Şimdi Ara

mp3 silme programı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bana öyle bir program lazım ki; mp3 bir taraftan dinlerken beğenmez isem hemen çöp sepetine göndermeliyim. Mesela buna benzer bi özellik resim görüntüleme programı ACDsee de var. Resimlerine bakarken beğenmediğini üstte bulunan kırmızı renkli çapraz işarete basarak direk çöp sepetine gönderebiliyorsunuz. İşte aynı özelliği mp3 dinlerken yapmak istiyorum. Winampta var mı bu özellik? Veya bu özelliğe sahip bir program var mı?



  • Irfanview aynı şekilde mp3'leri de dinlemeni sağlıyo, irfanview'le aynen resimlere yaptığın operasyonu yapabilirsin mp3 çalan plugin'inin yükleyip irfanview'in desteklemesini sağlaman lazım yalnız, fakat bu destek mp3'leri irfan'la aç şekilde değil seçeneklerde olması lazım tam hatarlamıyorum yerini ...
  • total commander gibi bir prg kur ve dosyanın üzerine bas dinle diğerine geç beğenmediklerini sil adlarını değiştir v.s.
  • Total commander de fena bir program değil ancak irfanview tam aradığım programmış. Şarkıyı dinlerken bile silebiliyorum. Yani genelde windows yürütülen dosyaların silinmesine izin vermez. irfanview'de böyle bir sıkıntı yok. Direk siliyorum ve space tuşu ile bir sonraki şarkıya geçiyorum. Programı kurduktan sonra mp3.dll yi indirip plugins'in içine kopyalamalısınız. Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
  • Birisi hayrına şu proğramı banada yollayabilirmi? Bizim güvenlik duvarı dowloanda izin vermiyorda. Bu çok işime yarayacak bir proğram.

    msn adresim karizmanihat@hotmail.com (şimdiden tşk ederim)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.