Şimdi Ara

Muhabbet kuşum hasta bağırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, kuşum sabah 9 dan öğlen 12-1 e kadar 5 gündür bu tarz hareketler yapıp bağırıyor. Elime alıp sakinleştirip seviyorum kafese tekrar koyunca sakinleşip 30-40 dk sonra tekrar aynı şeyi yapıyor. Bundan önce 2 haftadır tüy dönemindeydi sağ kanadığındaki tüm uzun tüyleri biraz sancılı döktü daha yenileri çıkmadı bugün 3.hafta. Öğlen 1 den sonra hiç böyle şeyler yapıp bağırmıyor ne varsa sabah oluyor. Sanki karnı veya bağırsakları ağrıyodur diye düşünüyorum. Yeme içmesinde hiç bir sıkıntı yok. Sabahları da yiyor öğlen de akşam da bir sıkıntı yok yani.


    Güncel dışkısını da ekliyorum. 2 gündür probiyotik kullanıyordum. Bugün de kullanmayı düşünüyorum. Bu 4 gündür dışkıları gayet iyidi yeşil falandı da bu sabah biraz daha değişik gibi. Yardım ederseniz çok sevinirim


    Az önce farkettiğim şey de dışkı yapmadan 5 saniye önce bağırmaya başlıyo yaptıktan 10-15 saniye kadar da ara ara bağırıyo. Büyük ihtimalle karın veya bağırsak ağrısı var gibi geldi bana.

    Ama bunu da her dışkı yaptığında yapmıyo. Dediğim gibi akşamları hiç yapmıyo zaten ne oluyorsa sabah oluyor.


    Muhabbet kuşum hasta bağırıyor







  • son durum nedir

  • ShibLeg kullanıcısına yanıt

    Bu videodaki hareketleri öğlen 2'ye kadar falan yapıyor ondan sonrasında bu tarz bir durum olmuyor. Tabi çok hareketli de değil ama bu tarz bağırma ve değişik hareketler yok. Sabah, öğlen ve akşam yeme içmesinde hiç bir sıkıntı yok. Şu an uyuyor ama muhtemelen yarın sabah 9'da yine bu tarz şeylere başlayacak, ne olduğunu anlamadım.

  • dışkı aspur verdiğinizde düzelir genellikle.


    bu videodaki olayların %90 nı dışarı çıkmak istiyor ondan. hiç dışarı bıraktınız mı? dışarda takılması önemli.


    ben 12 den 6-7 ye kadar dışarda bırakıyorum böylece enerjisini harcıyorlar.

  • Gün içinde ara ara avucumda aspur veriyorum yiyor. Videodaki hareketleri dışarı çıkmak için yapmadığına %100 eminim. Bir yeri acıyor veya ağrıdığı için yapıyor gibi. Bugün bu tarz hareketleri bu kadar fazla yapmadı ama bağırma olayı hala aynı. Ne olduğunu anlamadım, yeme içmesi çok iyi

  • Xlarchs X kullanıcısına yanıt

    https://forum.donanimhaber.com/muhabbet-kusu-cinsiyet-yas-irk-ozellik-her-turlu-bilgi-mevcut-7-24-destek--86930326


    şu konuda ki ürünler kafeste tam mı.



    solunum yoluna bağlı bir hastalık ise kuş ötemiyor bazen, kısık çıkıyor. probiyotik bende veriyorum iyidir insan için olanları veriyorum ben tabi yıllardır.


    elma sirkesi aynı şekilde iç parazitler ve kursak mantarı için onu deneyebilirsiniz. bağırsakta bir problem varsa da elma sirkesi ile iyi gelir doğal olması önemli.

  • Xlarchs X kullanıcısına yanıt

    sonuç ne merak ettim iki hafta olmuş iyileştimi

  • Hocam o kafes kuş için zararlı. Isındıkça boya kalıntısı yutma ihtimali ortaya çıkıyor. Zaten bazi yerleri dökülmüş. İlk fırsatta o kafesi değiştirin bence.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.