Şimdi Ara

Muhabbet Kuşlarım Benden Çekiniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet Arkadaşlar Konu Başlığında Olduğu Gibi 2 Tane Muhabbet Kuşum Var . Alalı Yaklaşık 2 Ay Oldu . Fakat Halen Bana Alışamadı Beyazı :( Mavisi Elime Geliyor Fakat Dışarı Çıkardığımda Üstüme Gelmiyor Hep Benden Kaçıyor . Bide O Erkek . Beyazı İse Hiç Kendi Aleminde . Beyazı Dişi . Çok Fena Dişliyor Ve Hiç Elime Filanda Gelmiyor . Elimden Kan Bile Akıttı Sizce Ne Yapmalıyım ?



  • Arkadaşlar Yardım Eden Yok Mu ?
  • Birbirine alıştıkları için insandan uzak dururlar.Dişiler zaten evcilleşmesi zordur.Avucuna alıp korkuttuysa hiç eline gelmelerini bekleme derim.Yaşları büyükse hele o zaman zerre evcilleşemezler.Yavrularsa bile 2 kuşu evcilleştirmek zordur.Salarak zaten evcilleştiremezsin.Evcilleşmeye müsait tek bir kuş almanı öneririm erkek yavru.
    Ben de mevcut satıyorum 1 aylık erkek evcilleşmeye son derece müsait kuş.

    http://img842.imageshack.us/img842/2489/63990869.jpg
    http://img825.imageshack.us/img825/5935/55080513.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antienflamatuvar -- 24 Ocak 2012; 19:58:24 >




  • Kardeşim Yok Ya Maviş Bana Alıştıda Dışarı Çıkınca Benim Sözümü Dinlemiyor Yoksa Kafesin İçinde Parmağımı Uzattığımda Geliyor Maviş :) Sadece Dışarı Çıkardığımda Benden Kaçıyor :) Beyaz İse Sanki Seri Katil :)))
  • Benimkilerin Resmide Bu :)
     Muhabbet Kuşlarım Benden Çekiniyor
  • Başka Yardım Eden Yokmu ?
  • iki tane kuşun olduğu sürece konuşmaz insanlarla ilgisi pek olmaz ayna koyunca bile kuşlar insanlara yanaşmıyor en iyi kanıtı kuzenimin kuşu maşallah herşeyi konuşan her duyduğunu söyleyen bir kuşu vardı papağanda güzel konuşurdu yanına bir dişi kuş aldık anında konuşmayı bıraktı insanlardan uzaklaştı yanında kuş olduğu sürece çok yaklaşmazlar alışmayan kuşa diğer kuşu uzaklaştırıp öyle yaklaş yavaş yavaş alışır hiç alışmayan kuş olmaz
  • Tek tek bakmayı denemen daha iyi olur. yaşı 1 i geçmemişse evcilleştirebilirsin 1 i geçtiyse evcilleştirebilirsen bravo bunu bi arkadaşa daha söylemiştim hemen kafesin içine sokma elini kafesin dışından böle konuş adını söyle (ama öyle bi iki dakka konuşup gitme saatlerce dakkalarca konuş) kafesin dışından salatalık ver bi iki tık sonra salatalığı havada kapar bi iki kez yap sonra parmağını ıslat yeme batır tellerden sok bi iki tık sonra havada kapar. bunu baya bi iki hafta sürdür (o sırada kafesten hiç çıkarma) zaten yerken çoğunu döker . sonra avucuna doldur yemi sok kafesten içeri hemen eline atlamasını bekleme bi iki pıt sonra avcunda. bunuda böyle yap biraz sonra çıkartırsın o zamanda başımdan inmiyor diye söylenirsin...




  • "fbylmz" sana katılıyorum arkadaşım dediğin gibi kuşu alıştırmaya çalışırsa gerçekten bu konuda başarılı olacağına inanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.