Şimdi Ara

Msi Gtx 970 kutulu-garantisiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Marka #MSI Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Msi Gtx 970 kutulu-garantisiz
    Kart tanıdığıma birine aittir .
    Kutulu garantisi bitmiş üründür .
    Fotoğraf temsilidir .

    Konu dışına çıkmamak ve forum kurallarına uymak şartıyla yoruma açıktır . (Kapalı olunca kartımızın arkasında durmuyormuşuz ...)

    Msi Gtx 970 kutulu-garantisiz
    Fiyat : 1050 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık



  • Calıgula kullanıcısına yanıt
    Verdim like'ını kardeşim :) heralde bunun için yazıyorsun , karta ait bilgileri eksiksiz girdiğimden sorulacak birşey kalmadığından pazarlık veya farklı takas teklifleri için özelden yazmaları anlamında yoruma kapalı yaptım . İsterseniz açık olsun , forumda yoruma kapalı her ilanın sahipleri kartının arkasında olmuyorsa açayım madem :) sizi mi kıracam .
  • Bunu başka bir konuya yazdım aynısını yapıştırıyorum.



    Yeni yada eski tüm ekran kartlarının fiyatları anormal arttı. O sizin günah keçisi seçtiğiniz satıcılar da kartlarını satıp Yeni kart alacak Kişiler, piyasanın durumuna göre fiyat belirliyorlar. Eğer birine tepki gösterecekseniz kolay yoldan zengin olma derdinde olup distribütörlerden yüzer biner kart alıp, sana bana akşam işten eve dönüp iki saat oyun oynayıp stresini atacak insanlara piyasada bir kart bile bırakmayıp,fiyatları karaborsa haline getiren,sanayide dükkan tutup ucuz sanayi elektriğiyle kripto para mining yapanlara gösterin. Ama onun yerine burada satış yapmaya çalışan insanların ilanlarının altına yorum yaparak bunun düzeleceğini düşünüyorsunuz tebrikler 200 iq.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Calıgula kullanıcısına yanıt
    Arz talep meselesi , piyasanın durumu vahim herkesin bildiği gibi ama kalkıp da bir sonraki serinin kartıyla aynı fiyata yazmıyorum . şu sıralar 1K fiyata 980 görmediyseniz sebebi piyasanın vahimliğidir . Eş performans gösteren gtx1060 fiyatı cıvarında satılmakta , geçen sene 1200 tlye 980ti bulunabiliyordu şuan 980ti'lar 1070 satış fiyatlarına yakın. İsyan etmekte haklısınız ben de isyan ediyorum , bu kart satıldıktan sonra piyasada eş performans veren amd kartları bitcoinden ötürü uçtu gitti , satan yeni kart alamıcak alan da üfleye püfleye bu fiyatlara alıcak , yeni seri kartlar da üretime çıktığında gözümüz dönmüş birşekilde sipariş vereceğiz belki stok sıkıntısı yaşanmaya devam edecek vs durumlar yaşanabilir . En iyisi geçip bi köşede durumu izlemek




  • Bitcoin olayı pc oynculuğunu bitirir konsola yönelmek en iyisi .
  • Ürün canavarcafer adlı üyemize kargolanmıştır . Hayırlısı olsun

    Msi Gtx 970 kutulu-garantisiz

    Msi Gtx 970 kutulu-garantisiz




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.