Şimdi Ara

MSI AFTERBURNER AYARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR DELL INSPIRON 7520 KULLANIYORUM 8 GB RAM VE AMD HD 7730 EKRAN KARTIM VAR FAN HIZIMI VE DİĞER AYALARI BİRAZ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM OYUN PERFORMANSI İÇİN BİLGİLİ ARKADAŞLARIN YORUMLARINI BEKLİYORUM SAYGILAR
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: LAZAROV55

    ARKADAŞLAR DELL INSPIRON 7520 KULLANIYORUM 8 GB RAM VE AMD HD 7730 EKRAN KARTIM VAR FAN HIZIMI VE DİĞER AYALARI BİRAZ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM OYUN PERFORMANSI İÇİN BİLGİLİ ARKADAŞLARIN YORUMLARINI BEKLİYORUM SAYGILAR

    Öncelikle iyi forumlar ,
    Herşeyden önce OC nin tamamen riskli bir işlem olduğunu tekrar hatırlatayım ve olası sorunda sorumluluk kabul etmiyorum.

    Eğer soğutma sistemine güveniyor isen bu işe kalkış kardeşim çünkü normalden bir 5-10C fark edecek

    MSI afterburner biraz prof bir program onu geç onun yerine Sapphire Trixx adlı programı yükle bir yandan da cpu z açık kalsın ekran kartı değerlerine bak değiştiğini görmezsen işe yaramadı demektir. Sapphire Trixxhttp://www.sapphiretech.com/archive/drivers/TRIXX_installer_4.9.1_635651081168764473.zip bu linkten indir kur aç cpu z de dediğim gibi açık kalsın . yukarıdan overlocking e gel mevcut değerlere bir bak örnek Core speed 850 ise abartmadan bi 900 yap bi oyuna gir bir bak nasıl baktın fark etti 950 yap ... böyle böyle ufak ufak sistemini zorlamadan fazla maks. 200-300 mhz arttır fan auto da kalsın baktın cok ısınıyor fixed ı seç %100 yap fanı . Ve laptobun altına bir destek koy havada kalsın fan çıkışları boşta dursun.

    Bir dene böyle cpuz de yazan değer graphics de mesela 800 orjinali sen ordan ayar çektiğinde değişirse oc başarılı demektir sakın fazla arttırma ve ısınmasına izin verme makinenin.

    HİÇBİR SORUMLULUK KABUL EDİLMEZ OC ' DE HOCAM NE FORUMDA NE SERVİSTE ONU DA SON KEZ HATIRLATAYIM




  • Öncelikle bu ayrıntılı bilgi için teşekkürlerimi sunuyorum kardeşim dediğin işlemi uygulayacağım ama öncelikle sağlam bir soğutucu ya ihtiyacım var onun için bir önerin varmı?
  • LAZAROV55 kullanıcısına yanıt
    Hocam Zalman'ın kaliteli soğutucuları mevcut. Birini seçebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisagor -- 23 Temmuz 2015; 21:31:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ediyorum hocam göz atıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.