Şimdi Ara

Moto Z3 Play'in lansmanı 6 Haziran'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Lenovo, merakla beklenen Moto Z3 Play'in tanıtılacağı 6 Haziran tarihli lansman etkinliği için basın davetiyelerini gönderdi. Telefonla ilgili bir süredir gündemi meşgul eden sızıntılar yaklaşan cihazın Moto Z serisi telefonlar ile uyumlu bir tasarıma sahip olduğunu ortaya koymuş durumda.

     

    Ayrıca Bkz.Twitter CEO'su Jack Dorsey neden dizüstü bilgisayarının olmadığını açıkladı
    Motorola, 6 Haziran'da Brezilya'da bir etkinlik düzenleyeceğini doğruladı. Basın davetiyesinde, elinde akıllı telefon tutan bir bayan olduğunu görüyoruz. Bu da lansman etkinliğinde yeni bir akıllı telefonun tanıtılacağına işaret ediyor.

     


    Geri sayım başladı


    Söylentilere bakılırsa Moto Z3 Play, 18:9 görüntü oranı sunan 6.01 inç AMOLED ekrana sahip olacak. Şirket, yeni ekran tasarımını MaxVision olarak adlandırdı. Snapdragon 636 yonga seti ve 4 GB RAM'le güçlendirilmesi beklenen telefon 32 GB ve 64 GB dahili depolama seçenekleriyle gelecek. Ayrıca 3.000 mAh kapasiteli bir pil taşıyacağını belirtelim.

     

    Z3 Play'de 12 MP + 8 MP sensörlü çift arka kamera ve 5 MP'lik bir ön kamera göreceğiz. Parmak izi tarayıcısı ise söylentilere göre telefonun sağ tarafınaki ses açma - kapama tuşlarının altında yer alacak. Bununla birlikte telefon Moto Mod desteği ile gelecek.







  • Merakla beklenen?



    Z2 playı satıp mi note 3 aldım, kötü bir cihaz değil ama donanım özelliklerine göre gereksiz pahalı ve saf arayüz fazla sıkıcı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3000 mah, güçlü bir işlemci ve bir günü çıkartmak kafada soru işareti bırakıyor

  • telefonun arka tasarımı ilginç olmuş. bi uzaylı gözünü dikmiş bakıyo gibi. ayrıca reklamdaki çikolata kız da çok tatlıymış :
  • Mod kullanımı küçük bir kesime hitap etse de kendi çapında rakipsiz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: intel7mix

    3000 mah, güçlü bir işlemci ve bir günü çıkartmak kafada soru işareti bırakıyor

    Hangi güçlü işlemci ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KalemKolik kullanıcısına yanıt
    636 tabi ki . Günlük kullanımda her işi görebiliyor tabi ki ağır oyunlarda en yüksek ayarlarda açamıyor ama medium en azından 625 serisi bile en düşük ayarlarda açıyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.