Şimdi Ara

AYT FİZİK - KİMYA - BİYOLOJİ EN ÇOK ÇIKAN KOLAY KONULAR HANGİLERİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
5.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi akşamlar, iyi çalışmalar. Şu sınava çok az bir zaman kala Fizik kimya biyolojiden hepsi toplam bi 12-15 net yapmayı planlıyorum. Hedefim ilk 250 bin. Arkadaşlar sorum şu şekilde. Sınava son 2.5 ay kala fizik-kimya-biyolojiden yapılabilir konuları çalışmayı düşünüyorum. Evet tavsiyeleriniz nelerdir? Ayrıntılı anlatırsanız çok sevinirim, teşekkürler :)

    Genel çoğunluk biyoloji konuları daha kolay halledilir diyorlar, peki sizin görüşleriniz nelerdir?



  • Arkadaşlar lütfen destek olalım ya :)
  • Kimya için Organik + Elektrokimya , Biyoloji için Sistemlerde bazı konulara ve bitkiye çalış , Fizik için benim de pek bilgim yok Modern Fizik olabilir . ( Elektrokimya için elementlerin hangi yükleri aldığını , biraz kimyasal denge bilmen gerekli organik içinde mol bilgisi gerekli )
  • Bence fizik için modern fizik, çembersel hareket bhh ve İtme Momentum çalışırsan 5-6 net çıkarırsın fizikten. Kimya için elektrokimya, gazlar, sıvı çözeltiler ve hız konusuna bakardım. Bu konularda 4-5 net getirir. Opsiyonel olarak organik kimya da bakabilirsin zevkli bence(min 2 net arttırır). Biyoloji için ise konu ayıklayamadım. Tavsiyem biyoda genel bir çalışma yapman. Bu arada bunlar şahsi fikrim. Belki bazıları zor gelir bazıları çok kolay gelir. Orası sana kalmış artık 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lexiles kullanıcısına yanıt
    Sistemlerde bazı konulara çalış derken hangilerine çalışmalıyım sence?
  • NuHRicH N kullanıcısına yanıt
    Sistemlerde ne çıkacağı belli olmaz aslında çalışacaksan tamamına çalış sistemlerin veya bazı kısımlarına çalışıp eksiğini fotosentez ve solunum + nükleik asitler çalışarak giderebilirsin .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.