Şimdi Ara

Muhabbet kuşum öldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar muhabbet kuşum öldü. 3 günlügüne tatile giderken babaanneme bıraktım. Onunda kuşu var oynarlar diye. Benim kuş dışarıda yemek yerdi kagıdın üstünde o onu egiticem diye kuşu yedirmemiş kuşları ayrı tutmuş bugün almaya gittigimde öldü dedi. Sinir krizi geçirdim resmen. Nasıl geçer o kadar alışmıştımki. Çok kötüyüm.



  • nur568 N kullanıcısına yanıt
    Böyle durumlarda kuşu ekstradan yem takıp alıştığı ortamda bırakın daha iyi. Kuşlar yer değişikliğinden çabuk etkileniyor. Stres en büyük düşmanları. Babaanne de olsa sizin kadar bakamıyor. Başınız sağolsun.
  • nur568 N kullanıcısına yanıt
    Başınız sağolsun. Keşke babaannenize iyice anlatsaydınız nasıl bakılacağını. Strese de girmiş olabilir. Çok üzüldük. Canınızı sıkmamaya çalışın. Sizi çok iyi anlıyorum, kuşlarım öldüğünde ben de çok üzülmüştüm.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarif edilemez bir üzüntü yaşıyorsundur bende yaşadım iki defa, başkasına bırakılırken çok dikkatli olunması gerekiyor ya. yinede keşke deme ömrü o kadarmış..
  • Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Gerçekten bazı şeylerin kıymetini anladım . Maffoldum. Babaannem onu adam edicem ben diyordu o lafa rağmen kuşu var ikisi oynar diye bıraktım. Bizim kuş dışarıda kağıdın üstünde yerdi 50 kere aradım dedim kağıt ser yapmamış alışcak dedi . ben ona rağmen gittim 3 günlüğüne . Evimin neşesi gitti :( yeni aldım oda cok güzel ama diğeri cıkmıyor aklımdan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.