Şimdi Ara

MOTOROLA » ===>MILESTONE 2 | Ana Konu<=== (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
9.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozel_uretim


    quote:

    Orijinalden alıntı: motomurat

    elimde kutusu sadece deneme amaçlı açılmış (jelatini üzerine) milestone 2 mevcuttur.unlocktur .cihazın kaydı yapılmıştır.fiyat 1200 tl.aynı gün kargolanır.


    acık pahalı değilmi:)

    Unloksuz 1100 nakit pasaport kayıtlı jelatini üzerinde full kutulu ürün varda sahibinden de :)

    hocam ben göremedim! istersen linki ypıştırda almak isteyen arkadaşlar sebeblensin.kayıtlı ve sfır ms2 hiç kaçırmayın.
  • Fiyat düştü!!!Motorola Milestone 2 Kayıtsız, Sıfır kutusunda 1000TL isteyenler pm gönderebilir...
  • ms2 ve droid 2 global gsm cmda frekansları hariç tamamen aynı donanıma sahip sadece işlemcisi 1.2 ghz a yükseltilmiş.
    ancak d2g için şuan daha fazla rom ve kolay root imkanı bulunuyor.
  • Motorola Milestone2 sıfır kayıtsız fiyat Nakit 950TL.Milestonelar hala 1000TL'ye satılıyor!!! Taksitli isteyene 1000TL sanalpazar üzerinden 12 takistle satış açabilirim. Fiyat sondur. Takas teklif etmeyiniz. Teşekkürler.
  • Yarın öğlen elimde olacak,düşüncelerimi bu konu altında güzel bir inceleme ile aktarıcam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feckless
    Yarın öğlen elimde olacak,düşüncelerimi bu konu altında güzel bir inceleme ile aktarıcam

    nerden aldınız sorması ayıp :)
  • bu cihazın da tasarımını çok seviyorum ya @feckless güzel bir inceleme bekliyoruz
  • f_m-y adlı üyeden bugün elime geçti akşam detaylı bişiler yazıcam fotolu falan şimdilik mini bir inceleme;

    Cihaz tasarım olarak mükemmel (göreceli),tok ve sağlam.Kızağı çok tatlı tok ve çok sağlam hissi uyandırıyor.
    Dokunmatik çok hassas ve mükemmel asla teklemiyor.
    flash desteği bu cihazda olduğundan test ettim çatır çatır takılmadan affetmeden açıyor asla sıkıntı yaşatmıyor.Web hızı süper bağlantı ile ilintili de olsa sizi asla bekletmiyor anında cevap veriyor.
    Gps'e gelecek olursak süper bir hızda direk uydu bağlantısı kurup yerinizi tespit ediyor 4 sn içinde anında bağlandı.(baz istasyonu destekli değil sadece salt uydu bulup navigasyon yapması)
    Klavye tasarımı şahane olmuş daha kullanıcı dostu hafif bombeli parmaklarınız asla yorulmuyor istediğiniz hızda yazı yazabiliyosunuz.
    Email senkronizasyonu muazzam
    video kaydı 720p de süper kayıt yaparken takılma ses atlaması ...vs durum yok izlerken de böyle bir durum söz konusu değil yağ gibi akıyor.

    Şimdilik bu kadar yazıcam detaylı fotolu videolu bir inceleme çok yakında bu konu altında paylaşcam.Merak ettikleriniz varsa PM yoluyla cevaplayabilirim.

    Cihazı almamda yardımcı olan f_m_y adlı kullanıcıya teşekkür ederim.Kargo paketinden,cihazın elime ulaşma hızına kadar son derece güvenilir bir arkadaş.(Yanlış anlamayın reklam değildir bu kendisini de hiç tanımam nicki aklınızda bulunsun alımda yardımcı oluyor ve sağlam bir adam)




  • inceledin mi
  • Evet abi yanlış bilgi vermiyim istiyorum,yazımın yarısı hazır 1-2 güne herşey hazır olacak.Foto kalitesi çok net bu arada flash sağlam patlıyo ve odaklama şahane resim kalitesi gayet güzel çift led flash süper iş çıkarıyor.Telefon biraz da olsa ağır ama şuna karar verdimki bu alet cidden çok sağlam ve tok bir cihaz.Telefon şarjı normal kullanımda 2 günü görecek gibi full şarjladım detaylı ve net bilgiyi o zaman yazıcam.Onun haricinde herşeyinden fazlasıyla memnunum cihaz seri anında isteğe cevap veriyor.Flashla ilgili chip.com.tr'nin günün oyunu kısmındaki it dalaşı oyununu çatır çatır oynayabiliyorum.Flash desteği çok iyi telefonda bunları görmek mükemmel bir his
  • sonunda aldınmı hocam hayırlı olsun
    ıphone göre nasıl kullanımı özellikleri
  • Dostum senden güzel bir inceleme bekliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun tekrardan...
  • Pazar günü yayınlıcam yazımı İphone göre kullanımı süper hatta daha da hoş nedeni ise ANDROİD, özgürüm, üstad herşeyi yapabiliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feckless

    Pazar günü yayınlıcam yazımı İphone göre kullanımı süper hatta daha da hoş nedeni ise ANDROİD, özgürüm, üstad herşeyi yapabiliyorum.


    incelemeni merakla bekliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feckless

    Pazar günü yayınlıcam yazımı İphone göre kullanımı süper hatta daha da hoş nedeni ise ANDROİD, özgürüm, üstad herşeyi yapabiliyorum.


    inceleme için bende bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T1ME -- 1 Şubat 2011; 21:58:19 >
  • MÜZİK,MULTİMEDYAMOTOROLA MİLESTONE 2-ANDROİD 2.3 İNCELEME BY FECKLESS

    TASARIM VE KUTU İÇERİĞİ


    Arkadaşlar Merhaba ilk telefon incelememe hoşgeldiniz umuyorumki sağlam bir inceleme olacak;

    Öncelikle kutu içeriğinden bahsedicem,kutu iphone kutusuna benziyor telefon ve aparatları gayet güzel yerleşmiş şekilde kutudan çıkarıyoruz.
    İçerik olarak Cihaz,data kablo,kulaklık,priz çıkıyor.Sade bir içerik ve malzeme kalitesi yüksek aksesuarlar mevcut.
    Cihazımızın tasarımı gayet güzel 3gs byutuyla aynı,telefonun hemen altında dokunmatik menü tuşu arama tuşu home tuşu ve geri dönme tuşu mevcut.
    Cihaz diğerlerine göre biraz kalın ve ağır,kalınlığın sebebi malum klavye.Klavye kullanımı çok rahat telefon ele oturduğu için yazım gayet kolay kalve harfleri hafif bombeli ve alttan ledli olduğu için asla sıkıntı çekmiyorsunuz.

    5 MP KAMERA VE ÇİFT LED FLAŞH HD ÇEKİM

    Foto kalitesi çok güzel,makro çekim ve uzaktan çekimleri çok kaliteli otomatik odaklama yapıp size en iyi fotoyu sunuyor.Gelelim gece çekimlerine
    çift led flash muazzam iş görüyor ciddi bir aydınlatma sağlayıp gece fotonuzu mahvetmiyor gece çekimleride gayet makul.Video çekimleride aynı şekilde sorun yaşamadım.720P çekimde takılma duraksama veya herhangi bir aksama hiç yaşamadım gayet kaliteli ve net çekim sizleri bekliyor.Puslu frame atlaması olan bi çekimle asla karşılaşmadım.

    WEB BROWSER VE ANDROİD 2.3+FLASH DESTEĞİ

    Öncelikle telefon gayet hızlı ne istiyorsanız anında önünüze getiriyor,wifi gücü oldukça yüksek bu konuda kopma yavaş bağlantı sıkıntısı yaşamaıyorsunuz.
    İphone İP4,Desire,HD2 ile kıyas imkanı buldum herşey aynı şartlar altındayken siteyi full olarak ilk açan milestone oldu sırayla İP4 desire ve hd2.
    Flash olayını merak edenlere küçük bir test dahi yaptım flash oyunları olan bir sitede gayet net ve temiz flash oyunlarını oyanyabiliyorsunuz.Tabi kısmen yavaş olarak.Diğer flash destekli sitelerde hiç affetmedi gayet hızlı ve net bir biçimde sıkıntısız açtı.Bu açılım sırasında telefonumda kitlenme ciddi bir yavaşlama hiç yaşamadım.Yalnızca ki gayet normal işlemci ısınmaya başladı oldukçada zorladım ama banamısın demedi.

    GPS

    Google Earth kullanırsanız sıkıntısız bir şekilde hızlı bir bağlantıyla anında yol tarifi yapıyor.Ama asıl önemli olan gerçek bir navigasyonda yol tarifi almak ki bende buna yoğunlaştım,Baz istasyonu desteği almadan full uydu bağlantısıyla evin içinde bulması 5-6 sn yi buldu ki bu değer süper.Tabi açık ve temiz bir hava koşulunda yaptım.Sonuç olarak sıkıntısız ve oldukça hızlı extra program yükleyip denemeyemedim ilerde bunuda paylaşıcam.

    MÜZİK,MULTİMEDYA

    Telefon dışa ses verimi gayet tatminkar,müzik dinlerken kaliteli bir ses alıyorsunuz bas ve tizler asla rahatsız edici değil.Mükemmel değil belki ama idealin üstünde bir kalitede.Telefonun sırtında yatay bir hoparlör var boylu boyunca,telefon sırt üstü masaya koyduyunuzda kısmen ses engellese de çok ciddi bir sıkıntı teşkil etmiyor.Kulaklık kullanışlı ve ses düzeyi yeterli Sony Ericsson kalitesi beklemeyin ama gayet memnunum.

    YAZILIM MOTOROLA

    İtunes benzeri bir program mevcut,telefonu usb den bağlayınca otomatik yüklüyor.Türkçe ve gayt kullanışlı buradan markete müziklerinize mesajlarınız resimlerinize kısaca herşeye erişim gayet rahat ve kolay telefonu senkronize edip dileddiğinizi yapabilme şansına sahipsiniz.

    PEKİ YA ŞARJ :D

    Arkadaşlar şarj süresi maalesef kısa şöyleki;
    Günde 30 dk intermet aralıklı mesajlaşma ve 30 dk görüşme+müzik+15 dk oyun :Sabah 08:00 tam şarj Akşam 23:00 bitiş
    Günde aralıklı mesajlaşma müzik yok internet yok+oyun yok+15 dk görüşme tam 2 gün gidiyor.
    Sonuçta Yoğun kullanımda akşam şarj şart ama aralıklı abartılmayan durumlarda 1.5 gün ile 2 gün arası gidiyor.Ki bu cihazlar için normal

    GİRİŞ GELİŞME SONUÇ...

    Üstadlar cihazımdan çok memnunum,gerek dokunmatiği gerek hızı süper.Ana ekranda motorola'nın widgetlerını yükleyebiliyorsunuz her androidde olduğu gibi,kısayollar hareketli wallpaperlar...vs
    Kullanımı çok rahat mail senkronizasyonu mükemmel hem iş hem multimedya ihtiyacınıza tam cevap veren milestone 2 ilk cihazındaki başarısını katlayarak devam ettiriyor.Ek olarak konuşurken karşının sesi çok net en yüksek ayarda duymayanlar için süper zaten ses tuşundan ayar çekebiliyorsunuz.Sizin karşıya verdiğiniz ses de çok net ve kaliteli.

    GENEL

    +Web de sörf keyfi
    +Dokunmatik hassasiyeti
    +Mail Senkronu
    +GPS
    +Göreceli olarak Tasarım
    +Kullanışlılık
    -Şarj süresi

    Bunun haricinde eksik görmedim ne bir kitlenme ne bir takılma benim için tek eksisi ki bu da aslında eksi sayılmaz ama şarj süresi.

    BU İNCELEME HİÇBİR SİTEDEN ÇALINMAMIŞ TAMAMİYLE KENDİ YORUMLARIM VE İZLENİMLERİMİ TAŞIMAKTADIR.BAŞKA SİTELERCE VEYA KULLANICILARLA PAYLAŞIM HALİNDE SADECE VİCDANLARIYLA BAŞBAŞA BIRAKIYORUM.EMEĞE SAYGI LÜTFEN PAYLAŞMAK İSTEYEN KULLANICILARIN İZİN İSTEMELİERİ RİCA OLUNUR.

    NOT:ÇEKİLMİŞ TEST RESİMLERİ VE HD VİDEOLARIM MEVCUT BUNU DA EN KISA ZAMANDA SİTEYE EKLİCEM SAYGILARIMLA.....EMRE YURT BY FECKLESS




  • incelemen gayet hoş, sade, ana hatlarıyla şimdilik yeterli ama az daha detaylandırırsan çok daha şık olacaktır. Resim ve videolarla birlikte çok daha güzel olacağını düşünüyorum. Ellerine sağlık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_m_y -- 2 Şubat 2011; 12:14:34 >
  • çok güzel bir inceleme olmuş teşekkürler
  • Resim ve videolarım hazır içeriğe yükleme yapıp incelemeyi detaylandırcam arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.