Şimdi Ara

Motor kazası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 gün önce ufak bir motorsiklet kazası yaşadım,dönerken motor kaydı ve düştüm sol kaburgamın üstüne,eve geldim akşam çok şidetli ağrı yüzünden uyamadım,sabah bir arkadaşım beni acile götürdü,rontgen çekildi sol kaburgamın en altında bir kırık var,fakat hiç tatmin edici yanıt alamdım iki ilaç yazdı yoladı ağrı kesici ve kas kevşetici,2 gündür durumum aynı nefes alırken derin nefes tabiki,gülerken öküsürken yatarken ani hareketlerde olsun kaburgam ağrıyor dik pozisyonda sandalyede oturuken bile batıyor ağrıyor,acaba bu konuda bilgisi olan,tecrübesi olan varmı,iyleşme süresi nedir,iyileştikten sonra eskisi gibi bedensel faliyetlerim olurmu sağda solda okumaktan,bir tuhaf oldum kimsi eskisi gibi olmaz felan gibi şeyler söylüyor her kafadan bir ses çıkıyor buda üzüyor beni,acaba bilgisi olan varsa paylaşım yaparsanız sevinrim.



  • Up... Geçmiş Olsun.
  • Başka bir hastaneye git.
  • acile gitmen pek bi anlam taşımaz kardeş git adam gibi bi doktara bakıl
  • Adam gibi bir hastaneye git korse tarzı bişey verirler muhtemelen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar teşekür ederim iyi dileklerniz için gülmek öksürmek hele hapşurmak tam bir işkence gibi yaşım 35 işsizm zaten sigorta zaten yok tam olarak kalp hizasından 4 parmak kadar altaki kaburgam,iki tane acilde doktor inceledi rontgeni,ama o sırada ben berbat acılar içindeydim sonra dediler göğüs cerahına çık göster lan geberiyorum ben orda bana üst kata göğüs cerahına çık göster diyor iki doktar aralarında rontgeni incelerken bir ufak kırık olduğunu konuşuyorlardı onu duydum,sonra yanımda beni hastaneye getiren arkadşaım ondan Allah razı olsun o vardı üst kata çıktık acı sızı içinde şişko bir doktarun odasına giridm neyin var dedi acilden yoladılar dedim rontgeni veridm hiç bişey söylmedi ne yapmam laızm hocam dedim kas gevşetici ve ağrı kesici yazdı tabi benim söylmemle yazdı onlarıda aslında,sonra doktorun yanındaki sekreterde ücreti ödedinzmi dedi bende kimlğimi verdi benimle gelen arkadaşa çaktırmadan dışarda bekle dedim doktor reçeteyi yazdı bende çıktım sekerterde ücreti göremiyorum hala sistemde diye mırldanıp duruyor ulan ben zaten canımın derdindeyim,neyse recetemi aldım usulca vın çıktım hastaneden geldim böylede bir ufak para ödmeme durmum oldu,Allah vermesin bu derten kimseye arkadaşlar lütfen dikat edin görseniz düşüş şeklimi gülerisniz zaten motor durma pozisyonunda dönerken birde gaza yüklenince arkamdaki şahıs sonra birden yan yere yatık ben sol kaburgamın üsütne düştüm olay bundan ibaret hastanede bir 15 yaşında çocukla tanıştım geçmiş olsun sohbeti ile başaldı olay oda 4-5 ay önce,kırmış kaburgasını abi esksii gibi değilim diyince bende hemen nete araştırıp okumaya koyuldum umarım o cocuğun dedği gibi olmaz düzlese bile eskisi gibi olmuyor abi felan dedği için canım daha çok sıkıldı vallahi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: antuaRri

    Adam gibi bir hastaneye git korse tarzı bişey verirler muhtemelen.

    pazartesi imkan bulabilirsem inşaAllah bir hastaneye daha gidicem hiç fazla bir değişiklik yok çünki durumumdan.
  • hocam sanırım bünye meselesi benim arkadaşım 2 sene önce inşaatta oynarken kumun üstüne atmış kendine ve kaburgasının üzerine düşmüş tabii ki kırılmış ama 1 ay falan gözükmedi sonrası afedersiniz domuz gibi yine aynıydı yani
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kepezulus

    quote:

    Orijinalden alıntı: antuaRri

    Adam gibi bir hastaneye git korse tarzı bişey verirler muhtemelen.

    pazartesi imkan bulabilirsem inşaAllah bir hastaneye daha gidicem hiç fazla bir değişiklik yok çünki durumumdan.

    Benim bir tanıdığımın kaburgası kırılmış mıydı çatlamış mıydı tam hatırlamıyorum ama korse vermişlerdi bir süre onunla gezmişti.Geçmiş olsun bu arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: antuaRri


    quote:

    Orijinalden alıntı: kepezulus

    quote:

    Orijinalden alıntı: antuaRri

    Adam gibi bir hastaneye git korse tarzı bişey verirler muhtemelen.

    pazartesi imkan bulabilirsem inşaAllah bir hastaneye daha gidicem hiç fazla bir değişiklik yok çünki durumumdan.

    Benim bir tanıdığımın kaburgası kırılmış mıydı çatlamış mıydı tam hatırlamıyorum ama korse vermişlerdi bir süre onunla gezmişti.Geçmiş olsun bu arada.

    teşekür ederim cevap için
  • Adam gibi bir doktora git geçmiş olsun.
  • durumum hala aynı pazartesi düzgün bir doktara gitmek için isitiyorum bakalım imkanımız nispetinde pazartesi acilen geri bir doktor bulucam,ama deneyeim sahibi olan varsa ne yapam gerek vs. yazarsa sevinrim arkadaşlar
  • Gecen hafta check up yaptirdim bugun sonucu alacam cok heyecanliyim
  • catlamistir kirilsa yataga yatirirlar
  • 35 yaşında ve işsizsen Genel Sağlık Sigortasını yaptırman gerekiyordu sistemi iptal etmedilerse.

    Acile değil ortopediye görünmen gerek.Devlet Hastanesinde muayene ücreti 15 TL.Acilde çekilen röntgenlerin yanındaysa götür.Orada çekmek isterlerse ekstra ücreti var.

    Bu gibi durumlarda Garanti Sigorta Fonu denilen bir olay da var.Tedavi masrafını karşılayamayacak kişilere yardımcı oluyordu.Bir araştır istersen...
  • Hocam İstanbul'da isen 4. Levent'ten kırmızı başlı minibüsler var. Baltalimanı Kemik Hastanesi de, orada indirirler. Kesinlikle o hastaneye git. Normal ortopedi doktorlarına gittim ben, adam diyor diz kapağında ezilme var. Tedavi? Tedavisi yok diyor, küfür ede ede çıktım. Baltalimanına gittim, egzersiz verdi ve 2 ay sonra tekrar gelmemi söyledi. Röntgen, Mr falan varsa eğer kesinlikle yanına al git, büyük ihtimal çektir diyecek, tekrar uğraşmazsın. Eğer uzatır da gitmezsen çok kötü oluyor ileride. Başka ilde isen, bulunduğun ildeki kemik hastanelerinden birine git. En iyi onlar anlıyor, kırık, çıkık, çatlak üzerine tüm hastaları.
  • arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekür ederim,acildeiki iki doktor birden inceledi zaten rontgeni kırık ufak bir kırık olduğunu söylediler göğüs cerahıda sanırm kırık dedi hatırlamıyorum ama,ben antalyadanım en çok ağrı uyuyabilirsem uyandığım zaman felaket ağrı oluyor şu an biraz daha iyi dururmum ama bakalım sabah beli olur aynı,hepinize teşekür ederim
  • Çok geçmiş olsun kardeşim bende bundan 3-4 sene önce ufak bir motor kazası geçirmiştim ayağım kırılmıştı nasıl bir duygu olduğunu bilirim ama bu meretten düştüğün zaman gerçekten de diğer şeylerde ki gibi toparlaması kolay olmuyor hala ayağım uyuşuyor enteresan bir şekilde. Umarım ağrılarından en yakın zamanda kurtulursun acil şifalar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thuglife

    Çok geçmiş olsun kardeşim bende bundan 3-4 sene önce ufak bir motor kazası geçirmiştim ayağım kırılmıştı nasıl bir duygu olduğunu bilirim ama bu meretten düştüğün zaman gerçekten de diğer şeylerde ki gibi toparlaması kolay olmuyor hala ayağım uyuşuyor enteresan bir şekilde. Umarım ağrılarından en yakın zamanda kurtulursun acil şifalar.

    Aga korkutmak istemem ama ayak uyuşması bel fıtığının habercisi - sende dikkat et; kontrol ettir derim ben.
    Diğer arkadaşa geçmiş olsun, motor alacaktım vazgeçtim bende nette 2-3 topik okuyunca.
  • geçmiş olsun, bende 3 sene önce motor kazası geçirdim, dizimde iç yan bağlarda zedelenme olmuştu, aylarca normal yürüyemedim.. kazadan sonra arabayı bile çok yavaş kullanmaya başladım ve motora tövbe ettim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.