Şimdi Ara

Mu Bergama Hatırlıyanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
2.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben 15 yaşındayım ilk mu oynayışım ilk heyecan Mu Bergama ile başladı, ben aslen Akhisarlıyım tayin çıkmasıyla Dikiliye ordan Bergama'ya taşındık daha yeni taşınmamıza rağmen hemen abimle internet kafelere koştuk daha abim bana "apo gel bak bi oyun buldum çok güzel" dedi bende baktım hoşuma gitti o zamanlar season bile yoktu 97d felan yani Mu bergama o zamanlar daha yeniydi ama ondan sonraki versiyonunda BySenaToR vardi abimin Mg idi bilirsiniz belki Mu Bergama'nın ilk zamanlarında Adapa İnternet kafeden Erhan abiydi sanırım :D



  • ben hatırlıyom 2002 yılıydı galiba ilk türk mu serverydı, hatta bir ara dövmüşlerdi admini tam bilmiyom nedenini ama başka bir şehirden gelip dövmüşlerdi:) türkiye de server açmak kolay değil
  • ben hatırlıyorum 2002 yılıydı galiba ilk türk serveriydi. hatta admini dövmüşlerdi tam nedenini hatırlamıyorum ama başka bir şehirden gelip dövmüşlerdi türkiye de server açmak kolay değil :)))
  • Kimseyi dövmediler. Cengiz, Vedat, Sedat. Bilgisayar firmaları vardı. Serveri açanlar onlardı. Ben de yakın arkadaşları idim. Güzel günlerdi. Şimdi Sedat Antalya'da. Vedat Bergama Devlet hastanesinde çalışıyor. Cengiz'i ise bilmiyorum.
  • Aegis vardı eren abi :D
  • İZMİRLEE diyorum
  • Çok iyiydi be o zamanlar :D
  • hey gidi günler hey :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: p3rq4m0n

    hey gidi günler hey :)


    Aynen öyle :)
  • mesut komiser mod on
    mu bergamada devias ta idim...

    daha ilk lvl larım res mes yok...

    çevrem kuşatılmıştı

    ice queenler tek atıyordu...
    mesut komiser mod off

    o değil de cidden ilk lvllarımda deviasta herkes shop kurmuş beklerken yardım edebilecek var mı dedim...

    3 kişi para exc staff ve 3 5 parça zırh verdilerdi...

    ne günlerdi
  • Öncelikle Kimsenin kimseyi gelip dövdüğü yok!!! Serveri Kuranlar çoluk çocuk değilki..hepsi yasını basını almış kişilerdi

    Serveri Kuran Cengiz, Sedat, Vedat üçüde çok yakın aile dostlarım.hepsi ile hala irtibat halindeyim.İşin başı olan Cengiz abi Şuan Ayvalıkta ikamet ediyor. Vedat Bergama Devlet Hastanesinde Çalışıyor, Sedat ise Antalyada Bir Bilgisayar Firmasında Görevli.

    Private Serverlerin Bir Elin Parmaklarını Geçmeyecek Sayıda Olduğu Bir Dönemde, Gercekten Kısıtlı İmkanlarla Herhangi Bir Maddi Beklenti Olmaksızın Açılmış Güzel Bir Serverdi. Server Makinası Bilgisayar Firmasındaydı. Gece Mağaza Kapalıydı Doğal Olarak. Bazen Elektrikler Uzun Süreliğine Kesilir ve Ups'ninde Gücü Bitince Server Kapanırdı. Oyuncular Cengiz Abiyi Gecenin Bir Yarısı Ararlar ve Cengiz Abi Yağmur Çamur Demeden Serveri Açmak İçin Sıcak Yatağından Kalkardı. Nerden mi Biliyorum? O zamanlar komşusu ve arayanlardan biriydim.
    Aegis, Bloody, Bado nickli İzmirli bir grup serveri kapandıktan sonra komple satın almak istedi ancak satmak istemediler.Çünkü bu işten pek anlayan şahışlar olmadıgından.

    Not: Bu serverde kim oynadıysa küçük bir hatırlatma; serverin dataları hala duruyor))

    Sn@ke

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dur şunu hortlatayım denk gelmişken. Ben 7 yaşındaydım ilk okula yeni başlamıştım amcam 24 yaşındaydı o zamanlar arkadaş çevresiyle oynuyorlardı. Mu Bergama benim oynadığım ilk oyundu ilk başladığım gün amcam 1.nesil bir kanat yapmak için baya uğraşmıştı sabah uyandığımda görüp mutlu olmuştum. Okula gittim geldim kardeşim 4 yaşında okuma yazması yok tabi ben gelene kadar delete'e basıp karakteri silmişti Wizarddı. Amcam baya bi kızmıştı öfkesini hatırlıyorum :D Şimdi ben 22 yaşındayım ve mu bergama hala aklımın bir köşesinde
  • güzel günlerdi
  • Adapa ve orion internet cafe full çekerdi mu bergama sayesinde. harçlıklarımı harcamaz sürekli internet cafede mu oynamak için biriktirirdim. Çok iyi serverdi. sonra yeniden başkaları mubergama kurdu ama çok tutmadı. bakalım yeni mu bergamaları bi daha görecek miyiz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkannakcann

    Adapa ve orion internet cafe full çekerdi mu bergama sayesinde. harçlıklarımı harcamaz sürekli internet cafede mu oynamak için biriktirirdim. Çok iyi serverdi. sonra yeniden başkaları mubergama kurdu ama çok tutmadı. bakalım yeni mu bergamaları bi daha görecek miyiz..

    Ah Adapa, hala daha oynama hevesim var fakat doğru düzgün bir server yok.(bana göre tabii ki) Ancak eskinin tadı kalmadı, internet kafelerde her yaştan insanı görmek mümkündü. İlk 2.tip kanat yapan, Exc.Dragon Knight set düzenler baya bi ilgi odağına dönüşürdü. Tank 1.sinin yanında herkes ondan bir şeyler öğrenebilmek için yanından ayrılmazlardı. O günlere geri dönebilsek keşke.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HBMUPLAY

    güzel günlerdi

    Aynen öyle abi. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serveri kuranlar hepsi şimdi çoluk çocuk sahibi insanlar oldu. o zamanlar herkes mu online serveri kuramazdı. şimdi önüne gelen server açıyor 5-10 gün sonra da kapatıyor zaten. mu online nin çok tutulmasının sebebi, cafelerde zaten doğru düzgün başka oyun olmamasındandır. benim hatırladığım kadarıyla bilgisayarlarda gta vice city,cs 1.5,age of empires ve fifa vardı. onlarda bi zaman sonra sıkıyor zaten. o yüzden çoluk çocuk yaşlı genç kim varsa Mu Online'ye başladılar. Adapada 15 bilgisayar varsa 10 tanesinde mu online açıktı. herkes birbiriyle party yapardı,item alışverişi yapardı. ortam böyle olunca oyunda haliyle mükemmel bi tat bıraktı insanlarda. çocukluğumun oyunuydu. Adapaya koşa koşa gittiğim günleri hatırlarım. Şimdi öyle bi ortam istesen de bulamazsın. Artık pclerde bi dünya oyun var. herkesin evinde bilgisayarı var. internet cafeler bitti zaten. Ayriyetten yeni nesil çocuklar League of legends vb. bi dünya oyun hastası olmuş. Mu online ye bakmazlar bile. Kalbimizdesin MU BERGAMA :) lol falan mu bergamanın bokunu yesin bokunu :D




  • serkannakcann S kullanıcısına yanıt
    haklısın valla, bütün arkadaş çevrem LoL bağımlısı olmuş durumda benim daha bir kere girip oynamışlığım yoktur. o zamanların tadı bir başkaydı. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba gorurmuyuz 😅

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mu bergama geri gelsede oynasak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.