Şimdi Ara

MSI GS70 Stealth video inceleme 'Oyun odaklı ince dizüstü bilgisayar' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son zamanlar da, Konseptiniz tuhaflaştı. Nerede o detaylı incelemeler... Zaten skorlarını internetten 2 Dk. araştırıp öğrenebiliriz. Bilgisayar iyi fakat daha geniş bir incelemeyi hakediyor. üzerinde biraz konuşulması lazım, tavsiyeleriniz, alternatifleriniz Vs. gibi şeyler yok ! Takipçilerinizin ilgisini fazla çekmeyen bir şey için video, röportaj VB. şey yapılıyor 30 Dk. 45 Dk. Fakat bu tip cihazların incelemeleri biraz üstün körü görünmeye başladı. Samimi şekilde eleştiriyorum, Zaten DH bünyesi bu tip eleştiriler sayesinde böyle iyi yerlere geldi bunu sizde belirtiyorsunuz... Elinize, Ağzınıza Sağlık.

  • 17" bilgisayarlarda klavye kenarlarında bir sürü boşluk olmasına rağman daha hala harflerle nümerik takımı birbirine sıkıştırıyorlar.

    Telefonlarda ve 40" 50" televizyonlarda bile ekran çerçeveleri neredeyse yok denecek kadar azalırken dizüstülerde hala bir sürü boşluk var.

  • arkadaşlar üstte söylemişler ama bende söyleyeyim: eski dh değilsiniz artık. Tamam reklam olabilir eyvallah ama incelemeler çok geç çıkıp çok az şey söylüyorsunuz. İstesek The Verge gibi sitelerden de yararlanırız ama biz sizden herkesin söylemediği şeyleri söylemenizi istiyoruz. Benchmarklara önem vermeyin diyen sizler burada bize benchmark gösteriyorsunuz.Ki bunlar her yabancı forumda var. Açılış süreleri, oyunlarda loading bekleme süreleri, medium-high-ultra tek tek karşılaştırması filan bekliyordum Mesut Çevik ile Canlı'da gördükten sonra ama artık mobil olaylardan asıl kemik kitlenizi unutmaya başladınız sanırım. Piyasa durgun ama sizde çıkan ürünleri ince ayrıntısı ile inceleyin lütfen. Eski halinizi görmek istiyoruz çoğumuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLVoXxX99 -- 2 Kasım 2013; 20:11:30 >
  • MsTmS M kullanıcısına yanıt
    Sıcaklık testi düşük sıcaklık olarak heralde çok soğuk oda da yapılmış o sıcaklıklarda olmaz boştaki normal sıcaklıkları aslında yükte dediği sıcaklıklar belki düşük sıcaklıkları ilk açılış anında olan sıcaklıklar olarak tespit etmişler ama onda bile soğuk bir oda olması gerekir boşta olması gereken sıcaklıklar aslında yükte dediği sıcaklıklar.yani kafana takılması normal
  • Merhabalar;

    Ben sitenizi 2 yıldan beri takip ediyorum.Epey bir süredir yurt dışında yaşıyorum ve teknolojiyi yabancı sitelerden takip etmek yerine bu siteden takip ediyorum.Ama şunu söylemek istiyorum ne zamanki tv programı yapmaya başladınız sitedeki işlerinizi iyice boşladınız.2011 yılındaki laptop vs incelemelerle şuan ki incelemeler arasında dağlar kadar fark var.Örneğin telefon incelemeleri geç geliyor yada hiç gelmiyor.Lafımı fazla uzatmak istemiyorum.Ne yapmaya çalıştığınızı anlamıyorum ama böyle giderseniz hiçte iyi şeyler olmaya gibi geliyor.İyi çalışmalar...

  • bamyamı yine

  • konuyla alakası yok ama ilk defa yazacağım herkes anasayfaya dikkatli baksın reklamlardan haberleri göremeyeceğiz yakında

  • MS yeni nesil GE70 - GE60 incelemeside bekliyoruz

  • Bunun yerine biraz daha eklerim gt serisi gtx780 ekran kartı olanı alırım yada ekonomik olarak gx70 alırım

  • sarj aletinin büyüklügünden hic bahsedilmemis. 2.66kg agirligina kanmayin arkadaslar laptop agirliginda sarj aleti var.
    su an elimde gt60 var 3.5kg makine. adama vursam öldürebilecek agirlikta ve tam bir tugla büyüklügünde sarj aleti yüzünden essek ölüsü tasiyormus gibi hissediyorum :(

    dikkat edin eger sarj aleti degismemisse cok büyük sikinti yasayabilirsiniz.

  • oyuncu bilgisayarını oyun açmadan test etmek.BU OYUNCU LAPTOPU ARKADAŞ

  • test demeye bin şahit ister. buna test değil reklam denir. yazık bu güzel siteyi yakında batıracaklar.
  • Klavyenin solunda WİN tuşu olmadığı için almadığım ürüm.

  • İnceleme için teşekkürler ancak "Stealth" diye vurgu yapılan bir laptop ı, sentetik testler ve 1-2 oyun videolarıyla geçiştirmek ne kadar makul sizce ?

    Üzülerek söylüyorum ki eski DH değilsiniz.
  • Yük altında oyunlarda 50'i geçmiyorsa dünyanın en serin laptobu sayılabilir
  • Kafam da deli sorular. MSI g70 ile bunun arasındaydım. Bunun tasarımı ve daha hafif oluşu aklımı çekiyordu fakat siz üyelerin yorumlarını okuyunca ve oyun performanslarını göstermemiş olmaları acaba mı dedirtti.
    Hepinize teşekkür ederim dh üyeleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -berkay-

    İncelemeler çok kısa tutulmuş . En azından bir Battlefield 4 ü test edebilirdiniz


    Battlefiels 4'ü test edemezler zira BF4 için ekran kartının en az 2.7GB hafızaya sahip olması gerekiyor bu yüzden BF4 ile performans testleri ancak 3GB ve yukarı belleğe sahip ekran kartı entegre edilmiş olan donanımlar ile yapılabilir. Kısacası 4500 TL civarında olan bu NB yeni oyunlarda performans getirmiyor kullanıcıya :)

  • İşlemci gpu ısıları nasıl,peki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlueFlame22 kullanıcısına yanıt
    Yanlış biliyorsunuz ekran kartı belleğinin yetmediğini varsayın her ne kadar paylaşımsız desekte ağır oyunlar sistemden ram yutar yani bunu sistemden karşılayabilir test yapılabilir.Kaldıki 2gb bir ekran kartıda yeterli gelir şimdi düşük düzeyde ekran kartlarında bile 3-4 gb gibi kapaziteler var nedeni oyunların sistem ram kullnımını azaltmak ekran kartı rami yetmezse sistemden bunu karşılar test edilebilir.
  • Şimdi tamam işlemci güzel raid kurulumlu ssd var bol ram'li ışıklı yanardöner.İyi güzelde şimdi bukadar özelliği daha ucuz'larada buluruz ama orta kalitede oyun oynatan oyuncu dizüstü bilgisayarada bukadar para verilmez.Oyun oynamak istiyorsan 4-5 binliran varsa masaüstünden şaşmayacan diğer işlerede normal dizüstü alacan.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.