Şimdi Ara

Motorola Atrix Bire Bir Değişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
8
Favori
17.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 08.04.2014 EKLEME


    Cihaz 2 aydır yaklaşık servisteydi, para iadesi için hakem heyetine başvuru yapmıştım. Fakat dün teleservice tarafından arandım; istersem telefonumu MOTO G ile değiştirebileceğimi söylediler. Bende para iadesi yerine bu durumu onayladım. Atrix maceramda bu şekilde sona erdi.

    Merhaba arkadaşlar..

    2 ay önce Hepsiburada'dan Motorola Atrix aldım. Telefon 2 hafta önce bir anda kapandı ve bir daha açılmadı. bende teleservice'e götürdüm. Telefonu teslim ederken telefonun garantisinin aldığımdan bir hafta sonra bittiği söylendi! Yani bu telefonun refurbished olduğunun belgeli olarak ispatıydı. Garantisinin bittiğine dair belge istedim; çünkü telefonu almadan önce hepsiburada'yla yaptığım refurbished üstüne mesajlaşmalarım da elimde duruyordu. Bu ikisi ile telefonun iadesini ya da değişimini isteyecektim.


    Veznedeki personel tamam demesine rağmen arkadan gelen iki kişi buna engel oldu, telefonun garantisi var dediler. Kendi aralarında da 'Hong Kong cihazı, faturası da var, alalım biz servise diye konuştular.' İşte bir bit yeniği olduğu çok bariz ortadaydı. Cihazı garanti kapsamında kabul ettiler.

    Akşam şikayetvar'a bu konuyu taşıdım; sonraki gün hepsiburada incelemek üzere cihazı benden istedi ama cihaz serviste olduğu için gönderemedim. Ben bu süreçte onlardan sonuç beklemek yerine gerekli belgeleri de ekleyerek BİMER'in şikayet bölümünden durumu dile getirdim. Bu hafta içi teleservice web sitesinde ürünün kutu ve aksesuarlarının istendiğini gördüm. Bugün teleservice'e kutu ve aksesuarlarla beraber gittim. Durumun ne olduğunu sorduğumda cihazın swap olarak değil de kutulu olarak değişiminin yapılacağı söylendi. Bende bu refurbished olma durumunun gelecek olan cihazda da olma durumunu sordum, ordaki yetkili refurbished olduğundan değilde bu telefonda bir şekilde bu problemin ortaya çıktığını söyledi ve cihaz yüksek ihtimalle yurt dışından temin edilecek dedi. Sanıyorum ki cihazın değiştirilmesindeki en büyük etken BİMER'e yaptığım başvuru oldu, bakalım şu an beklemedeyim.

    Buna benzer durumu ilerde yaşayacak arkadaş olursa diye süreci paylaşmak istedim.


    İyi forumlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **engineer09** -- 8 Nisan 2014; 12:28:31 >







  • bimer işlemleri çok hızlı bir şekilde yürümüyor
    ama bimer'in etkisi olup olmadığını öğrenmek için şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz
  • Aynı durum bende de oldu. Ben telefonu hepsiburada.com aldım 8 ay filan kullandım işte birden kapandı ve bir daha açamadım. teleservice götürdüm verdim işte 2 gün sonra bende kutu ve aksesuarlarını istediler ve telefonumun değişeceğini söylediler. Bakalım suan beklemedeyim bir hafta oldu ne zaman elime geçer telefon orası belli deyil :s
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seseiais

    Aynı durum bende de oldu. Ben telefonu hepsiburada.com aldım 8 ay filan kullandım işte birden kapandı ve bir daha açamadım. teleservice götürdüm verdim işte 2 gün sonra bende kutu ve aksesuarlarını istediler ve telefonumun değişeceğini söylediler. Bakalım suan beklemedeyim bir hafta oldu ne zaman elime geçer telefon orası belli deyil :s

    Muhtemelen telefonların ne olduğu belli olduğu için uğraşmak istemiyolar. Sizinki yine iyi dayanmış. Ben 2 ay kullanmadan kapandı. Telefon aksesuarları teslim ettikten sonra takribi 10-12 günde geldi. Bana gelen telefon mat arka kapaklı değil; ilk seride olduğu gibi parlak kapaklıydı. Yani refurbrished iddiaları olmayan cihazlardan. Tahminim size de aynı şekilde ürün geleceğidir. Hayırlı olsun.
  • ben ikinci el bi atrix aldım. allaha çok şükür hiçbir sorunu yok. rom root ta yaptım cihazda en ufak bi sorun yok. tek sorun parmak izi kısımı bozuldu sanırım. cm7 romlarında çalışıyordu okumamaya başladı. başınızda çok şey geçmiş. geçmiş olsun. baya uğraşmışsınız ve istediğinizi elde etmişsiniz. tebrik ediyorum sizi. bilgilendirme için teşekkürler..
  • Selam hocam burda anlattığınız konuya benzer bir sorun yaşamaktayım atrix telofnumun kutusu ile birlikte servis istedi 2 haftadır değişim isteği ile duruyor sizin sürecin sonunda nasıl oldu yeni cihaz verdiler mi neler yaptınız bilgi verebilirmisiniz. Teşekkürler.
  • Benim de Atrix telefonum 11 Haziran'dan beri serviste. Uzun zamandır teleservice'nin sitesinde "değişim cihazı beklemektedir. " yazıyordu. Önceki gün tekrar baktığımda "ücret iadesi yapılacaktır. " yazıyordu. İşin aslını öğrenmek için teleservice'yi aradım. İki gün boyunca yaklaşık 20 kez aramama rağmen telesekreterden başkasıyla konuşmayı başaramadım. Kısacası berbat bir sistemleri var. Mail yolladım, gelen mail şuşekilde:

    "Cihazınızla ilgili ücret iadesi yönünde bilgi bulunmaktadır.Fatura tutarınız hesabınızı yatırılacaktır.Cihazı ücret iadesi için İstanbul Maltepe bölgemize gönderim sağlanmakta olup gerekli evraklar için tarafınıza bilgi verilicektir. "

    Not: bu arada ben 20 iş günü dolar dolmaz tüketici hakem heyetine para iadesi için müracaat ettim. Dilekçemi önce teleserviceden para iadesi istiyorum şeklinde yazmıştım. Hakem heyetindeki kişi, telefonu hepsiburada'dan aldığımı, parayı hepsiburada'nın ödeyeceğini söyledi. Ben de dilekçemi bu doğrultuda düzelttim. Beklemedeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bstsn -- 31 Temmuz 2013; 11:58:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benim servis durumunda :

    Tamir Bilgisi:
    UCRET IADESI YAPIALCAKTIR, MUHASEBEYE EVRAKLAR TESLIM EDILDI
    Durum:
    Cihazınız işlem sırasındadır.

    yazıyor. Bekliyoruz bakalım. Ücreti 1 hafta sonramı, 1 ay sonramı, 1 yıl yada 1 asır sonramı öderler artık. Yada ne bahane uyduracaklar merakla bekliyorum.
  • şahane..... sıfır değişim alacak arkadaşlara tavsiye açmadan satsınlar gidip adam gibi bir telefon alsınlar. parayı alabilecek olanlar kullandıkları yanına kar kaldı
  • Tamir Bilgisi:
    UCRET IADESI YAPILACAKTIR
    Durum:
    Cihazınız üst servise transfer edilmiştir.


    arkadaslar bende bu yazıyor burdan sonra surec nedır acaba ne kadar suruyor parayı almak bırde teleservıse ulasmak ıcın hangı numarayı aramalıyız
  • **engineer09** kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ama evet benimde dediğiniz gibi 12 günde para iadesi yapılaçaktır yazdı ve ben arayıp öğrendim para iadesi yapılacakmıs bu benim için daha iyi oldu çok sevindim atrix iyi bir telefon ama güncelleme gelmediği için artık sıkılmaya başlamıstım işte şuan daha para iadesi elime gelmedi ama ben Samsung s4 aldım. iyi oldu yani :)
  • ishakdemir kullanıcısına yanıt
    buyuk ihtimal para iadesi yapılacaktır bana da öyle oldu çünkü ben teli 22 temmuz da vermiştim
  • joseph1979 kullanıcısına yanıt
    slm arkadasım benimkide öyle yazıyor bakalım bekliyoruz ya verselerde kurtulsak artık
  • Kargo Giriş Tarihi:
    2013-07-12

    Kayıt Tarihi:
    2013-08-14







    Tamir Bilgisi:
    UCRET IADESI YAPILACAKTIR, MUHASEBEYE EVRAKLAR TESLIM EDILDI

    Durum:
    Cihazınız işlem sırasındadır.


    aynen bu şekil yazıyo hocam hala verilmedi ne zaaman vercekler muhattap kimseyide bulamıyorum bu arada cihazı ben golddan almıştım 11 ay kullandım bozuldu :D
  • arkadaşlar ikinci el aldım bir yıl garantisi var daha kontrollü ptt kargo ile geldi ama fark edememişim ekranın ortasında iki adet O bunun büyüklügünde parıltı var rahatsız edici birde şarjı iki saate bitiyor zaten kullanmıyorum şuan garantiye göndereyimmi bu gün yazdım teleservice sorunu not yaz faturası ile ankaraya alıcı ödemeli gönder diye mail geldi yalnız fatura kars emniyet müdürlügünde çalışan birinin adına kesilgin fatura adresinden dolayı sorun filan çıkarmı
  • ibo_42 İ kullanıcısına yanıt
    Hangi arızadan dolayı gönderdiniz ve ücret iadesi kararı çıktı?
  • ben ücret iadesi aldım,darısı bekleyen arkadaşlara
  • bende bu gün verdim servise telefonumu. daha önceki yaşıdıklarım
    cihazı ilk aldığımda ölü piksel vardı ekran ıc hatası olarak değişim için servise yolladım kontrol edildi normal diye yolllamışlardı
    ikinci kez ölü pikseli telefon üzerine taktığım poşette işaretli olarak yolladım kutulu olarak değiştirildi
    geçen ay üçüncü kez telefon ekranı karlama lı olup kapanıyor parmak iz okuyucu çalışmıyor diye verdim tamir edip yolladılar ekran için jelatin vs saçma sapan açıklama yapmışlar.
    bu gün dördüncü kez telefonu servise verdim ve ekran arızası karlamalı durumu fotofrafı ile birlikte ve parmak iz okuyucu çalışmıyor ayrıca 2g 3g geçişlerde internet kopuyor değişim istiyorum diye yazdım. teleservis sayfasından da şikayetimi dile getirdim.
    şimdi teleservis ekranında baktığımda
    Tamir Bilgisi: KULLANICIDAN KUTU VE AKSESUARLAR BEKLENIYOR
    görünüyor. bakalım değişim mi olacak iademi inşallah iade olur. başka telefon alırım.




  • bu gün kutu ve aksesuarları da teslim ettim. fatura ve iban numarası da aldılar hayırlısı bakalım ne olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: necc7

    bende bu gün verdim servise telefonumu. daha önceki yaşıdıklarım
    cihazı ilk aldığımda ölü piksel vardı ekran ıc hatası olarak değişim için servise yolladım kontrol edildi normal diye yolllamışlardı
    ikinci kez ölü pikseli telefon üzerine taktığım poşette işaretli olarak yolladım kutulu olarak değiştirildi
    geçen ay üçüncü kez telefon ekranı karlama lı olup kapanıyor parmak iz okuyucu çalışmıyor diye verdim tamir edip yolladılar ekran için jelatin vs saçma sapan açıklama yapmışlar.
    bu gün dördüncü kez telefonu servise verdim ve ekran arızası karlamalı durumu fotofrafı ile birlikte ve parmak iz okuyucu çalışmıyor ayrıca 2g 3g geçişlerde internet kopuyor değişim istiyorum diye yazdım. teleservis sayfasından da şikayetimi dile getirdim.
    şimdi teleservis ekranında baktığımda
    Tamir Bilgisi: KULLANICIDAN KUTU VE AKSESUARLAR BEKLENIYOR
    görünüyor. bakalım değişim mi olacak iademi inşallah iade olur. başka telefon alırım.

    Muhtemelen iade olur, iban numarasi onun icindir. Piyasada atrix kalmadi sanirim. Bundan sebep iade olma ihtimali çok yüksek. Hayirli olsun simdiden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.