Şimdi Ara

Moser'in hangi traş makinesini almalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi günler. Bir süre önce sakal traşı için Eminönü'nden idarelik 50TL'ye basit bir traş makinesi aldım lakin zorlaya zorlaya artık miladını doldurduğundan beynimde, 1 kere adam gibi para verip bir ömür kullanacağım sağlam bir traş makinesi alma fikri tezahür etti.

     Moser'in hangi traş makinesini almalı?

    Ancak yukarıdaki Moser traş makinelerinin ek başlıklarını kullanmayacağım için beni ilgilendiren makinenin kendi ana başlığı. Ve bu makinelerin ana başlığı için bazı sitelerde en kısa ayarları 0.3mm-3mm arası belirtilirken bazı sitelerde 0.1-3mm arası deniyor. Yukarıdaki 3 makinenin de bilgilerini cimri sitesinden aldım. Acaba bu 3 makinenin de ana başlığının en kısa kaç mm de kestiğini bilen var mı? Ve sizce hangisini almalıyım? 1871 ile 1854 modelleri arasında tercih yaparsanız sevinirim çünkü 1884 şu anlık bütçemin çok üstünde ve lüzumsuz. Diğerlerini bile zar zor alacağım alırsam.

    Aslında sırf sakalları ayda bir kısaltmak için 300 lira vermek yerine gidip tekrar 50 liralık bir makine alıp kullanmak daha mantıklı da gelmiyor değil. Çünkü bahsettiğim moser cihazları genelde kaliteli kuaförlerde oluyor ve daha çok saç traşı için ticaret amaçlı kullanılıyor. Yani bir ev kullanıcısı olarak almak ne kadar mantıklı tartışılır. Ama gene de 3 makine hakkında ki fikirlerinizi almak istiyorum.

    Yardımcı olursanız minnettar kalırım. Hayırlı günler dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyoaktif -- 6 Eylül 2014; 23:41:11 >







  • şarjlı oluşu önemliyse birşey diyemem ama kablolu uygunsa moser 1400 modeli tek taraklı olan versiyonu 50-60 lira tarak setli versiyonu 70-80 civarına alınıyor , siz saç kesmeyeceğinize göre tek taraklı 50 liralık olan işininzi görür ama kablolu istemiyorsaız teknosada panasonicin 2 tane ince kalem pille çalışan sakal kısaltma makinesi 50 lira ama ne kdar kısa alıyor bilmiyorum, ucuz kalitesiz şarjlı yerine pilli panasonic daha iyi olur ama en güçlüsü moser 1400 kablolu tabi
  • sifujack kullanıcısına yanıt
    Hocam tavsiyen için teşekkürler. Dün konuyu açtığımda gerçekten kafamda paraya kıyıp moser alma fikri vardı ama bugün uyandığımda bunun çok gereksiz ve fuzuli bir masraf olacağı kanısına vardım. İlk mesajımda da dediğim gibi sırf sakal için sıradan bir ev kullanıcısı halimle gidip de mosere 300 lira vermek yerine, beni şimdilik fazlasıyla idare edecek aşağıdaki makineyi 60TL'ye toptancısından aldım.

     Moser'in hangi traş makinesini almalı? Moser'in hangi traş makinesini almalı?

    Modelini bile öğrenemesem de, başlığı bile plastik olsa da sonuçta 60TL'lik aletten fazla bir şey beklememek lazım yani ayda bir sakallarımı kısaltabilmesi kâfi Hayırlı günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyoaktif -- 6 Eylül 2014; 23:48:34 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.