Şimdi Ara

Muhalefet 2020'de adayını belirlemeliydi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • son 2 ay aday mı belirlenir cidden yazıklar olsun.



    Aday Yıpranır falan hikaye. Asıl son 2 ay adayın yıpranma şansı daha fazla çünkü eğer 2020 de adaylığını koysaydı kendisi hakkında söylenenlere cevap vermek için daha fazla vakti olurdu ve kendini daha iyi halka anlatırdı.


    Son 2 ay adaylığın açıklanması tam bir facia. seçmende güvensizlik oluşturmuş olabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYAT BİTTİİ -- 30 Mayıs 2023; 14:11:44 >



  • up

  • Gerçekten de aday yıpranır diye açıklamamış onu anladım ben. Yalnız adayı Akp değil kendisine oy vermek zorunda bırakılanlar yıpratacaktı. Kendisini oldu bittiye getirmek için son ana kadar beklemiş. Seçimden önce Kılıçdar'a giydirenler şimdi akşama kadar giydirebilir. Kendisi 5 yıl sonra yine aday olursa zaten rakibinden farklı olmadığını kanıtlamış olur. Zaten bir daha kimsenin oy vereceğini de sanmıyorum. Bence oy alacak bir siyasi kariyeri de kalmadı artık.

  • seçimden önce yazmıştım. aday belirleme süreci diye birşey olmadı. EİO kendini aday yaptırmak için dolaylı şekilde kendini öne çıkarmaya çalıştı ama KK kimseyle müzakere etmeden kendi aday oldu. AKP kalıntısı partilere vekillik dağıtmasının asıl nedeni kendi adaylığını sorgulamamaları içindi. böylece (oyları olmamasına rağmen) masada koltuk işgal eden bu AKP çıkmaları sanki "çoğunluk KK'yi destekliyo" gibi görüntü sunacaklardı.

    altılı masanın son ana kadar aday belirleme sürecinden bahsetmemesi bundan dolayıydı. herkes olanları biliyodu, Meral sırf hır çıkmasın diye sabretmişti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur mu hiç öyle :D Erken belirleyip vaad sunar plan program proje anlatır halkın gönlünü kazanır flan. En önemliside kazara seçilir flan. Muhalefetin en son isteyeceği şeyler bunlar. Adamlar kaos olsun karışıklık olsun belirsizlik olsun. Kimsenin gönlü olmasın herkes kaybetsin istiyor ... Gençler veya muhalif seçmen umutlanmasın istiyor görmüyor musnuz ? Yoksa sadece kendi seçmenlerine sorsalar CHP tabanına sorsalar o masadan KK çıkamazdı.


    Son gün son dakika açıklayacak ki muhalifler sorgulayamasın. TIPIŞ TIPIŞ gidip oy versin ! Sorduklarında da aday yıpranır deyip geçerler...Veya bu aday olmadı sanki diyenler hemen linçlenir hakaret edilir küfürler edilir sarayın adamı denilir. Bakın ne güzel son dakika açıklandı ve aday hiç yıpranmadı :D:D:D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 30 Mayıs 2023; 14:54:21 >
  • 2023 seçimi, tarihi bir seçimdi...

    Peki chp bu seçime nasıl hazırlandı?

    1-)
    Seçim takip sistemi kuramayarak

    2-) etkisiz bir seçim kampanyası yürüterek

    3-)
    Yıpranmış bir ismi erkenden açıklamayıp seçime aylar kala bir zahmet açıklayarak ..

    Çünkü şiddetli bir tepki geleceğini biliyorlardı. Toplantı üstüne toplantı yapıp çay içip kek yerlerken; bu arada chpliler ve tele 1 "Chp'nin genel başkanı doğal cb. adayıdır" diye alttan alttan mesajı veriyordu. Toplum buna yavaşça hazırlanıyordu

    Yahu akıl var mantık var 20 yıllık devasa bir iktidarın seçmenini, 2 aylık seçim kampanyası ile ikna edebilir miydi "Bay Kemal" diye dalga geçilen biri?

    Ne kadar saçma ve mantıksız değil mi?

    Aslında değil .. Çünkü seçimi kaybetmek için kasıtlı olarak böyle bir yol haritası çizdi kendine gılışdar.

    Gerçekten kazanmak isteyen adaylığını açıklar ve en az 2 yıl önceden başlardı çalışmalara, Anadolu ve Karadeniz turuna..

    Sahi Gılışdar kaç tane köy ilçe şehir gezmiş? gerçi gezse de seçmenin sabit fikri değişmezdi.. Ki zaten hdp konusunda onlarca yaptığı gaf var ortada . Hepsi üstüne yapışmış. Kimseyi ikna edemezdi

    Bu yüzden aday olma Anadolu'da karşılığın yok dedik.. Ancak inadına aday oldu, onu da oldu bittiye getirmek için seçime birkaç ay kala açıkladı. kimse de partiden karşı çıkmadı.. Aman banane dedi herkes..

    Resmen seçmenin aklıyla dalga geçtiler..

    Bu öfke ile ben artık bundan sonra oy falan da kullanmam

    Ha bu arada halk tv de sabah programı yapan Ayşenur denen yaşlı teyze, dünkü yayında gılışdar güzellemesi yapıyordu.. "Ay Ne münasebet istifa falan canım" tarzında bir şeyler saçmalıyordu

    Bakın; seçmen, istifa diye sesini yükseltmedikçe bu adam 2028'de de aday olur haberiniz olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 30 Mayıs 2023; 16:25:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ben kemal git mi yorum. 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.