Şimdi Ara

MSI P31 Neo Isınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arklar benim bu anakartın ısısı everest tarafından 95~125 derece arasında görüyor. bu çok anormal bi sıcaklık biliyorum ama sonuçta bir sorun neden bu kadar sıcak görüyor. Tmm biliyom bu yanlış bi değer ama elimle yonga seti soğutucusuna değince baya bi ısındığını görüyorum.


    İntel E4700 2.66Ghz

    Nvidia 9600GT

    Seagate 320GB Sata2 HDD (16Mb cache)


    FEEL Hurricane FL550 Kasa



  • üründe arıza olabilir, servise göstermende fayda var, chipsetin heatsink elini tutamayacağın kadar ısınıyorsa, o kartı değiştirtmelisin.
  • Öncelikle başka bir program veya biostan bir bak sıcaklık değerleri yine o kadar yüksek mi? Eğer öyle ise arkadaşın dediği gibi el ile bir kontrol yap. El ile kontrol yaparsan ve el değmeyecek kadar sıcaklık var ise garantiye gönder. Eğer sorun çıkartmıyorsa bile yazınn mutlaka sorun çıkarır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: saidakkas

    üründe arıza olabilir, servise göstermende fayda var, chipsetin heatsink elini tutamayacağın kadar ısınıyorsa, o kartı değiştirtmelisin.

    +1
  • şimdi arklar bios tan baktım ben bu sıcaklık lara oradada 26 derece gösteriyor ama elimle kuzey köprüsü soğutucusuna baktığımda 28 fazla bi sıcaklık hissediyom tmm 120 deil ama 28 de deil bir gariplik var bu işte bir iki fark oynamıyor ki önemsemesem 100 derece fark var arada
  • Merhaba,

    sizin sorununuz everest programında gösterilen ısının Fahrenheit birimi olarak gösterilmesidir.program ayarlarından ısı ölçüm birimini Fahrenheittan Celcius a çevirin sorun hallolacaktır.
  • slm


    meteg ustam dalga geçer gibi msj yazmışın kusura bakma ama bozuldum 1. everest zaten iki değer sunar 2. fahrenheit ve celcius arasındaki birim farkını biliyom 3. okadar yazdım biosta 28 görünüyor ama oda deil diye yaw sizi ikna için alacam bi termometre dayayacam yonga soğutucusuna çekecem fotoyu görecez hep birlikte...
  • Core Temp ile ısı kontrolü yap bakalım.Orada ne çıkacak

    Birşey belirtmek istiyorum

    Sanırım MSI'larda bu ısı sorunu, yani diğer markalara göre biraz fazla ısınıyor

    2004 yılında aldığım K7N2 Delta-L ile,AMD 2500 Barthon işlemcim 45-55 derece arasında çalışıyordu

    Aynı işlemci arkadaşımın,EPOX kartında 30-40 derecelerde idi...
  • Sevgili arkadaşım,


    benim kimseyle alay etmek gibi bir niyetim yok bir kere bu anlaşılsın.bahsettiğim şey çok rastlanılan bir durum bu yüzden aşırı tepki vermişsin ha olabilir benim dediğim değil de başka bir sorun olabilir ve bilmen gerekir bilgisayar ile ilgili her türlü donanım ve yazılım sorununda yanılma payı büyüktür. büyüktür çünkü ben senin makineni görmeden tahminde bulundum.. bunun sebebi ise bahsettiğin ısı gerçekten doğru olsa o bilgisayarın hiçbir şekilde çalışmaması gerekir ve donanımın zarar görür. mutlaka bir yerde bir sorun vardır belki bios belki başka yerde.. veya o ısı sensörlerinde sorun vardır

    uzun lafın kısası makineni bir yerde kontrol ettir.çünkü dediğin sıcaklık doğruysa donanımın zarar görmesi kaçınılmazdır.


    kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.