Şimdi Ara

Muhteşem Cuma için görüşlerinizi bekliyoruz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, değerli arkadaşlar.Samimi olarak görüşlerinize ihtiyacımız var.
    "Black Friday" ülkemizde "Efsane Cuma ya da Muhteşem Cuma" olarak biliniyor.

    Biz de kendimize göre etkili olacağını düşündüğümüz bir kampanya yaptık. Bu kampanyamız 20-21-22 Kasım tarihlerinde geçerli olacak şekilde yapıldı.
    Müşteri odaklı ve ekip olarak büyük hevesle çalıştığımız bir e-ticaret sitemiz var. 2008 de Kuzey Kıbrıs'da ve 2012 yılında İstanbul'a taşınmamız ile birlikte yürümeye başladığımız bu e-ticaret yolunda, müşteri odaklı çalıştık. 2018 yılında Amazon firması ile isim benzerliğimiz sebebi ile yakın zamanda domain adımızı değiştirmek durumunda kaldık, bu sebeple domain yaşını kontrol edecekler için bunu şimdiden izah edeyim istedim.
    Büyük e-ticaret kuruluşlara komisyon veriyoruz ve 30 güne kadar ödeme gelsin diye bekliyoruz. Biz de; oralara vereceğimiz komisyonu direk müşteriye indirim olarak sunmak istedik. Ortalama -%10, -%20, -%30 gibi zarar etmeden ama çok da az miktar karla satabilmek için maksimum indirimler yaptık, ayrıca eft ile alımlar için ürüne özel %5 ve ya %10 ekstra indirim uyguladık. Bu da yetmez dedik ve min. 100TL alışverişe anında indirim kuponu verelim istedik. Bu da yetmez dedik, 250TL üzeri ve max. 10 desilik bir hacimde olan paketlerin kargo ücretleri de bize ait olsun dedik. Üstelik 100TL üzeri kapıda ödeme sistemi otomatik açılıyor. Ayrıca 50TL üzeri 12 Taksite kadar vade imkanı. Peşin fiyatına 2 Taksit. Daha ne eklenebilir? Fikirleriniz nedir?

    Bu süreç için ürün belirleme , fiyat ayarlaması, banner ayarlaması gibi işler için bir haftadır çabalıyoruz. Benim isteğim siz değerli insanlardan bu süreçte, kampanya ve sitemiz ile ilgili yapıcı eleştirilerini alabilir miyim? Veya abi bunu da yapsanız daha iyi olurdu...gibi fikirlerinize başvuruyorum.
    En önemli ölçüt insan değerlendirmesi olduğunu düşündüğüm için samimi ortamda, uslübu düzgün ,usulünce yapıcı eleştiri ve fikirlerinizi rica ediyorum.
    Ayırca sipariş vermeniz durumunda emin olun pişman olmayacaksınız.
    Saygılarımla...
    http://0fs.me/5963137

    Kacmazfiyat

    Muhteşem Cuma için görüşlerinizi bekliyoruz







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.