keza sabataycılarda .şirin gözükmek için bin türlü numara yaparlar.. ancak bu sadece bi kamufilaj olduğunu bilen bilir.
    özellikle laiklik catısı altında bin türlü pis iş cevirirler .
    ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zargana -- 3 Mayıs 2005, 16:19:31 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.