Şimdi Ara

Mu Online Sponsorluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Hepinize Selamlar Uzun Bir Aradan Sonra Dh'deyim..

    Mu Online Serverı Kurmak Mı İstiyorsunuz?

    Ben Bu İşte iddalıyım ve en kalitesini en iyi hizmet vererek yaparım diyorsanız cankutt_01@windowslive.com adresinden benimle irtibaata gecebilirsiniz..

    Serverlarınıza Maddi Destek Saglayabiliriz Üstelik Hicbir Admin veya Gm'lik Talep Etmeden..

    VPS ve Dedicated Makinalarımız ve Hosting Firmamız Mevcuttur..

    Daha Fazla Bilgi İcin Cankutt_01@Windowslive.com ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßold_Mg -- 1 Eylül 2009; 11:27:16 >



  • Cankut yaparım dedim mi yapar.Acımaz ha
  • Teşekkürler Xobi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ßold_Mg


    Serverlarınıza Maddi Destek Saglayabiliriz Üstelik Hicbir Admin veya Gm'lik Talep Etmeden..

    VPS ve Dedicated Makinalarımız ve Hosting Firmamız Mevcuttur..



    Maddi destekten kastınız ne ?VPS ve Dedicated makinalarınızı bedava hizmete sunmayımı düşünüyosunuz nedir yani bu konu ?
  • İsim Yapmış Herhangi Bir Serverın Yasal Haklarının Devralınması Durumunda Veya Eskilerden Büyük Serverların Kendi Adminleri Tarafından Tekrar Acılması Durumunda Elimizdeki Dedicated Makinalardan Faydalanabilecekler 6 ay kadar bir süre gidişata göre süresi uzayabilir ama yeni kurucak arkadaslar icin yine 3 aylık vps makinalarımızda deneme süreci düsünüyoruz dediginiz gibi bedava olarak hizmet sunuyoruz herhangi bir ücret talep etmiyoruz..3 aylık vps'ler icin kurucak kisinin 18 yasından büyük olması ve sadece 2 adet server secicek olmamız dezavantaj sadece Sunucularımızdan Faydalanmak İstemeyenler İcin Yakın veya Tanıdıgı olan ve onlarla calısmak isteyen arkadaslar icinde server acılmadan önce bizimle anlasıldıgı durumlarda maddi olarak anlastıgımız miktarı aylık olarak banka hesabınıza yatırıyoruz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßold_Mg -- 2 Eylül 2009; 9:29:07 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ßold_Mg

    İsim Yapmış Herhangi Bir Serverın Yasal Haklarının Devralınması Durumunda Veya Eskilerden Büyük Serverların Kendi Adminleri Tarafından Tekrar Acılması Durumunda Elimizdeki Dedicated Makinalardan Faydalanabilecekler 6 ay kadar bir süre gidişata göre süresi uzayabilir ama yeni kurucak arkadaslar icin yine 3 aylık vps makinalarımızda deneme süreci düsünüyoruz dediginiz gibi bedava olarak hizmet sunuyoruz herhangi bir ücret talep etmiyoruz..3 aylık vps'ler icin kurucak kisinin 18 yasından büyük olması ve sadece 2 adet server secicek olmamız dezavantaj sadece Sunucularımızdan Faydalanmak İstemeyenler İcin Yakın veya Tanıdıgı olan ve onlarla calısmak isteyen arkadaslar icinde server acılmadan önce bizimle anlasıldıgı durumlarda maddi olarak anlastıgımız miktarı aylık olarak banka hesabınıza yatırıyoruz..


    18 yaşından kucukler faydalanamıyormu?




  • Merhaba arkadaşlar.Arkadaşım Öncelikle güzel düşncen için teşekkürler.Buna bizde talip olalım. www.kingmuonlilne.net yasal hakları bende.ayrıca forum alanıda var şuan.Forumd akurmuştum ama bağlı bulunduğum host firmasının hdd si yanmış bir çok sitem gitti.Gerçi yedeği mevcut.Bizi düşünürsen faydalanmak isteriz.Tabi olmazsada sağlık olsun.Zaten hep aksilkle başlamıştı işlerimiz.Genel bigileri sercan kardeşim benim yazımın altına yazacak.Ben baya yoğunum şu aralar.O beni bilgilendirir.Zaten o haberdar etmişti.Bizde eski güzel kingmuyu tekrar yaşatmak istiyoruz.Olursa senin sayende olur nasipse.Sercan kardeşim konu sendedir.Saygılarımla...
  • Geçen ay KingMu adı altında çalışmalara başladık fakat bilgisayar sahiplerinin cafeyi taşıması üzerine bu projeyi ertelemiştik, ama bu konuyu açan arkadaşın söledikleri tam bizim arayıpta bulamadığımız şey, eğer konuşup anlaşırsak KingMu yu tekrar hayata geçirebiliriz...
    Anlaşılırsa takım olacak arkadaşlar şu kişilerdir: ?AkRep? (Server files kurulum & Düzenleme) , Yeg(Web Master) Hunter(Oyun içinde düzeni sağlama, eventları kontrol etmek)...
    İletişim için Pm attım...
  • ok güzel herşey play4funn geri getirmek istiyorum ben kurduk makinanıza sunucuyu 6 ay sonra hadi eyvallah görüşürüz birader derseniz ne olucak ?
    tazminat ödemeyi göze alabiliyomusunuz?
    yada 1 senelik sözleşme imzalamayı ?
  • Öncelikle OSIRIS Genel Grup Konusmalarımızda Takdir Ettigimiz Sayılı Kisilerden Birisiniz Ben 10 Yaşımda Basladıgım Mu Online Serüvenime 17 Yasımda Devam Ediyorum İyi veya Kötü Herkesin Oldugu Gibi Bizimde Bir İsmimiz Cismimiz Var Kimin Ne Oldugunu Herkes Bilir Zaten Amacım Web Sitemi Tanıtmak Reklam Yapmak Veya Baska Birsey Degil Sadece Gittikce Azalan Player Sayımıza bir Dur Diyip, Türk Mu Online Serverlarına Katkıda Bulunmak Sizin İcin 6 ay Garanti Verebilirim Serverın Gidişatına Göre 6 Ay Sonunda Tekrar Oturup Konusuruz Bu 6 Ay İcinde En Kötü Şartlarda Donate veya Vip Satma Gibi Bir Düşünceniz Varsa Diger 6 Ay'ın Ücretinide Rahatca Cıkartırsınız Zaten Yakınlarımıza Cok Uygun Fiyatlara Makinalar Veriyoruz Amacımız Herkesin İşi Görülsün Önemli Olan Maddiyat Degil Saglıgımız Yerinde Oldugu Sürece 10 Senede Olsa Devam Edebiliriz

    Edit: Suanda 9 Adet Server Başvurdu Sponsorluk İcin Düşünürseniz Msn'den Görüşürüz..[/b]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßold_Mg -- 3 Eylül 2009; 18:07:41 >




  • 18 yaş sınırını anLayamadım ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ByFeaR

    18 yaş sınırını anLayamadım ?


    Takdir Edeceginiz Gibi Günümüzde Server Kurmaya Meraklı Gencler 18 Yaş Üstü Kişilerden Daha Cok Başvuru Yapıyor Bizde Bunun İcin TC Kimlik No Rica Ediyoruz Ve 18 Yaş Altına VPS veya Dedicated Vermiyoruz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ßold_Mg


    quote:

    Orijinalden alıntı: ByFeaR

    18 yaş sınırını anLayamadım ?


    Takdir Edeceginiz Gibi Günümüzde Server Kurmaya Meraklı Gencler 18 Yaş Üstü Kişilerden Daha Cok Başvuru Yapıyor Bizde Bunun İcin TC Kimlik No Rica Ediyoruz Ve 18 Yaş Altına VPS veya Dedicated Vermiyoruz..


    sende o server kurma merakı olmasaydı boldteam da bugünlere gelirmiydin?
  • Sponsorluk İsteyen Serverlarımızın 5 Eylül Cümartesi Saat 12:00 Tarihine Kadar Kayıt Yaptırmaları Önemle Rica Olunur..

    DETAYLI BİLGİ İCİN TIKLA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßold_Mg -- 3 Eylül 2009; 23:00:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OSIRIS

    ok güzel herşey play4funn geri getirmek istiyorum ben kurduk makinanıza sunucuyu 6 ay sonra hadi eyvallah görüşürüz birader derseniz ne olucak ?
    tazminat ödemeyi göze alabiliyomusunuz?
    yada 1 senelik sözleşme imzalamayı ?



    quote:

    Orijinalden alıntı: ßold_Mg

    Öncelikle OSIRIS Genel Grup Konusmalarımızda Takdir Ettigimiz Sayılı Kisilerden Birisiniz Ben 10 Yaşımda Basladıgım Mu Online Serüvenime 17 Yasımda Devam Ediyorum İyi veya Kötü Herkesin Oldugu Gibi Bizimde Bir İsmimiz Cismimiz Var Kimin Ne Oldugunu Herkes Bilir Zaten Amacım Web Sitemi Tanıtmak Reklam Yapmak Veya Baska Birsey Degil Sadece Gittikce Azalan Player Sayımıza bir Dur Diyip, Türk Mu Online Serverlarına Katkıda Bulunmak Sizin İcin 6 ay Garanti Verebilirim Serverın Gidişatına Göre 6 Ay Sonunda Tekrar Oturup Konusuruz Bu 6 Ay İcinde En Kötü Şartlarda Donate veya Vip Satma Gibi Bir Düşünceniz Varsa Diger 6 Ay'ın Ücretinide Rahatca Cıkartırsınız Zaten Yakınlarımıza Cok Uygun Fiyatlara Makinalar Veriyoruz Amacımız Herkesin İşi Görülsün Önemli Olan Maddiyat Degil Saglıgımız Yerinde Oldugu Sürece 10 Senede Olsa Devam Edebiliriz

    Edit: Suanda 9 Adet Server Başvurdu Sponsorluk İcin Düşünürseniz Msn'den Görüşürüz..[/b]


    Yanlız burada kimin kimi nasıl tanıdığı önemli değil. resmi bir iş yapıcaksan güvenilirim demekle yetinemezsin. en basit örneği, sizin mu serverınız acılıp bir süre sonra bazı nedenlerden dolayı kapandı. şimdi aynı durum burda olursa ne olucak ? yani bizi bilen biliyor demekle güven kazanamazsın. seni tanıyan biri açtıgın serverı 2 hafta sonra kapatmandan dolayı seni tanıyor olabilir yada olumlu yönlerinle seni tanıyor olabilir.

    bana kalırsa riskli bir iş.




  • Hepinize Toplu Bir Şekilde Cevap Vericem Cünki Hepinizi Toplasak 1 Hunterr Etmezsiniz.. Neyse Konuya Giriyorum Yaşım 17 Yaptıgım İşler ve 75 Adet Resmi Kayıtlı Playerım Bulunuyor Hemen Hemen %50 Si Reelden Görüştügüm veya Telefondan Sürekli Arıyan Hal Hatır Soran İnsanlar Bircogunuzlada Aynı Serverda Mutlaka Bulunmuşuzdur Playerlıgımı İyi veya Kötü Bilirsiniz Grubunun Olması Demek 2 Hafta Server Acıp Kapama Demişsiniz Simdiye Kadar En Az Acık Kalan Serverım 2.Kere Actıgım BoldTeaM-Mu Olmustur ve 1.5Ay Acık Kalmıştır Nedenini Resmi Bir Acıklama Yaparak Eski WEb Sitemde Acıklamıstım Birkez Daha Belirteyim Knight Online Oynamamdır..Online Oyunları Bırakıp Sadece Mu Online Üzerinde Yogunlasmam Üzerine Web Sitemi .Net Domainli Olarak Tekrar Acmıs Bulunuyorum Suanda Alexa Sıralamamız Olsun Seo Olsun Yeterince Belli Ediyor Ne Kadar İlgi Gördügümüzü Game-Helperda Kapandıgı İcin Suanda Kendime Rakip Görmüyorum..Size Gelin Sponsorunuz Olalım Diye Yalvarmıyorum Bana Güvenmeyen Mesaj Yazmasın Hatta Konuya Bile Girmesine Gerek yok Eskiden Olan Kuyruk Acınız Simdi Gelip Burda Bagırmanızı Gerektirmez..İsteyen Katılır İsteyen Katılmaz..

    Suanki Sponsorluklarımız Mu-Turkiye,HyperMu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßold_Mg -- 4 Eylül 2009; 16:15:23 >




  • quote:

    Hepinize Toplu Bir Şekilde Cevap Vericem Cünki Hepinizi Toplasak 1 Hunterr Etmezsiniz.. Neyse Konuya Giriyorum Yaşım 17 Yaptıgım İşler ve 75 Adet Resmi Kayıtlı Playerım Bulunuyor Hemen Hemen %50 Si Reelden Görüştügüm veya Telefondan Sürekli Arıyan Hal Hatır Soran İnsanlar Bircogunuzlada Aynı Serverda Mutlaka Bulunmuşuzdur Playerlıgımı İyi veya Kötü Bilirsiniz Grubunun Olması Demek 2 Hafta Server Acıp Kapama Demişsiniz Simdiye Kadar En Az Acık Kalan Serverım 2.Kere Actıgım BoldTeaM-Mu Olmustur ve 1.5Ay Acık Kalmıştır Nedenini Resmi Bir Acıklama Yaparak Eski WEb Sitemde Acıklamıstım Birkez Daha Belirteyim Knight Online Oynamamdır..Online Oyunları Bırakıp Sadece Mu Online Üzerinde Yogunlasmam Üzerine Web Sitemi .Net Domainli Olarak Tekrar Acmıs Bulunuyorum Suanda Alexa Sıralamamız Olsun Seo Olsun Yeterince Belli Ediyor Ne Kadar İlgi Gördügümüzü Game-Helperda Kapandıgı İcin Suanda Kendime Rakip Görmüyorum..Size Gelin Sponsorunuz Olalım Diye Yalvarmıyorum Bana Güvenmeyen Mesaj Yazmasın Hatta Konuya Bile Girmesine Gerek yok Eskiden Olan Kuyruk Acınız Simdi Gelip Burda Bagırmanızı Gerektirmez..İsteyen Katılır İsteyen Katılmaz..



    Herseye katılıorm ama su
    quote:

    Hepinize Toplu Bir Şekilde Cevap Vericem Cünki Hepinizi Toplasak 1 Hunterr Etmezsiniz..


    Lafına katılmıorm sen Hunterri tam tanımıosan tanısan bole demezsin...Önceden bende severdim ama CastLe-Muda adminliğini gordurdukten sonra inan konuştugu kardeslik dostluk sevgi lafları ne yalanmıs bizi kandırıomus....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ßold_Mg

    Hepinize Toplu Bir Şekilde Cevap Vericem Cünki Hepinizi Toplasak 1 Hunterr Etmezsiniz..

    ßuna güldüm baya. Hele böyle birşeyi senin söylemene ise ayrıca güldüm. Ha yanlış anlaşılmasın bu huntterr'ın değil senin küçüklüğündür.
    Diğer yazdıklarına zaten diyecek söz bulamıyorum O resmi dediğin şeyler varya hiçbirinin bir resmiyeti yok. Kendini ve insanları kandırma

    Neyse burda polemik yaratmaya gerek yok. ßekliyelim görelim. Ne kadar süre hizmet verebileceksiniz..




  • 7 Senedir Yıkılmadık Ayaktayız Bir 7 Sene Daha Allah Nasip Ederse Burdayız Hizmetlere Devam..

    Ayrıca Yorumunda Oldukca Hosuma Gitti Hunterr'ın Degil Benim Kücüklügümmüs Bu Bizim Degil Senin Bilgisizligin Olmasın?Hunterr'ı Abim Gibi Sever Sayarım Onunla Bizi Bir Tutabilirsin 2 Mize Ayrı Yorum Yapmana Gerek Yok Simdi Konumdan Zıplada Bizde İşimize Bakalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßold_Mg -- 4 Eylül 2009; 20:05:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ßold_Mg

    7 Senedir Yıkılmadık Ayaktayız Bir 7 Sene Daha Allah Nasip Ederse Burdayız Hizmetlere Devam..

    Ayrıca Yorumunda Oldukca Hosuma Gitti Hunterr'ın Degil Benim Kücüklügümmüs Bu Bizim Degil Senin Bilgisizligin Olmasın?Hunterr'ı Abim Gibi Sever Sayarım Onunla Bizi Bir Tutabilirsin 2 Mize Ayrı Yorum Yapmana Gerek Yok Simdi Konumdan Zıplada Bizde İşimize Bakalım



    Hizmetten kastım VPS hizmetinizdi. Ayrıca benim bilgisiz olduğum sonucuna nasıl ulaştın bu da bir merak konusu. Ayrıca huntter a karşı bir saygısızlığım olmadığı gibi bana karşıda bir saygısızlığını görmedim onu neden karıştırıyosun buda 2. bir merak konusu. istediğim yere yorumumu yaparım ha olumsuz yorumlara gelemiyorsan hiç açmayacaksın konu falan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.