Şimdi Ara

Muharrem İnce akşama doğru adaylıktan çekilebilir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
3
Favori
2.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sanmıyorum ama öyle yaparsa sandığa gitmenin anlamı kalmıyor. Yada gidip cb için değilde milletvekilliği için oy kullanacağız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne 3 milletvekili yav %10 oy alacak adama en az 10 milletvekili vermeleri lazım. Oktroller bari yalan söylüyorsunuz da destekli söyleyin. İnce partisiyle tek başına girse milletvekili oylarında %8-10 civarı alır. %8 oya zaten meclise girebiliyor ki niye milletvekili seçimlerinde CHP'nin yanında yer alsın ? Kaldı ki dünkü açıklamadan sonra çekileceğini de hiç sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %8 alabilse 100 bin imzayı ilk gün toplardı. %8in kaç milyon oy yaptığını biliyor musun? 5 milyon. 1 haftada gibi uzun bir sürede 100 bin imza toplayabilen birisi %1 bile alamaz kusura bakma. Şimdi bunları söylediğim için benide oktroll ilan eedersin. 2018de bu adam için oy topladım ve oy verdim. Yazın güneşin altında saatlerce mitinglerinde destek oldum. Şu an tek istediğim şey muhalefe muhalefetlik yapmayıp dışarıdan da olsa destek çıkması. Başımızda yeterince büyük bir sorun var. Kavga etmenin zamanı değil.

  • Gazeteci Erdoğan Aktaş: "Kulislerden öğrendiğim, Muharrem İnce’nin, CHP liderinden iki bakanlık ve beş milletvekilliği talep ettiği.

    CHP, İnce’ye Milli Eğitim Bakanlığı ve üç milletvekilliği önerecek..."

    Tamam, İnce’ye kızıyoruz falan da; %0.5-1’lik adamlara (Uysal’a, Davutoğlu’na) tanınan ayrıcalıklar, bunlardan çok daha fazla oyu olan adama tanınmıyor.

    Madem oy bölecek diye tutuşuyorsunuz; adamın isteklerini de bir zahmet yerine getireceksiniz.Gördüğüm kadarıyla öyle büyük isteklerde de bulunmamış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süre doldu. İnce adaylıktan çekilmedi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarihin tozlu sayfalarına gömülür umarım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 100 bin insan gitmiş adama imza vermiş. Koltuk sevdasına bu adamları satmış olur. Ayrıca Chp bütün tuşlara basıyor. Sana şu koltuk, sana şu mevki, sana şu kadar milletvekili diyerek herkese bir koltuk dağıtıyor. En son kendine koltuk kalmayacak. Bu kadar farklı partinin karışımı nasıl olurda ülkeyi sorunsuz yönetir bunu görmek zor olmasa gerek ?

  • Böyle saçmalık mı olur ? Hani bunlar akp den farklı olacaktı? Kafalarına göre, seçimi kazanmak için bakan atıyorlar milletvekili seçiyorlar? Hani her makama işinin ehli bu işten tam anlayan insanlar seçilip yerleştirilecekti?
    Bu saçmalığın gerçek olduğuna inanmıyorum, kaynak olmayan dedikodulara güvenmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omega Speedmaster O kullanıcısına yanıt

    Davidson ve Babysoul' un bulunmaları iktidar partisinin kaybedilen seçimden sonra dağılıp vekillerinin bu partilere geçmeleri nedeniyle,

    Böylece anayasayı referanduma bile götürmeye gerek kalmadan değiştirebilecekler...

  • Elma kullanıcısına yanıt

    Bunu sandıklara CHP görevli göndermediğinde İnce'yi yalnız bıraktığında da söylediniz mi acaba ? 5 milyon oyu sandıkla beraber çöpe attılar. O seçimde İyi Partililer kendi adayları olmasına rağmen İnce'ye bile daha fazla sahip çıktı. Şimdi beni konuşturuyorsunuz ama başınızdaki adam koltuğu bırakmadığı sürece CHP olarak her daim yenilmeye mahkumsunuz. Belki İnce'ye kendisini affettirmek için 2 bakanlık, en az 10 tane de milletvekili verirse gider diye düşünüyorum. Ver oradan Milli Eğitim Bakanlığı ve 1 tane daha bakanlık gelsin, o zaman gör bak neler oluyor.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omega Speedmaster O kullanıcısına yanıt

    İnce'yi kendi partisinden çıktı ve rakip oldu diye yanında görmek istemiyor. Bu koltuk sevdalısı adam herkese destek verir ama asla İnce'ye vermez ahanda buraya yazıyorum. İkinci tura eğer Erdoğan ve İnce kalırsa beni ikinci turdan sonra alıntılırsanız kalamazsa zaten sorun yok. İnce o zaman gider yine de Kılıçdaroğlu'na her şeye rağmen küslüğü bırakıp destek verir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnce çıkan haberlerin doğru olmadığını zaten söylemiş.Adaylıktan çekilecek adam dün tüm medya önünde "Ayağınıza sağlık,hoşgeldiniz ve güle güle" diye beyan vermezdi.İnce asla vazgeçmez ve ikinci tura kalacak bir seçimdede hiçbir kesime destekde vermez.Keza Oğan içinde bu geçerli.



    ibrahim Haskoloğlutwitter
    “Muharrem İnce ile görüştüm, "Bu akşam CHP ile anlaştığını açıklayacak" iddialarının yalan olduğunu söyledi.”
    https://twitter.com/haskologlu/status/1641436466537709569
  • İNCE ÇOK EGOİST BİRİ. MUHALEFET KAZANSIN DİYE ADAYLIKTAN ÇEKİLMEZ. O SADECE KENDİNİ DÜŞÜNÜR.


    SAÇMA SAPAN ÇOCUKCA İNADI NEDENİ İLE KENDİNİ CUMHURBAŞKANI OLACAKMIŞ SANIYOR. AŞIRI HAYALPEREST. UMUTSUZ VAK'A.


    İNCE'YE GÜVENMİYORUM

  • Kim yayıyor bu haberleri tam anlayamıyorum ama adamın amacı pazarlık değil, ikinci tur kaosunu ülkeye yaşatmak. Asla çekilmezdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bikmadiniz mi iftira atmaya, algi kasmaya? Yok falanca gazeteci kulislerden duymus da falan da filan! Muharrem Ince cekilmiyor, secime giriyor, yoksa biz sandiga gitmeyecegiz. Biz sandiga gitmeyelim de Erdogan'in aldigi oy sayisi degismeden oy orani yukselsin diye ugrasiyor CHP de, AKP de!


    Bu yuzden ay Ince cekildiydi, ay cekilecekti gibi uydurup, algi yaratip, sonra da bak goruyor musunuz? Ince nasil oynuyor, ayagina cagirdi cekilmek icin ama yine cekilmedi diye tekrar algi yapiyorsunuz.


    Ince bu secime girecek, bizim oylarimizi alacak. Kac oy aldigini gordugunuz zaman basinizi sokacak delik bile bulamayacaksiniz.


    Rezalet diz boyu olacak 14 mayis gecesi, o gazeteciler, sanatcilar, Sahan Gokbakar'lar, Ozlem Gurses'ler, alayi rezil olacak!


    Sahan Gokbakar zaten cehaletten para kazanan bir adam, nedir o Recep Ivedik filmleri? Bu adam halk bilinclensin ister mi? O zaman nasil para kazanacak? Hepsi de 85 IQ alti halka oynuyor, acin gozlerinizi, acin beyninizi de gorun artik.


    Dinozorlardan kurtulun, AKP, MHP, CHP, IYIP (IP DEGIL, IP ISCI PARTISI DEMEK, DAHA ONU BILMIYORSUNUZ!) SAADET, DEVA, GELECEK...hepsinden kurtulmak icin Muharrem Ince'ye basin oyunuzu.


    Secim gecesi Muharrem ilk turda baskan secilse, o zaman seyreyleyin eglenceyi, samatayi, sabahlara kadar gezip eglenirsiniz. Hem ulke hem genclik kurtulmus olur hem de dinozolar yok olup sahneden silinir.





  • kararsızadam123 K kullanıcısına yanıt
    dil altı hapını al. kalp şakaya gelmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Bi bitmediniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • korkma, sakin. sizin güruh krize girdi birden.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • moskogsm M kullanıcısına yanıt
    bu gece rahat bir uyku çek. seçime az kaldı ama. uykusuz geceler yolunu gözler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kararıyla, m. ince'ye de bay bay diyoruz. siyaseten emekli oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.