Şimdi Ara

Muslera ve birkaç yabancı harici amatör takım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Muslera ve birkaç yabancı oyuncu(biliyorsunuz zaten kimler olduğunu) harici amatör oyunculardan oluşmuş bir takımımız var.Hiçbir zaman avrupa çapında başarılı oyuncu olamayacaklar.
    Asla şampiyonlar liginde oynamayı hak etmiyor oyuncular, grupta 4. lükten başka herhangi bir sonuç almaları tamamen şans eseri olacaktır, başka da hiçbir yolu yok.

    Melo-Selçuk birlikte 4-2-3-1 de görevlerini ligde bile yeterli derecede yapamazlar, takım 10 kişi savunmaya çekildiğinde bile rakipten top alamıyoruz, sanarsın Barça vs. rakibimiz.
    Telles başarısız transfer hakkında konuşmaya gerek yok, kanat oyuncuları ondan daha çok savunma rolü üstlendiler.Minimum zararla inşallah çıkartırız elden.
    Selçuk filan zaten şampiyonlar ligi seviyesinde futbol oynuyor ne diyelim.Ya kim bilir kaç yıldır futbol denen lanet oyunu oynuyorlar, o kadar kısa mesafeden o kaleye topu atamıyorsa bu seviyede bir oyuncu intihar filan etmesi lazım, nasıl olur böyle bir şey ya aklım almıyor.(Burak nasıl o kadar düzgün, iyi bir penaltı attı hayretler içerisindeyim.)

    Olay bundan ibaret, 11'deki yabancı haklarımız yalnızca Sneijder, Muslera gibi üst düzey performans alınacak oyuncular tarafından doldurulmalı.Bruma gibi oyuncular kulübede beklemeli, geleceğe yatırım, kupa maçlarında oynatılmak ve gerektiğinde koz olarak kullanabilmek üzere.
    Türk oyuncular için umut edip altyapıdan vs. sağlam yetenek çıkmasını beklemekten başka yapılabilecek hiçbir şey yok anlaşılan.Hiçbiri takımımız gibi şampiyonlar liginde oynama şansı bulan bir takımda olması gereken oyuncular değil.

    (Bu arada hazırlık döneminde 2-3. lig takımlarıyla maç yaparken dahi ne olduğu gözler önünde olan Selçuk'a yok aslan parçası çok çalışıyo, efendime söyliyim bu sene eskisi gibi görecez zarttı zurttu diyen zavallılar şuan ne düşünüyor merak ediyorum.Hakaret ediyorlardı karşı çıktığımda.)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.