Şimdi Ara

Mp3 player için en uygun pil şarj cihazı hangisi?Yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar kusura bakmayın bu soruyu tam olarak nereye yazmam gerektiğini bilmiyorum. 1xAAA pille çalışan bir mp3 player alacam ama pil şarj cihazına bir türlü karar veremedim. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye bekliorum.

    Şu ürüne baktım uygun gibi duruyo ama kaliteli midir??
    -VIPOW CR 826 ŞARJ CİHAZI PİL ŞARJ CİHAZI
    özellikleri;
    Şarj süresi: 3 saat
    Şarj edebildiği piller: 2 veya 4 adet AA,AAA Nİ-Mh,Ni-Cd ve 1 veya 2 adet 9 V
    Güvenlik kontrol özelliği
    Fazla şarjı önleyen otomatik şarj kesme ünitesi
    Alkalin piller veya hasarlı piller takıldığında uyarı özelliği
    Digital kameralar için ideal ürün
    CE,UL,ISO sertifikalı
    Blisterde 4 adet 2000 Mah AA Ni-Mh şarj edebilir pil ile birlikte.

    Tek sorun 4 tane AA pil veriyo, keşke AAA olsalardı extra masrafa gerek kalmazdı.Bu cihaz nasıl sizce??Bu özelliklere sahip daha ii bi cihaz tavsiye edebilir misiniz??uzun süre şarj istemiyorum.tabi fiyatı da önemli bu alet 30YTL..







  • yok mu şarj cihazı kullanan kimse?? ya da bu konuda bilgisi olan :((
  • gp mini powerbank quick şarj cihazı kullanıyorum
    2 tane 950mAh AAA pille birlikte geliyor fiyatı 25 YTL. Aynı anda 2 adet pil şarj edebiliyor bunlar AAA ya da AA olabiliyor. şarj süresi 5 saat, bence güzel bi cihaz gp de pil konusunda meşhurdur..
  • gp yada varta alabilriisn ikiside kalite.Bende varta var ,çok memnunum.Pillerimde varta.
  • Yılmaz196 arkadaş;

    Vartanın 15 dakikalık şarj aleti hakkında bi bilgin var mı?? sadece AA pil için mi geçerli??bi de onun pili ayrı mı oluyor??15 dakikalık şarj için
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81480&productid=bd46460

    senin kullandığın gp quick şarj bu mu??bi baklabilir misin?? özelliklerinde, içinde 2xAA 950mAH yazıyor da baya bi şaşırdım. Yanlış mı yazmışlar yoksa gerçekten 950mah AA mı??
  • yanlış yazmışlar benim kullandığım bundan ve AAA pille birlikte satılıyor.
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=81480&productId=bd46461 bu linke bakarsan aynısının AA pille birlikte verileni var 2 tane 2500mAh pil veriyolar..
  • çok saol şimdi gördüm.Resimden zaten belli oluyomuş AAA pil olduğu :)) Bulabilirsem ben de alırım heralde bundan.. Otomatik şarj kesme özelliği var mı alette??bu biraz önemli yani pillerin sorun yaratıp mp3 playerı bozmasını istemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCOo -- 3 Haziran 2006; 13:32:05 >
  • ürünün kullanma kılavuzunda böyle bi özellikten bahsediyo, şarj bittiğinde çok düşük akımlı şarj moduna geçiyo bu da pilin her zaman elinin altında hazır bulunmasını sağlıyo.. Yalnız üründeki bilgilendirme led'i pek kullanışlı değil gibi. Şimdi bu led ilk taktığımızda kırmızı yanıyor ve şarj bitince(takriben 5 saat sonra) yeşil yanıyor.. ama sistemi sanki bi saat gibi yapmış adamlar.. yani cihaz pilin gerçekten dolup dolmadığını anlayamıyor ancak içinden 5 saat sayıp ledi yeşil yakıyor.. Bunu şurdan anladım, pil dolduğunda fişten çıkarıp tekrar taktım ve uzunca bi süre kırmızı yanmaya devam etti.. 5 saat beklemedim ama muhtemelen ikinci bi 5 satten sonra tekrar yeşil yanıcaktı..
    o yüzden alet şarj kesmeyi ancak 5 saat normal şarjdan sonra yapıyo olabilir. Bu da yarı dolu bi pil takarsan pili fazla şarj etmene ve bahsettiğin sorunları yaşmana neden olabilir o yuzden ben tam boşalmadan takmıyorum pilleri...




  • çok saol dostum yardımcı olduğun için, bu gün gidip bi inceleceğim ürünleri, heralde bunu alırım ama, gp sonuçta diye...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.