Şimdi Ara

Mühendislikte Üniversite İsmi Önemli Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba tercihler 2 gün sonra bitiyor. Konya'da Selçuk veya Konya Teknik Üni. mühendislik düşünüyorum. Mezun olunca üniversite ismi çok büyük bir etken mi yoksa önemli olan yapılan projeler, not ortalaması gibi kişiye bağlı değişkenler mi sizce?




  • Bir proje hayatındaki her şeyi değiştirebilir. Fakat, pratikte olana gelirsek, genelde şirketler belli üniversite isimleri dışındaki mezunları direkt eliyor.(seni diğerlerinden ayıran çok belirgin bir özelliğin yoksa)

    Ama her üniversiteden mezun olan adam her şeyi başarabilir sadece bu başarı üniversite isimlerine göre daha yaygın veya daha seyrek olabiliyor. artık sınava girmişsin ve bir şeyleri kazanmışsın şimdi ilerisine bak

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam piyasadan duyduğum ilk işte çok önemli ama sektörde zaman geçirdikçe neler yaptığın daha önemli oluyor.
    Fakat sektörde neler yapabileceğin da az buçuk ilk işe bağlı. Eğer okul isminden şüpheniz varsa ekstra bir çaba gerekiyor diyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk iş ve stajda çok önemli bence torpil vs yoksa. ilk işi bulduktan sonra önemini yitiriyor gibi gözüksede odtu mezunları kendi okullarını tutuyor is dünyasında örnek olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'da yaşıyoruz ben de bu yüzden mezun olunca şehre geri dönüp burada iş bulmak istiyorum. İlk 10'daki üniversitelere gitmeyeceğim için iş bende bitecek anladığım kadarıyla. İlk iş için de stajı Ankara'da bulmaya çalışacağım tabi şu 4 yıl bir bitsin  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.