Şimdi Ara

MSİ PE60 6QE 407XTR KULLANICILAR KULÜBÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
8
Favori
9.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar pc nin oyun performansi nasil pc yi asiri yoran oyunlari denedinizmi? Bu pc yi almaya karar vermisken ekran karti gtx960m iyi olmasina ramen vram 2 gb olmasi biraz dusundurdu yeni oyunlar grafik olarak biraz fazla vram kullaniyor. Pc yi kullanan arkadaslarin bu konudaki dusuncelerini almak istedim ileriye donuk olarak bi sorun yasarmiyiz tavsiyeleriniz nelerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart.001 S kullanıcısına yanıt
    hocam bf3 de high ayarda 50 60 arası bir fps alıyorum en fazla 67 derece gordu şuanda bf1 beta yı oynamaya çalısıyorum sürekli sunucular çöktüğünden adam gibi test edemedim
  • Over. O kullanıcısına yanıt
    Hocam verdigin bilgiler icin tesekkurler. Hani birinin al artik demesini bekliyor bazen insan donup dolasiyorum gene pe60 a geliyorum :D

    Hocam sizden rica etsem ekran kartinin sistem ramlariyla paylasim miktarini ogrenmek icin
    Pc den baslat>ara kismina dxdiag yazip cikan programi acip olusturucu sekmesinde ekran karti bilgileri var yaklasik top. Bellek miktari yazar bakabilirseniz soylerseniz cok sevinirim. Tesekkürler tekrar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ebrar bilgisayardan spariş vererek aranıza katıldım. başta Over. olmak üzere tüm bilgi paylaşımında bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.
  • smart.001 S kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun
  • smart.001 S kullanıcısına yanıt
    Güle Güle Kullan arkadaşım.
  • Teşekkürler arkadaşlar bilgisayar bugün elime ulaştı;

    öncelikle kasa kalitesi beklediğimden iyi çıktı.
    klavye hassasiyeti çok güzel ama bazı tuşların yerleri değişik alışmak lazım
    ses sistemi gayet iyi ses verebiliyor,
    ekran konusuna gelecek olursak tn panel kullanıyor daha önce kullandığım pc asus n550jv idi ips panele sahipti ips panel ekran açısı bakımından bir tık daha iyi ancak ekran denildiği gibi öyle kötü bir ekran değil gayet yeterli seviyede bir ekran. Ancak ekran kalitesini çok önemseyenler için bir ips gibide değil.
    soğutma sistemi gayet iyi ama sol fan ortalama 3000 rpm de sürekli çalışıyor. bu durumun + yönü pc sürekli soğuk kalırken - yönü biraz fan sesi geliyor.

    msi pe60 tam bir f/p ürünü diyebilirim ama ekstra olarak ssd takviyesiyle çok daha iyi bir pc olur.
  • merhaba arkadaşlar ben hepsiburadadan satıcısı ebrar bilgisayar olanı alacagım bi sıkıntı çıkarmı bide bilgisayar nasıl iyimi diye soracaktım
  • saboday55 S kullanıcısına yanıt
    Hocam ebrar bilgisayardan yana şüpheniz olmasın aynı gün kargoya veriyorlar cihazda sadece cw sorunu var başka sorun yok
  • Merhaba Arkadaşlar bende geçen ay sipariş verip bi nedenden dolayı iptal ettiğim ama 14 Eylül'de tekrar aynı ürünü Hepsiburada.com dan telefonuma gelen bildiride Bilgisayar kategorisinde %10 indirim olduğunu görünce MSI PE70 6QE-233TR siparişi verdim. 4638 TL'den %10 indirimle 4175 TL ye satın aldım dün kargoya verilir yazıyordu, pazartesiye kaldı ilk defa MSI alıyorum çok araştırmacı değilim şu mu bu mu diye pek düşünemiyorum PE serisi tasarım olarak da hoşuma giden bir seri oldu. daha önceleri Sony VAIO kullandım hala da VAIO T13 serisi ultrabook kullanıyorum yurtdışında ihtiyaçlarım için. F Serisi kullandım 2008 de satın almıştım 4 ay önce 1800 TL den sattım.




    Birazda oyun için aldım diyebilirim, G serileri tasarım olarak hoşuma gitmedi aslında ama GTX970 olan şu iki modeli görünce biraz da acaba gerekli mi diye sizlere sormak istedim. Sizce

    MSI GS72 6QE(Stealth Pro)-243TR 6.379,30 TL

    yada

    MSI GS40 6QE(Phantom)-075TR 6.551,94 TL




    bu iki üründen birini seçmem şu anki aldığım ürüne göre aradaki farkı vermeye değer mi ? GS72 de ekstra olarak 256 GB SSD var.

    Rica etsem biraz zaman ayırıp cevaplarsanız sevinirim...

    Teşekkür ederim ...





    @smart.001 @Over. @ney69 @XemreG @ARTHUR.




  • Engin.OK kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun şuanda gtx 970m olan bir laptop bana saçma gelir neredeyse aynı fiyata gtx 1060 ekran kartlı laptop alınabilir
  • Engin.OK kullanıcısına yanıt
    Öncelikle aldığınız cihazınız hayırlı olsun. piyasa öyle bi hale geldi ki önceden bir notebook ortalama 5 sene rahat şekilde kullanıla biliyordu. şimdiyse özellikle son 1.5, 2 senede çıkan oyunlar yüksek derecede grafik içermekte ve gittikçe dahada iyi hale gelmekte. Durum böyle olunca şu an piyasadaki en iyi notebook u bile alsanız güncelliğini max. 3 sene koruyacak diyebiliriz. eğer normal bir kullanıcıysanız arasıra oyun takılırım diyorsanız bir notebook a 6 bin tl vermek pek mantıklı gelmiyor onun yerine 3 senede bir model değiştirmek daha mantıklı geliyor. üstelik gtx 1000 serisi ekran kartları çıkmışken bu fiyata gtx 970 almaya değmez üstüne biraz daha ekleyip gtx1060 serisine bakabilirsiniz.

    aldığınız pe70 modeli şu an için güncel bir çok oyunu yüksek-orta ayarlarda oynatacak performansa sahip dediğim gibi 2 sene sonra ne olur bilemem ama şu an için gayet yeterli sadece biraz daha fazla serilik istiyorsanız ssd alıp takmanızı tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart.001 -- 17 Eylül 2016; 2:02:32 >




  • myclub M kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    Fiyatların değişiklik göstermesinin sebebi msi 6qe de değişik marka panel kullanması tf panel değil mesela 2qe ips panel ve 6qe den daha pahalı bu arada yenisi daha iyidir mantığıyla değil araştırıp almanızda fayda görüyorum örneğin bencmark testlerine baktığınızda 5700hq 6700hq dan daha performanslı bile çalıştığı görülüyor. 6 generasyon bir pc nin tek amacı ddr4 olmalı ki ddr3 ile ddr4 arasında masa üstü over clock haricinde aralarında saniyeler oynuyor. Gözle görülemeyecek değerler. Bu nedenle fiyat hangisi uygunsa onun alınması gerektiğini düşünüyorum.

    Bu arada ips panel 2qe için lg marka bir panel olması gerekiyor şu an bunu kullanıyorum. Bu panel çok kaliteli bir panel yalnız 6qe de ki panel nedense değişmiş sonradan fark ettim ve bu değişiklik yüzünden fiyat düşmüş aynı donanımdan daha yüksek olan bir cihaz daha düşük fiyata satılıyor. Deneme yada görme şansım olmadı ama buna dikkat edilmesi gerektiğini sanıyorum. Dediğim gibi sadece araştırmalarım sonucu öğrendiğim bir mesele..

    Bir arkadaş msi teknik servis nasıl demiş şuana kadar 3 firma ile teknik servis konusunda göndermek durumunda kaldım en kötüsü msi dı diye bilirim haklarınızı bilmeden gittiğinizde sizden her türlü para talep eden bir firma ama cihazları güzel ve fazla sorun çıkarmayan cihazlar. Servis konusu tam bir utanç msi için bence.. Dell ve toshibada hiç bir sorun yaşamadım açıkçası..

    Kolay Gelsin..




  • smart.001 S kullanıcısına yanıt
    Hocam değerli cevabınız için teşekkür ederim.

    Sipariş verdiğimde 128 GB SSD mevcut zaten zaten buna da dikkat etmiştim sonradan takacağıma hazır takılı olanı almak daha mantıklı geldi. Over. Arkadaşımız da GTX 1060 olan modeli bekleyin dedi fiyatı da 6-7000 arası olur dedi şimdi düşünüyorum aldığım ürün 4200 lira ekstra o kadar vermek yerine bu aldığımla MSI kullanıma başlamak 2 3 sene sonra yeni bir seri almak daha doğru karar gibi geliyor. Zaten gündüz hiç vaktim yok akşamları biraz oyun biraz nette takılma olarak şuan için çokta gerek yok sanki.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Over. O kullanıcısına yanıt
    Hocam özelden benimle ilgilendiniz çok teşekkür ederim düşünceleriniz ve önerileriniz için.

    Aldığım ürünleri zarar etmeden yada çok az zararla satabilecek bi işim var. 2 3 sene sonra bakmak daha mantıklı şuan benim için aslında öneriniz çok iyi biraz bekleyip 1060 alın dediniz ama akşam evde biraz oyun oynarım çok fazla zamanım olmuyor düşüncem biraz şöyle takılmak ara sıra.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Engin.OK kullanıcısına yanıt
    ne demek rica ederim. ssd li olduğuna dikkat etmemiştim. bende daha önceki pc mde ssd kullandığım için ssd siz biraz performans kaybı yasadım. donanım pe60 ta daha üst olmasına ramen ssd dosya aktarım süreleri vs. biraz etkiliyor o yüzden 250 gb samsung evo 850 ssd aldım. henüz monte edemedim.
  • onurer98 O kullanıcısına yanıt
    pe60-6qe için m2 prtu özellikleri M.2 PCI-E Gen3 x4 SSD (NVMe) (Optional) olarak verilmiş. seçtiğiniz ssd yüksek performanslı bir ssd kâğıt üstünde sorunsunuz yüksek performans çalışır gibi duruyor ama denemeden tam kapasite çalışıp çalışmayacağı hakkında yorum yapmak pek doğru olmaz deneyen arkadaşlarımız varsa yardımcı olacaktır.
  • Samsung 850 EVO M.2 ile sıkıntısız kullanıyorum daha önceki postlarımda da yazmıştım. Biosta aynı yuvaya PCI-E olarak da çalışıyor diyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ney69 -- 19 Eylül 2016; 9:01:11 >
  • ney69 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bugun 250 gb evo850 model ssd taktim dediginiz gibi gayet stabil ve hizli calismakta.

    Bu arada ssd montaji veya herhangi bir neden icin arka kapagi acmak isteyen arkadaslar arka kasayi sadece kasanin altindaki vidalar tutmuyor cd surucusunu cikardiktan sonra yusvasinin altinda 3 adet vida daha var onlarida sokmeniz gerekmekte sonrada alt kasayi disliler tutuyor dislilere zarar vermeden kenarlardan nazik sekilde acmaniz lazim. Kasayi tekrar oturturken kulaklik girisleri ve usb tarafindan takin tam oturduguna emin olduktan sonra dislileri yerine oturtun.

    Arkadaslar msi shift programin simgesine tikladigim zaman herhangi bir pencere acilmamakta program tepki vermiyor sizdede oylemi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.