Şimdi Ara

Msi Gaming x 1060(6GB):1100 TL / Kingston 32GB DDR4 778 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
11
Favori
21.152
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İkinci elinin 2000e satıldığı şeyi 1000'e satmak

    Dolandırıcılık.
  • Yakında kokusu çıkar.
  • Adreste yoktu diyen arkadaşlar. Konu ilk açıldığında ( diğer konu ) taşınıyorlardı zaten. Beylikdüzüne taşındılar. Birkaç siparişimi güzelyurt şubesinden gönderdiler bana. Muhtemelen mediamarkti geçince sağda petrol ofisinin üstünde bir pasaj gibi bir yer var ya oradadır ya da bauhausun karşısındaki pasajdadır yeri.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • burada arkadaşların belirttiği çoğu konuyu diğer yerde söylemiştim ve bazıları fena saldırıya geçmişti :)

    arkadaş ben orada yazdığımı burada da söylüyorum ;
    bu tarz bir satış sistemini hiç görmedim ve belki yasal da olmayabilir
    çünkü kendileri sattığı halde başka yerden alıp gönderiyorlar ve gelen faturalarda ,satılan ürün fiyatının çok üstü rakam yazıyor ,distribütör den gönderilenlerde ise fatura yerine irsaliye çıkıyormuş

    işin en ilginç ve komik yanı ise millet dayanamayıp alıyor ve strese girdiğinden en ufak eleştiri yapsan hemen üstüne atlıyor (yani kendisi de şüphe içinde belli ki ) :)

    ben en baştan beri takip ettiğimden biliyorum ,adam ilk başlarda dedi yıllık kotayı dolduramadık o nedenle böyle ucuz satıp kota dolduracağız
    lakin yıl geçeli aylar olduğu halde satışa devam ediyor

    sonra ben sordum neden n11 ,gg. yerlerden satmıyorsunuz ?
    efendim biz sürekli satış yapmıyoruz ,oralarda satmak için devamlılık lazım
    bunun üzerine gg. gibi sitelerde tek ürün dahi satabilirsiniz ,hatta 2. el bile satabilirsiniz ,bir yanlışınız olmalı
    lakin buna bir cevap alamadım

    ben bir firmayı direk olarak suçlamam ama bana bu iş çok tuhaf geldi ve geliyor
    babasının oğluna anında satabileceği fiyatlara bir firma niye bu kadar uğraşıp dh. cilere satsın ?

    bu durumda ben risk severim diyen için sorun yok (gerçi hem severim deyip alıyorlar ,sonra eleştiren olursa bir dövmedikleri kalıyor)

    başka ilginç bir durum ise bu firma ile ilgili geçen sene konu açılmış ama ne hikmetse kimse ilgilenmemiş (az sayıda kişi dışında)
    o konu linkinin konuya eklemiştim ama sonradan baktığımda kaldırıldığını gördüm (nedense)

    orada da yazdım ,buraya da yazıyorum
    isteyen istediğini yapar ama böyle yazdım diye saçma saldırı yapan olursa kötü konuşacağım haberi olsun :)

    adamlar çıkmış aynen şöyle diyor "birileri dolandırılalım diye bekliyor ,nasıl sapık bir psikolojisi var görün" diyor
    akla zarar insanımız var yahu ,sen bu şartlarda riske girince millet ne yapsın :)
    herkes karşısındakini problemli görüyor ,hiç düşünmüyor ya problem kendisinde ise ?




  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Hocam çok faydalı bir yazı olmuş, hem kraldan çok kralcı olanları temiz bir dille iğnelemiş hem de diğer platformlarda neden satış yapmadıklarını detaylı öğrenmişsin eline koluna sağlık. İznin olursa ilk mesaja eklemek istiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 14 Şubat 2018; 1:11:24 >
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    kardeş bizim bu forumda olma sebebimiz bu zaten ,birbirimizi hem fırsatlarda haberdar edeceğiz ve gerektiğinde anlatacağız ,uyaracağız :)
    ekleyebilirsin bence mahsuru yok :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysakay

    Diye diye firmayı batıracaklar sonunda

    kardeş firma nasıl ve niye batsın ?
    onların anlattığına göre zaten bu ürünlerin satışını yapmıyorlar
    kota doldurmak için dediler ,sonrasında ise alacaklarımıza karşılık distribütör veya başka firmadan gönderiyoruz dediler (kendi söylemleri böyleydi diğer konuda)

    kendilerinin satmadıkları ürünler için batma ihtimalleri var mı ?
  • 8700k olsa bende riske girecektimde yok. 7700k risk almaya değecek kadar uygun fiyatlı deği.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşanan belirsizliklerden dolayı yorumumu kaldırıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhatUraL35 -- 30 Mart 2018; 18:51:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SerhatUraL35

    Alanlardan çok almayanların yorumları var. Dolandırıcı diyenlere gelsin bu resimler. Ürünler geç gelebilir. Sorun olabilir. Ama dolandırıcı diye itham etmek büyük bir iftiradır. Sipariş süreci boyunca kayhan bey gece gündüz demeden sürekli yardımcı olmaya çalıştı. Tabi ben sipariş verdiğim sıralarda abi bugün hava nasıl olur yaaa, yada bugün ne giysem acaba diye sormak için arayan tipler olmadığı için hatlar direk düşüyordu. Ben güvenerek alışverişimi yaptım. Süreç uzun oldu ama temiz oldu. İnternette 6100TL'ye satılan Gigabyte Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce WB Xtreme 11GB PCIe Ekran kartını 2800TL'ye aldım. Varsa bu ürünü bu fiyattan faturalı garantili satarım anında da yollarım diyen delikanlı çıksın anında ondan alalım. Bundan sonrası için de güven sorunu olan gidip 6100 TL'den alabilir.
    Yahu elinizi vicdanınıza koyun bir tane adam çıksın burada desin ki kardeşim ben paramı alamadım, param 1 ay geç geldi, siparişimi iptal edemedim. Veya bana siparişim yerine hıyar geldi desin. Şu an millet fark etmiyor ama en üzücü durum burada yazıp çizen firmayı kötüleyen adamların toplu toplu sipariş verip satmaya başlayıp birde diğer yandan buradan firmayı kötülemeleri. Lütfen donanım satış ve ikinci el bölümlerine bakın fatura ne göreceksiniz ? Sahibinden, n11, gg vesair sitelerdeki arena garantili penta garantili ürünlerin adetlerine ve faturalarına da bi lütfen bakın. Buradan almayın, dolandırıcı, sahtekar diyenlerin hepsi zamanında toplu toplu aldı. E baktılar millet de güvenip almaya başlıyor. Bunlar tabi technosistem den aldığının üstüne 1000 lira 2000 lira öteleyip satamayınca buradan böyle daha çoooooooookk konular açılır.


    Msi Gaming x 1060(6GB):1100 TL / Kingston 32GB DDR4 778 TLMsi Gaming x 1060(6GB):1100 TL / Kingston 32GB DDR4 778 TLMsi Gaming x 1060(6GB):1100 TL / Kingston 32GB DDR4 778 TLMsi Gaming x 1060(6GB):1100 TL / Kingston 32GB DDR4 778 TLMsi Gaming x 1060(6GB):1100 TL / Kingston 32GB DDR4 778 TLMsi Gaming x 1060(6GB):1100 TL / Kingston 32GB DDR4 778 TL

    Boş muhabbet yapanlara çok güzel olmuş.
    Niyelerinin iyi olduğunu bilsek bizde ona göre cevap vereceğiz.
    Ama adam almayın diye bas bas yırtınıyor, 3 hafta sonra 2. el bölümünde 10 tane 1080 satıyor.
    Bi bitmedinizzzzzz.




  • BUYRUN KAYHAB BEYİN CEVABI;

    Merhaba Arkadaşlar,

    Öncelikle bizden ürün satın alıp g.g n11 ve diğer e-ticaret mağazalarında satan , almayıp'ta 2017 şubat ayında satın aldığımız bu ürünleri yine 2017 fiyatları ile satışını yaptığımız için , diğer bazı kişi ve firmalar tarafından yüksek derecede taciz ve iftiralar ile karşı karşıya olduğumuzu belirtmek isteriz , fiyatlarımız gerçek anlamda ürünlere ihtiyacı olan kişiler haricindeki diğerleri için (kendileri satışlarını istedikleri gibi yapamadıkları için) kabus durumundadır.

    şimdiye kadar bu yazıyı yazmamamızın sebebi , şirket avukatlarımızın internette dolaşan resmi hiç bir dayanağı olmayan iftira dolu bu yazılar ile ilgili tüm kopyaları ve ekran görüntülerini almasını bitirmesini beklediğimiz için'dir, tüm bu kişilerin karalama ve iftira dolu mesaj ve görüntüler ile ilgili olarak hukuki süreci önümüzdeki hafta başı başlatıyoruz ve dava sonuçlarını burada yayınlayacağız

    technosistem.com sitemizden ürün satın almış olan sonucunda ürünü almamış veya bizi arayarak siparişinin iptalini istemiş ve ödemesini geri almamış hiç kimse yoktur , (diğer şikayet sitelerinde de hayal ürünü yazılar olup bunlar ile de ilgili olarak avukatlarımız bu kişilere dün itibarı ile ulaşmış olup , 24 saat süre vermiştir ,yayından kaldırmaları için, aksi taktirde haftaya pazartesi günü açılacak olan davalara onlar'da eklenecektir. )

    Şimdiye kadar, birçok tehdit telefonları aldık , (örnek : ya ekran kartı stoklarınızın tamamını bize satarsınız ya da sizi dolandırıcı diye forumlarda vb internet sitelerinde sizi yazarız şeklinde ,)

    ortada mağdur olmamasına rağmen , çıkarılan bu iftiralar ve yine resmi bir belgeye dayanmadan (Ortada sipariş veren müşterilerimize ait bir Mağduriyet yok iken ) firmamız ile ilgili kasten yapılan bu linç kampanyası'na , ürünlere ihtiyacı olan iş kuran veya bireysel satın alan arkadaşlarımız lütfen itimat etmesinler , yukarıda bahsettiğimiz gibi gereği hukuken yapılacaktır.

    Değerli Arkadaşlarımız ve Müşterilerimiz:
    Arkadaşlar , 2017 şubat ayında aldığımız ve satışını kampanya adı altında sürdürdüğümüz ürünlere karşı olan ilginizden dolayı sizlere teşekkür etmek isteriz , ilginiz bizim tatlı yoğunluğumuza dönüşmüş durumdadır , bu sebeple e-posta lara malesef geç yanıt verebiliyoruz , bazen'de gözümüzden kaçırabiliyoruz, bu durum için sizlerden özür dileriz inanın tüm özverimiz ile bu durumu telafi etmeye çalışacağız.

    aynı şekilde yoğunluğumuzdan dolayı ürün sevkiyatımız'da da gecikmeler yaşanmaktadır ,lütfen inanın elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz , anlayışınız için tekrar teşekkür ederiz , daha önce de ve telefon görüşmelerinde de bahsettiğimiz gibi dileyen arkadaşımız hiçbir mazeret belirtmeden bu teslimat süreleri kendisinin planlarına uymuyor ise hemen siparişini iptal edip ödemesini anında geri alabilir. Firmamızın güvencesidir. ki ödemesini geri almayan hiçbir müşterimiz yoktur.

    ekran kartlarındaki değişim sistemini , teslimat süreleri daha da uzamaması için , siz değerli müşterilerimize bir alternatif olarak sunduk bu tarafta da yoğun ilginizden dolayı teşekkür ederiz , tekrar belirtmek isteriz ki tüm siparişleriniz tarafınıza ulaştırılacak olup , zaman konusundaki gecikmeleri de aşacağımızı bildirir , ilginiz ve anlayışınız için tekrar teşekkür ederiz.

    Şimdi telefonlara bakma zamanı :)

    Saygılarımızla.
    Method Bilişim Hizmetleri




  • Ilgili yerin incelenmesi icin emniyete veya maliyeye bildiride bulunmak en mantiklisi olacaktir. Zaten sorunsuz bir sirket ise hicbir sorun olmayacaktir onlar icinde.. Eger ki bir problem varsa iste ozaman hersey günyüzüne cikacaktir.

    Fiyatlandirma okadar sacma ki bazi ramlarin 4gb i 8gb indan daha pahali..
  • Pentatı arayıp soran oldu mu?

    Benim aklıma kart dolandırıcılığı geldi. Kart bilgilerini ele geçirip bir süre bekledikten sonra kendi sitelerine sipariş için verilen üyelik bilgileriyle sipariş geçiyor olabilirler mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın girmeyin dolandırıcılar paranızdan olursunuz yemlemişler önce yollayarak güven vermek için büyük darbe peşindeler.
  • Farklı tarihlerde 3 adet SSD disk aldım 15-20 günü buldu gelmesi. Üç disk de irsaliye ile geldi. Faturaları gelmedi. Firmaya sürekli yazamama rağmen faturalarım (her seferinde göndereceğiz dediler) gönderilmedi.

    Sonunda VDK (https://www.vdk.gov.tr:8089/) sitesinden şikayette bulundum. Bilginiz olsun.
  • Ben 240 gb ssd aldım tam dedikleri tarihte ürün elime ulaştı. Bundan sonrasını bilemem tabi ama gerek mail gerek görüşmeler bana güven verdi . Tabi benim aldığım ürün 200 küsür tl idi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PeTaR

    Farklı tarihlerde 3 adet SSD disk aldım 15-20 günü buldu gelmesi. Üç disk de irsaliye ile geldi. Faturaları gelmedi. Firmaya sürekli yazamama rağmen faturalarım (her seferinde göndereceğiz dediler) gönderilmedi.

    Sonunda VDK (https://www.vdk.gov.tr:8089/) sitesinden şikayette bulundum. Bilginiz olsun.

    çok gözleri dönmediyse fatura kesmeden mal satmak yemez diye düşünüyorum, bir firma açısından sonucu çok acı olur. herhalde bunlar faturaları kesiyor ama bize göndermiyorlar bence... mesela ben de fatura bekliyorum ama yok...

    dolayısıyla bir soruşturma başlarsa "faturaları kestik işte buyrun" diyeceklerdir.
  • Merhaba. Ben limit vs hiç bir problemleri olmayan 2 tane kredi kartımla, dünden beri defalarca farklı ürünleri almaya çalıştım. Ödeme ekranında devamlı hata verdi. Siteye 3 defa mesaj yazdım. Hatta bu akşam şikayet edeceğimi de yazdım. Fakat ne arayan var, ne soran.
    Çok saçma bir site. aklıma eski bir site geldi. Gemisi kaybolmuş muydu, batmış mıydı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guven35 -- 14 Şubat 2018; 21:4:0 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guven35

    Merhaba. Ben limit vs hiç bir problemleri olmayan 2 tane kredi kartımla, dünden beri defalarca farklı ürünleri almaya çalıştım. Ödeme ekranında devamlı hata verdi. Siteye 3 defa mesaj yazdım. Hatta bu akşam şikayet edeceğimi de yazdım. Fakat ne arayan var, ne soran.
    Çok saçma bir site. aklıma eski bir site geldi. Gemisi kaybolmuş muydu, batmış mıydı?


    Hocam inşallah sizin gemiler de batmaz
  • ya arkadaş bu ülke insanına bir şey anlatmak ne zor
    "benim siparişlerim geldi" diyorlar başka demiyorlar

    biz ne diyoruz ?

    -piyasa fiyatlarının çok altında nasıl satabiliyorlar ?
    -neden başka firmalardan yada distribütörlerden göndertiyorlar ?
    -neden faturaları yok ?
    -başka internet sitesi üzerinden gönderilen faturalar ,ödenen paradan niye çok yüksek (yüksek vergi vermeyi mi seviyorlar) ?
    -kendi siteleri üzerinden satış yapıp ,parayı kendileri aldıkları halde ,ürünler niye başka yerlerden geliyor ?
    -bu durumda nasıl vergi ödüyorlar ?

    benim bildiğim ticaret yapanlar bir malı alır ,üzerine kar ekleyip satar ve buna göre vergisini verir
    kendi satmadığın ürüne nasıl fatura keseceksin ve nasıl vergilendireceksin ?

    biz burada ürün göndermiyorlar ,dolandırıcı falan demiyoruz
    aklımıza takılan tuhaf durumu sorguluyoruz
    üstelik sen ürünlerini almış olabilirsin ama ileride birileri mağdur olursa zararlarını karşılayacak mısınız (eleştiren ,soru soranlara kızıp ,suçlayanlar)

    efendim neymiş burada firmayı kötüleyenler kendileri çokça alıp ,başka yerlerde satıyormuş ?
    ee madem bu kadar çok ürün ellerinde var ,o zaman niye milleti haftalarca bekletiyorlar ?
    ki ekran kartlarının temini şu sıralar çok sıkıntılı iken ,bunlar bu kadar çok kartı nereden buluyor (hemde çok ucuz fiyata)


    özet olarak : ben ta en başta söylediğimi hep tekrarladım ,yine tekrarlıyorum ;
    bunları bilerek alan için kimsenin bir sözü olamaz
    ammaaa gelip ikide bir ,firma karalıyorsunuz ,parasını alamayan mı var ,milleti korkutuyorsunuz gibi ucube sözler etmekte sizin hakkınız olamaz
    alırsınız ürününüzü keyfinize bakarsınız ,gerisi sizi ilgilendirmez
    siz ne yahu ,firmadan ucuza bir şeyler aldınız diye sanki firmayı üstünüze mi kayıt ettiler de bu kadar savunma gereği duyuyorsunuz ?

    n11 den kuponlarla çok çok ucuza ürünler alanlar oldu ama biz n11'i sürekli deli gibi savunan ,göklere çıkartan kimseyi görmedik




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.