Şimdi Ara

Msi gf63rc Laptop fan değişimi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Laptop fan değişimlerinde %100 orijinal, laptopun kendi fanını almak zorunda mıyız? Yoksa kategorileri var ve şu gruptaki fanlar senin laptopuna uyar denilebiliyor mu? Türkiye de satan güvenilir bir yer yok ve fiyatlar arasında uçurum var, kimi 110 kimi 1350 tlye satıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ateş

  • Arkadaşlar bilen yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korayovic0912 K kullanıcısına yanıt

    hangisi bütçene uyuyorsa al. yeter ki yuvaya tam otursun.

  • @Korayovic0912


    Orjinal olmayan fanların ömürleri kısa olur, turbo fan devreye girmez, turboyu açtığında fan 6000 devirde çalışıyorsa, 5300 devirlerde çalışır ama bu da stabil değildir 5000-5300 arası sürekli değişir, bu da sıcaklığın artmasına sebep olur. Çok acilse çakma fanlardan alabilirsin, orjinali ucuza alayım dersen aliexpressten bakabilirsin ama çok araman lazım. Misal 20 ilan varsa bunların 2 si orjinal satıyordur, fiyatlarıda hemen hemen aynıdır o yüzden fiyata bakarak alma. Orjinalini anlamak için fanı çıkarıp eline alacaksın ya da detaylı fotoğraflarını çekeceksin her açıdan. Müşteri yorumlarında çekilen fotoğraflara detaylı bakıp orjinal mi değil mi anlayabilirsin. Çok küçük farklılıklar var. Fan üzerindeki metallerdeki noktalar, etiket ve yazı fontları, kablosu, birleşim yerleri, vida yerleri. Bunlara detaylı bakarsan hangisi orjinal anlayabilirsin. Satıcıların fotoğraflarına bakarak alma, geneli orjinal ürün fotoğrafları koyarlar, kullanıcıların çektiği fotoğraflar o açıdan önemlidir.





  • Yanıtın için sağ ol hocam. Benim demek istediğim mesela benim orijinal fanın 4 pinli kablosu var. İnternetteki herhangi bir 4 pinli fan laptopa uyar mı? Yoksa hee laptopun fanı kendine özel mi? Vida yerleri çok benzer ama fanların boyutları uyar mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi kendine düzelmiş, 10 gündür bir sorun çıkartmıyordu dün gece pc nin güncellemelerini yaparken bir anda tekrar aynı sorun oluştu ve düzelmiyor. Fan konusunda bilgisi olan yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.